Ten sensibil?Rutina TOLERIANE La Roche-Posay este soluția.

Multe doamne și domnișoare se confruntă în ultima vreme cu diverse probleme ale pielii. Când vorbim despre asta, mă includ la capitolul ten sensibil. Dar vreau să vă spun că am găsit o rezolvare constând în noua gamă de dermato-cosmetice, Toleriane de la La Roche-Posay.

Gama TOLERIANE, dermato-aliatul pielii sensibile!

Semnele precum mâncărimea, roșeața, uscăciunea severă sau reactivitatea la diferite ingrediente din compoziția cosmeticelor, precum parfumul sau alcoolul, ne transmit că avem o sensibilitatea la nivelul pielii. De aceea trebuie să încercăm să folosim doar produse adecvate tipului nostru de ten. Și Slavă Domnului, produse de acest gen găsim mai peste tot.

Personal, de când am descoperit noua gamă de dermato-cosmetice TOLERIANE, numai asta folosesc. La Roche-Posay a creat aceste produse cu toleranță ridicată, special concepute pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Produse adecvate unui ten sensibil- gama Toleriane de la La Roche-Posay și beneficiile acesteia

TOLERIANE Sensitive cremă hidratantă prebiotică este potrivită până și bebelușilor. Aceasta redă confortul pielii sensibile, hidratează în profunzime până la 48de ore, calmează și reduce iritațiile, dar și protejează tenul.

Ingredientele active, ceramidele, vitamina B3 și apa termală La Roche-Posay fac din această cremă un produs dermato-cosmetic de excepție. Nu irită pielea, se absoarbe repede și lasă tenul luminos și catifelat, vizibil mai hidratat.
TOLERIANE Crema de spălare pentru față a devenit rapid preferata mea, la acest capitol. Asta datorită faptului că aduce o revoluție în curățarea pielii sensibile, deoarece nu este parfumată. Lucru pe care îl apreciez enorm. Însă îmi place și faptul că nu spumează tenul după aplicare, ceea ce este foarte important pentru un ten sensibil. Are o textură ușoară, nu usucă și nu irită pielea.

Crema de spălare conține apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă și ceramide. Aceste 4 ingrediente calmează, protejează și ajută la repararea pielii. Datorită proprietăților calmante, protectoare și anti-oxidante se reechilibrează microbiomul, se menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată.

Ambele produse din gama Toleriane fac parte din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului, așadar, vi le recomand cu mare drag.

5 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Periem, periem, periem, cu SPLAT dințișori sănătoși s-avem!Articolul următor: Despre Lancôme La Vie Est Belle și ofertele Notino

Related posts

Comentarii

  • Lucica Lazar

    decembrie 24, 2019 at 17:26
    Răspunde

    N-am incercat aceste produse, dar sigur le voi cumpara si eu. Am tenul uscat-sensibil si cam greu ii gasesc leacul.. Multumim de articol! 😘

  • Monea Simona

    august 24, 2019 at 23:39
    Răspunde

    Aceasta gama nu am avut ocazia sa o incerc...in schimb ce mi-a picat în mână de la ei...au fost niște super produse...sper să am ocazia […] Citește mai multAceasta gama nu am avut ocazia sa o incerc...in schimb ce mi-a picat în mână de la ei...au fost niște super produse...sper să am ocazia sa le incerc și pe aceasta...sa le folosești cu drag Read Less

  • Valeria Chertes

    august 24, 2019 at 20:26
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare,bune produse.

  • Maria Maria

    august 24, 2019 at 20:14
    Răspunde

    Mulțumim frumos pt recomandare, sunt si produse minunate crema hidratanta probiotica o am si eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate