Mirosul îmbietor al esenței de parfum preferat mi-a învăluit casa de prospețime.

Nu este o noutate pentru nimeni că sunt maniacă după curățenie. Ei, nu mereu reușesc să am casa lună, dar fac atât cât pot pentru a mă simți confortabil în propria-mi locuință. Mai mult de-atât, de când am devenit mămică am realizat că mediul din casă are un impact mare asupra calității vieții și sănătății noastre. Atât pentru noi cât mai ales pentru copii.

De curând eram în căutarea unui produs parfumat pe care sa-l folosesc ori de câte ori doresc să-mi învălui casa de prospețime, astfel mi-am comandat un Pachet promoțional de pe eclean.ro. Am găsit din întâmplare acest site care vinde produse de curățenie, întreținere, odorizante auto și casă. M-a atras faptul că indiferent de pachetul ales, se poate alege esența de parfum preferată.

Pachet Premium de LUX pentru casă cu esență de parfum preferat

În momentul în care am plasat comanda pe site eram nerăbdătoare să ajungă, însă aveam și ceva rețineri. Un magazin online nou, produse noi, netestate până acum…

Produsele conțin esență de parfumuri celebre și era la alegere între: Black Cod, Black Xs, Farenheit, Aqua, La Vita e Bella, Male, Black Orchide, Opium, Alien. Acestea sunt replici fidele după parfumuri consacrate. Evident că mi-am ales aroma esenței de parfum preferat, La Vita e Bella. Ei bine, coletul a ajuns neașteptat de repede și de cum am intrat cu el în casă l-am și desfăcut.

Pachetul Premium de Lux comandat de mine conține 3 produse, toate cu parfumul ales de mine:

Parfum Balsam Super Concentrat 5L ( 100 de spălări ).
Parfum Textil 500 ml pentru haine, casă și mașină. Poate fi folosit pe materiale textile precum: haine, draperii, covoare, canapele, tapițerii, dar și ca spray de cameră. 
Esență concentrată pe bază de ulei 50 ml pentru casă și mașină.

Aroma de parfum preferat îți transformă casa într-o oază de relaxare

Balsamul de rufe super concentrat vine într-un bidon ALB de 5l , deși pe site apărea verde în poză. Am întrebat de ce și cei de la Eclean au fost foarte draguți și m-au lămurit rapid. S-a schimbat furnizorul de bidoane și acum toate sunt pe ALB. Produsul este același, la fel de calitativ și de concentrat, doar că diferă culoarea ambalajului.

Acest balsam este foarte gros și cu adevărat concentrat, eu pun 40-50ml la fiecare spălare. Când scot rufele din mașină mirosul ajunge în toată casa. La fel și pe sârmă. Miroase atât de intens încât poți crede că am pulverizat parfum original pe ele. Ei bine, hainele rămân moi și pufoase dar foarte puțin parfumate. După ce se usucă, se pierde din intensitatea mirosului, rămânând un miros plăcut a parfum. Dar nu atât de intens ca atunci când le întind pe sârmă.

Parfumul Textil pentru haine, casă și mașină vine într-un recipient de 500ml, sigilat, cu un pulverizator separat. Ce-i drept, nu m-am putut abține și de cum am primit coletul l-am și pus la treabă. Tocmai ce terminasem curățenia de după zugrăvit și am pulverizat pe perdele. Nu vă zic cât de frumos mirosea în toată casa. Mirosul intens s-a menținut ore în șir, apoi diminuându-se. Însă ori de câte ori treceam pe langă perdele mirosul se accentua. Apoi am continuat cu covoarele și canapelele, dar și cu tapițeria mașinilor. După aspirare am pulberizat cate un puf și a fost suficient pentru câteva zile. Lucrul care mi-a mai  plăcut foarte mult, NU PĂTEAZĂ.

Același parfum preferat îl are și esența concentrată pe bază de ulei . Este super concentrată, este pe bază de ulei, deci nu se folosește pe textile. Se poate folosi pe brăduți, pe figurine din pluș pentru auto, pe carton absorbant, pe bețișoare pentru sticla de parfum etc. Dar mai ales pentru aparatele de aromaterapie. Eu am difuzor și pun doua pufuri pe burețel, iar linia de esențe pentru ambient oferă un parfum puternic și persistent în toată casa. În același fel îl folosesc și în mașină, atunci cănd avem de făcut un drum mai lung.

Sunt produse concentrate și mirosul lor este mai plăcut și mai persistent dacă le folosesc constant. Cel puțin asta am observat eu.

Și da, mirosul îmbietor al esenței de parfum preferat mi-a învăluit casa de prospețime. Chiar dacă soțul strâmbă din nas că nu mă mai satur de aroma acestui parfum de ani de zile și mai ales acum, că o folosesc la tot ce ține de casă și mașină, eu știu că ii place și lui, doar că este puțin gelos. Mi-a și zis că puteam alege o altă aromă, cum ar fi ceva pentru bărbați. Dar nu-i bai, când se termină balsamul de rufe voi comanda un pachet și pentru el, cu esența de parfum pe care o preferă.
Să nu uit :Esența concentrată pe bază de ulei este o soluție ideală  și pentru odorizarea spațiilor mari precum : spații comerciale, birouri, hale, hoteluri etc. Asta pentru că se găsește și în varianta de 500ml pentru aparate mari, însă vor introduce pe site și o gama la 200ml pentru aparate mai mici.

În altă ordine de idei, o aromă bine aleasă, folosită zilnic atât pentru casă cât și pentru mașină,  radiază un sentiment de serenitate și de răsfăț. Iar asta îmi place la culme.

Voi ce arome alegeți atunci cănd vine vorba de un parfum preferat?

 

5 comentarii
12 like-uri
Articolul anterior: De ce ai nevoie de o firma specializata in protectia muncii ?Articolul următor: Un parfum lejer de vară? Eu am ales Perceive Sunshine de la Avon

Related posts

Comentarii

  • Zsolt Toth

    decembrie 14, 2019 at 00:29
    Răspunde

    N-am auzit nici eu de ei. In general nu sunt fan al parfumurilor prin casa sau in haine dar am in jur persoane carora le […] Citește mai multN-am auzit nici eu de ei. In general nu sunt fan al parfumurilor prin casa sau in haine dar am in jur persoane carora le plac si cauta diferite arome. Read Less

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 23, 2019 at 14:29
    Răspunde

    Nu am incercat aceste produse,dar par interesante. Mi-ar placea o esență care sa parfumeze casa!👍

  • Maria Maria

    august 23, 2019 at 14:00
    Răspunde

    Nu am comandat nimic de la ei dar cred că am sa-mi comand si eu dacă spui că miros foarte bine, multumim frumos 😍😘

  • Valeria Chertes

    august 23, 2019 at 12:51
    Răspunde

    Nu am avut nimic de la ei până acum dar mai făcut curioasa cum sunt produsele.

  • Monea Simona

    august 23, 2019 at 10:54
    Răspunde

    Am avut și eu ceva asemănător...cu aceleași utilizări...in mașină....eu îl dădeam pe perdele...pe plasă de țânțari... ce-i drept era de la altă firmă...dar mi-a plăcut […] Citește mai multAm avut și eu ceva asemănător...cu aceleași utilizări...in mașină....eu îl dădeam pe perdele...pe plasă de țânțari... ce-i drept era de la altă firmă...dar mi-a plăcut foarte mult... să-l folosești cu drag Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate