Noua gama Sano Maxima pentru mamici gospodine si haine curate, intens parfumate.

Sa fii mama nu-i usor. Sa fii mamica de trei, nici atat. Dar nu ma plang, dimpotriva. Este cel mai frumos lucru care mi se putea intampla vreodata, fapt ce nu l-as schimba nici daca as da timpul inapoi.

Deseori insa ma simt ca o furnicuta. Copiii vor  intotdeauna cate ceva, eu trebuie sa am grija si de ei, de casa, de intreaga gospodarie, in timp ce sotul  este la serviciu si munceste pe branci. Asta pentru ca, bineinteles, cheltuielile sunt din ce in ce mai mari. Si chiar nu-mi face placere sa cheltui banii  pe produse indoielnice, ci le prefer pe cele care sa ma ajute sa fac casa luna, asa cum imi place. Si cum sunt o mama responsabila si economica de fel, mi-am gasit si partenerul ideal, care transforma atributiile casnice intr-o adevarata placere.

Sano a lansat o noua gama de balsamuri de rufe

 Nu este prima data cand iau contact cu Sano, avand o gama foarte diversa de produse care imi sunt de folos pentru varii treburi casnice. Chiar folosesc de ani de zile solutia anticalcar, solutie pentru spalat pardoseala, detergent de vase si alte cateva.

Sano Romania tocmai ce a lansat o noua colectie de balsamuri care promit mai mult. Astfel am testat 3 arome diferite din noua colectie de balsamuri si noul detergent pudra, iar astazi va dezvalui care este aroma mea preferata si la ce ma duce cu gandul.

Noua colectie m-a cucerit prin mireasma florala, usoara, care se resimte chiar si prin ambalaj. Copiii petrec foarte mult timp in gradina, la joaca, iar eu vreau sa aiba parte de o copilarie cat mai frumoasa, ceea ce impune deseori schimburi repetate ale hainelor si masini intregi de rufe. Detergentul din gama noua Sano Maxima este foarte puternic si curata hainele in profunzime fara sa atace tesaturile. L-am folosit si la un program cu apa calda, cat si la program cu apa rece, iar rezultatul a fost intotdeauna acelasi – haine perfect curate si fara pete. Imi place si inovatia unui detergent universal care poate fi folosit atat pentru spalare manuala, cat si pentru cea automata. Ma ajuta sa fiu mai organizata si nu mai am nevoie de diferite tipuri de detergenti, pentru fiecare tip de spalare in parte.

Legat de colectia de balsamuri, desi am fost sceptica la inceput, avand in vedere cat sunt de accesibile, ma asteptam sa fie ok, dar nu asa!Trebuie sa recunosc ca am fost placut surprinsa. Toate cele trei variante au o formula extrem de concentrata, motiv pentru care parfumul se resimte la fiecare spalare, in toata casa si curtea. Dupa uscarea rufelor parfumul devine si mai intens, iar acesta se mentine chiar si in sifonier, asigurand hainelor noastre o prospetime indelungata si o tesatura moale, care nu afecteaza pielea copiilor. Nu mai trebuie sa folosesc capsule extra de parfum si/sau solutii concentrate care sa ma ajute sa-mi mentin hainele mai proaspete pentru o perioada mai indelungata. Imi place foarte mult si faptul ca perdelele miros minunat zile in sir , astfel am acest miros placut in intreaga casa.

Varianta mea preferata este cea roz somon, care are un parfum floral usor dulceag, insa care nu este greu pentru niciunul dintre noi. din contra, dupa uscarea rufelor miroase divin si persista extraordinar de mult. Mirosul hainelor proaspat spalate cu balsamul  din gama Sano Maxima Perfume Collection ma duce cu gandul la copilaria mea, la momentul in care alergam cu bunica pe camp, eu in cautare de flori, ea pentru muncile agricole anuale. Culegeam deseori flori de camp din care faceam buchete si pe care i le daruiam ei, pentru a-i multumi pentru toata grija sa fata de mine, pentru toate bunatatile acelea care mi le pregatea cu drag. Uneori imi faceam si coronite din ele, erau ceva deosebit…Chiar le povesteam si copiilor despre asta in momentul in care mi-am amintit, in timp ce intindeam rufele. Ce amintiri frumoase…

Alaturi de Sano fac casa luna si ma declar mai mult decat multumita de calitatea acestor produse. Si nu o spun doar asa, ci pentru ca merita aprecieri fiecare produs in parte . 

Voi ati incercat noile balsamuri din gama Maxima? Dar detergentul pudra?

9 comentarii
8 like-uri
Articolul anterior: Fii pregatit pentru a tranzactiona criptomonede pe www.bitmahavi.comArticolul următor: De ce ai nevoie de o firma specializata in protectia muncii ?

Related posts

Comentarii

  • Maria Maria

    august 23, 2019 at 17:13
    Răspunde

    Le-am cumpărat si eu de curand si sunt foarte mulțumită de ele miros super bine 👍

  • Ivan Nelu

    august 16, 2019 at 08:15
    Răspunde

    Nu le-am incercat inca dar sigur le voi încerca,îmi plac produsele Sano cel mai des detergent pentru vase folosesc.

  • Baldea Gabriela

    august 8, 2019 at 09:04
    Răspunde

    Sunt super, lenorul persista mult

  • Janeta Ivan

    august 6, 2019 at 22:46
    Răspunde

    Nu le-am incercat inca dar sigur le voi încerca pentru ca imi plac foarte mult produsele lor.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 5, 2019 at 14:25
    Răspunde

    Eu folosesc detergentul pudră pentru bebeluși,e foarte eficient!👍

  • Nu le-am încercat până acum, dar mă tentează să o fac pentru ca produsele Sano sunt cele mai bune!

  • Monea Simona

    iulie 31, 2019 at 00:30
    Răspunde

    Nu am avut încă ocazia...am auzit doar laude la adresa lor...așa că sigur voi reuși să-mi iau și eu unul...

  • Valeria Chertes

    iulie 30, 2019 at 21:23
    Răspunde

    Nu le-am incercat inca dar sigur le voi încerca,îmi plac produsele Sano.

    • megulete carmen
      to Valeria Chertes

      august 20, 2019 at 13:56
      Răspunde

      Balsamul l-am incercat iar detergentul inca nu dar in orice caz cei de la Sano au produse bune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate