Un cadou deosebit- Accesorii by Ioana Fodor

Ați mai citit și alte articole scrise de mine despre creațiile Ioanei (AICI și AICI), care ne-au cucerit cu fiecare ocazie. Ei bine, am apelat din nou la ea. De data aceasta, am dorit să oferim un cadou deosebit unei persoane speciale din viața noastră. Prietena mea, nașa copiilor mei, a împlinit o frumoasă vârstă și ne-am gândit să-i dăruim numai cadouri de suflet. Așa am ajuns din nou la Ioana…

Accesorii handmade- un cadou ideal

Prietena mea iubește să poarte accesorii deosebite. Are un job unde trebuie să arate impecabil, să fie îmbrăcată la 4 ace, așa că nu-i puteam dărui un accesoriu oarecare. Am contactat-o pe Ioana, i-am spus toate detaliile și ne-am pus de acord asupra culorii. Am așteptat cu emoții rezultatul final care a venit mai repede decât mi-am închipuit..

Ei bine, am ales un set format dintr-un papion, o fundiță de păr și o minunată pereche de cercei. Au fost mult peste așteptările mele, deși știam ce minunății ies din mâinile ei.

Ca de obicei, coletul a fost împachetat cu grijă, nu a lipsit atenția la detalii și nici cadoul dulce. Comanda a fost împachetată frumos, într-o cutie superbă, nu a lipsit nici de această dată funda. Cum ne-a obișnuit.  Accesoriile sunt realizate din material textil de foarte bună calitate, iar cusăturile sunt impecabile. Culoarea este demențială, Albastru Royal. Imaginația Ioanei nu cunoaște limite, de aici și modelul deosebit al papionului. De la material, culoare, până la charm-ul cu care este decorat, îl ador. Chiar dacă nu îmi aparține :))  La fel și cerceii, sunt mai mult decât reușiți. Sunt deosebiți. Și nu este doar părerea mea.

Prietena mea a rămas plăcut impresionată de aceste accesorii. De tot ce înseamnă ele. Îi plac mult și chiar spunea că își va achiziționa o cămașă mai specială care să se potrivească cu minunățiile lucrate de Ioana.

Unde lucrezi cu suflet, ies minunății

Ioana îmi e tare dragă prin prisma creațiilor ei. Așa am descoperit-o și mă bucur enorm pentru asta. Este un om minunat și asta se reflectă și în ceea ce face. Fie că realizează papioane pentru copii, femei sau bărbați, fundițe pentru păr sau cercei, ori seturi pentru întreaga familie, acestea sunt într-adevăr deosebite. Mai mult decât atât, pot fi o sugestie tare bună de cadou, indiferent de ocazie.

Pe Ioana o găsiți pe pagina ei de Facebook Accessories by Ioana Fodor .O recomand cu tot dragul !

 

 

6 comentarii
8 like-uri
Articolul anterior: Usborne- o activitate profitabilăArticolul următor: SMYK All for Kids- reducerile din catalog și alegerile micului școlar

Related posts

Comentarii

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 2, 2019 at 08:37
    Răspunde

    Sunt absolut superbe, să le purtați sănătoase! 🤗😘

  • Monea Simona

    august 27, 2019 at 23:30
    Răspunde

    Lucrurile făcute din suflet și t întotdeauna deosebite... foarte frumos setul... felicitari doamnei Fodor pentru implicare și seriozitate...tot ce am văzut eu ...din lucrările dânsei... […] Citește mai multLucrurile făcute din suflet și t întotdeauna deosebite... foarte frumos setul... felicitari doamnei Fodor pentru implicare și seriozitate...tot ce am văzut eu ...din lucrările dânsei... m-a impresionat.. Read Less

  • Valeria Chertes

    august 27, 2019 at 22:20
    Răspunde

    Sunt foarte frumoase,are mâini de aur doamna.

  • Fodor Ioana

    august 27, 2019 at 22:16
    Răspunde

    Multumesc pentru apreciere si recomandare!Ma bucur ca accesoriile realizate cu mult drag de mine sunt apreciate si indragite de voi!

  • Maria Maria

    august 27, 2019 at 22:10
    Răspunde

    Wow sunt superbe aceste accesorii

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    august 27, 2019 at 22:08
    Răspunde

    Foarte frumoase aceste accesorii!🎀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate