Periem, periem, periem, cu SPLAT dințișori sănătoși s-avem!

Primul lucru pe care îl observ la persoanele din jurul meu este zâmbetul și dantura îngrijită. Lucru despre care le vorbesc foarte des și copiilor mei, pentru că un zâmbet frumos și sănătos este prima carte de vizită pe care i-o oferi cuiva. În plus, sănătatea dentară are multe ramuri care se rezolvă printr-un simplu periaj dentar de 2 ori pe zi. Bineînțeles, produsele folosite sunt și ele extraordinar de importante pentru sănatatea bucala, dar și a întregului organism.

Din copilărie se dobândește zâmbetul sănătos și strălucitor

Deși sunt încă mici, copiii mei au înțeles că o igienă dentară riguroasă  încă din copilarie înseamnă o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos o viață întreagă. Primul pas este periajul corect, efectuat zilnic, chiar de două ori pe zi, cu produse adecvate vârstei lor. Astfel, vor fi sănătoși, fără griji și cu o dantură îngrijită, fără probleme.

Ei bine, noi am ales acum să testăm  pasta de dinți, Splat de la Sensiblu.

Asta pentru că este creată special pentru cei mici, naturală și sigură, chiar și atunci când este înghițită. Pentru că, știm cu toții, bebelușii fac o pasiune pentru pastele de dinți doar pentru că le place gustul acestora. Mai mult decât atât, protejează gingiile micilor năzdrăvani și reduce sensibilitatea în timpul erupțiilor dentare. Ei bine, pasta de dinți pentru copii de la SPLAT asigură protecție totală a danturii delicate a copiilor, totul printr-o joacă cu un produs adecvat vârstei lor.

De aceea, folosim pentru pitica noastră pasta de dinți Splat Baby 0-3 ani, care vine la pachet cu un degetar din silicon, numai bun pentru năzdrăvanii cărora le ies primii dințișori.

Cu SPLAT BABY stau fără griji deoarece :

  • are efect antiinflamator datorită extractelor de plante
  • întărește smalțul dinților
  • reduce sensibilitatea

Cavalerii folosesc pasta de dinți SPLAT KIDS 2-6ani care are nenumărate beneficii. Copiii o adora pur și simplu. Iar eu sunt liniștită pentru că este un produs care se încadrează perfect în perioada în care se afla dințișorii lor, mai ales că celui mare i-au căzut deja 2 dințisori care ii și cresc înapoi destul de repede.

SPLAT KIDS este alegerea potrivită pentru copiii de peste 2 ani deoarece:

  • sprijină dezvoltarea dinților
  • conține L-Arginină și gel Aloe Vera care au efect antiinflamator și calmant asupra gingiilor

Pastele de dinți pentru copii de la Splat oferă protecție totală împotriva cariilor datorită sistemului inovator patentat LUCATATOL.

Sunt Hipoalergenice, iar peste 99%  din ingrediente sunt din natură. Acestea NU conțin : mentă, fluor, parabeni, SLS, produse petrochimice și alergeni.

Să vă mai spun încă un motiv pentru care piticii mei adoră aceste paste de dinți? Ei bine, au gust a Copilărie! Da, ați citit bine. Aromele de măr și banană sau înghețată de fructe, fac periajul mult mai distractiv. Cum să nu le placă? Iar eu cum să nu fiu mulțumită și împăcată că cei mici se spală pe dinți din proprie inițiativă de 2 ori pe zi cu produse sănătoase?

pasta de dinti pentru copii

 

Cu pastele de dinți de la Splat sunt mai liniștită deoarece igiena dentară a celor mici nu reprezintă un chin nici pentru mine și nici pentru ei.  Am scăpat de încă o grijă. Acum sunt 100% sigură că zâmbetul copiilor mei o să fie la fel de sănătos, frumos și îngrijit, pe toată durata copilăriei, dar și când vor fi adolescenți și mai apoi adulți.

 

5 comentarii
6 like-uri
Articolul anterior: Pantofi de lux pentru ziua nunții?My Glam Shoes îți sare-n ajutor.Articolul următor: Ten sensibil?Rutina TOLERIANE La Roche-Posay este soluția.

Comentarii

  • Madalina Georgiana Carp

    ianuarie 16, 2020 at 16:05
    Răspunde

    Nu auzisem pana acum de ele,o sa le caut si eu!

  • Marinescu Constantina Cristina

    august 23, 2019 at 15:09
    Răspunde

    Azi i-am luat-o și eu la cel mic, este foarte încântat de ea😁data viitoare ii voi lua și celui mare! Mulțumim pentru recomandare!

  • Maria Maria

    august 22, 2019 at 15:38
    Răspunde

    Este foarte important ca cei mici să se spele pe dintisori, o să cumpărăm si noi pasta aceasta de dinti

  • Monea Simona

    august 21, 2019 at 16:16
    Răspunde

    O sa le căutăm și noi...sigur ii vor plăcea și celui mic...mai ales gustul de înghețată 😂

  • Valeria Chertes

    august 21, 2019 at 00:37
    Răspunde

    Mai făcut tare curioasa cum sunt aceste paste de dinți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate