SMYK All for Kids- reducerile din catalog și alegerile micului școlar

Gata, a trecut și vara, se termină și vacanța… Nu știu cum să vă spun, dar am super mari emoții, Darius începe primul an de școală. Clasa pregătitoare. Deși nu știm încă dacă o să fie nevoie de o uniformă, nu avem nici lista cu rechizitele necesare, noi am început să cumpărăm câte ceva.

Suntem fani ai magazinului Smyk All for Kids din Vivo Mall și am tot urmărit să apară noul catalog cu reduceri din campania Back to School. Ei bine, nu ne-am putut abține și am fost la o mică sesiune de shopping.

La SMYK All for Kids găsiți super REDUCERI de până la -70% la articolele şcolare şi de îmbrăcăminte!

Am răsfoit ofertele pe care le puteți găsi și voi în acest CATALOG , valabile până pe 08/09/2019. Ne-a atras atenția faptul că din ofertă nu lipseau articolele școlare și de îmbracăminte, dar și o gamă variată de jucării!

După mai bine de jumătate de oră de văzut și plăcut, Darius și-a ales produsele preferate, dar nu singur. Nu, nu eu i-am fost ajutor, ci frățiorul lui. Eu doar i-am explicat că trebuie să facă alegeri înțelepte, utile și să aleagă fix ceea ce crede că ii este de folos pentru acest început de an școlar. I-am zis că bugetul este de 200lei și și-a făcut calculele cu ajutorul telefonului lui tati.

 

Cumpărăturile finale au fost:

  • un penar complet echipat – 29,99 lei
  • cutie sandwich model cu echipa lui favorită, Real Madrid- 10,39lei
  •  3 sticle pentru apă, model Real Madrid ( una pentru el, una pentru frățior și una pentru surioară) – 10,39lei bucata
  •  2 căciulițe model BATMAN(una pentru el și una pentru frățior)- 29,99lei bucata
  •  2 bluzițe (una pentru el și una pentru frățior)– 19,99lei bucata
  •  o pereche de pantaloni închiși la culoare, care merg cu orice în partea de sus- 30,00lei

Se vede că este fiul meu, nu? Din punctul meu de vedere a făcut alegeri inteligente. A căutat doar lucruri la ofertă și m-a surprins până și pe mine. Voi avea și mai multă încredere în el de acum. În plus, s-au distrat foarte mult în rolurile de băieți responsabili.

La casa de marcat ne-a fost oferit GRATUIT și un card de fidelitate, în urma căruia am mai primit o extra reducere. Adevărul este că ofertele  Smyk All For Kids din catalog sunt de neratat. Vom reveni de fiecare dată cu drag.

Vă plac alegerile piticului meu?

Voi de unde vă faceți cumpărăturile pentru noul an școlar?

 

5 comentarii
7 like-uri
Articolul anterior: Un cadou deosebit- Accesorii by Ioana FodorArticolul următor: Producator lazi fructe si lazi legume sustine agricultura

Related posts

Comentarii

  • Madalina Georgiana Carp

    ianuarie 16, 2020 at 16:03
    Răspunde

    Foarte bune alegerile,este bine cand iti fixezi un buget si copiii stiu ca trebuie sa il respecte.Si baietelul meu este in clasa pregatitoare si este […] Citește mai multFoarte bune alegerile,este bine cand iti fixezi un buget si copiii stiu ca trebuie sa il respecte.Si baietelul meu este in clasa pregatitoare si este destul de intelegator cand mergem la cumparaturi. Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 2, 2019 at 08:42
    Răspunde

    Foarte frumoase alegerile lui Darius, să le poarte și sa le folosească cu plăcere!

  • Monea Simona

    august 30, 2019 at 23:57
    Răspunde

    Foarte frumoase hăinuțele... căciula cu batman i-ar plăcea și băiețelului meu foarte mult...noi nu avem un astfel de magazin...așa că ne limităm la Carrefour și […] Citește mai multFoarte frumoase hăinuțele... căciula cu batman i-ar plăcea și băiețelului meu foarte mult...noi nu avem un astfel de magazin...așa că ne limităm la Carrefour și pepco...sa va bucurați de ele Read Less

  • Anamaria

    august 30, 2019 at 19:51
    Răspunde

    Îmi place ce și-a ales Darius .

  • Valeria Chertes

    august 30, 2019 at 17:18
    Răspunde

    Ați cumpărat lucruri foarte frumoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate