Un parfum lejer de vară? Eu am ales Perceive Sunshine de la Avon

 

Vară, soare, distracție…cu orice ocazie vrem să fim irezistibile, nu-i așa? Pe lângă produsele de make-up pe care le preferăm fiecare dintre noi în această perioadă, fie că mergem în vacanțe, la petreceri, ori la cele mai tari festivaluri, ne luăm întotdeauna cu noi și un parfum pe care să ne putem baza, nu? Personal, am ales Perceive Sunshine de la Avon.

Perceive Sunshine- un parfum lejer de vară

De când a început perioada aceasta caniculară, nu mai suport parfumurile. În special cele cu mirosuri grele. Nu mi-e ușor să găsesc unul care să-mi intre în grații și pe care să-l folosesc mai multe zile la rând. Am acasă o colecție impresionantă de parfumuri, mare parte din ele de la Avon, dar cu toate acestea, de zile bune m-am oprit doar la Perceive Sunshine. Personal, prefer să adaug look-ului meu un parfum special pentru anotimpul cald.

O mică parte din colectia mea de parfumuri AVON

Perceive Sunshine de la AVON are o aromă proaspătă, cu un miros senzual de mandarină efervescentă, mango, magnolie, iasomie și bază de lemn de santal auriu.

Este un parfum plăcut, fresh, de sezon, perfect pentru zilele toride de vară. Face parte din categoria citric-florală și are ca note:

• note de vârf: mango, bergamotă, mandarină

• note de mijloc: iasomie, mimoză, magnolie

• note de bază: lemn de santal, mosc, acorduri solare

Perceive Sunshine îmi place și pentru că este o încântare olfactivă, datorită designului sticluței, dar mai ales pentru parfumul lejer care îmi dă un plus de energie încă de la primele raze ale dimineții.

Miroase extraordinar de bine. Ca și persistență, pe pielea mea rezistă undeva la 4-6ore din câte am observat până acum. Dar ăsta nu e neapărat un minus.  Așadar, dacă sunteți în căutarea unui parfum lejer de vară, nu ezitați să-l încercați.

4 comments
2 likes
Prev post: Mirosul îmbietor al esenței de parfum preferat mi-a învăluit casa de prospețime.Next post: 4lucruri care vă pot salva viața pe caniculă!Copiii sunt primii afectați!

Related posts

Comments

 • Maria Maria

  august 23, 2019 at 09:17
  Reply

  Miroase foarte frumos acest parfum îl am si eu😍😘

 • Marinescu Constantina Cristina

  august 7, 2019 at 12:55
  Reply

  Încă nu l-am încercat, dar m-ai făcut curioasă de el!

 • Monea Simona

  august 6, 2019 at 22:50
  Reply

  Să-l folosești cu plăcere...este un parfum pe care mi l-aș dori foarte mult...sper să reușesc să mi-l cumpăr... mersi pentru recomandare

 • Valeria Chertes

  august 6, 2019 at 20:21
  Reply

  Mai făcut foarte curioasa cum este acest parfum.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate