Producator lazi fructe si lazi legume sustine agricultura

Agricultura nu a murit, ea traieste prin produsele cu gust inegalabil pe care le vezi in piete! Stau acolo, pe tarabe, fructe romanesti, sanatoase, fiindca se stiu calitatile si subtantele solului nostru si noi ne repezim la merele imense aduse din strainatate, fortate sa devina uriase si imbalsamate ca sa isi mentina aspectul cat mai mult.

Merele acelea au facut cel putin 2 zile pe drum, au fost culese de vreo 4 zile pana a plecat transportul si au mai stat in depozite cu saptamanile, pana sa ajunga la cumparatorii lor. Daca nu sunt ofilite este meritul tehnologiei.

Intre un mar micut si parfumat, cu gust placut si unul mare, cu gust de caucuic si plin de chimicale, pe care il alegi?

M-am pacalit si eu de vreo doua ori si m-am repezit in merele uriase. Erau scumpe, fiindca aspectul este la suprapret, dar cand am muscat din unul, mi-am dat seama ca am aruncat banii pe fereastra.

Acelasi lucru se intampla cu toate fructele si legumele. Cele aduse din strainatate au parte lemnoasa ( ca in cazul capsunilor, pepenelui, rosiilor) pe care trebuie sa o inlaturi cu cutitul. Daca mananci partea aceea, in primul rand gustul este imposibil, in al doilea rand, iti va fi rau.

Ma bucur sa stiu ca exista producator lazi fructe si lazi legume care se implica in bunul mers al agriculturii autohtone, sustinand-o prin ambalaje de calitate, la preturi foarte bune. Mai mult decat atat, le livreaza urgent la adresa indicata, chiar in perioada campaniei, daca este nevoie de suplimentarea numarului de ambalaje, ca fermierii sa fie multumiti.

Acest producator de ambalaje le-a gandit pentru toate categoriile de produse. De pilda, stiind ca trebuie sa le stropesti si sa manipulezi substante periculoase, a pus la punct ambalaje sigure pentru substante periculoase, de dragul tau, fermierule!

Le poti comanda oricand, sa le ai cand aplici tratamentele, fiindca fara tratamente, merele vor fi patate si pline de viermi. Rapanul, insectele, ciupercile devoreaza pomii si este pacat sa ii lasam asa, fiindca ei ne ofera roade bogate. Astfel de recipiente au fost comandate de pe site-ul magazinului si de catre cei de la firmele de deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Inofensivul stropit impotriva tantarilor, a puricilor adusi din concediu, a rozatoarelor implica manipularea unor substante in regim securizat.

Sigur ca nu sunt periculoase pentru om, dar nici nu au voie sa fie transportate in vase fara capac care se fixeaza ermetic pe vasul respectiv. In cuvele din plastic se poate strange apa de ploaie si se pot pune fructe la fermentat pentru alcool sau otet. In containere se pastreaza sucul acestora, pana ajunge la punctele alimentare si este cumparat. Multi consumatori ar fi incantati sa gaseasca dimineata un pahar de suc de mere gata facut, stiut fiind cat de hranitor este.

Cu o certificare iso si utilaje si echipamente corespunzatoare esti eligibil pentru castigarea licitatiei:”Laptele si cornul” si ai sansa sa le oferi copiilor din zona ta fructe proaspete sau lapte proaspat, cornuri si suc de mere.

Este atat de bine sa stii ca poti oferi produse sanatoase oamenilor, ca tot ce vinzi tu este curat, in stare perfecta, sanatos!

Magazinul prezentat de mine are solutii complete de ambalare si manipulare a marfurilor si pentru industria alimentara, farmaceutica, de confectii, industriala si metalurgica. Trebuie numai sa fii atent sa remarci omniprezenta ambalajelor din plastic: la magazinele de piese auto, in depozitele de echipamente si materiale sportive, in librarii.

In ce credeti ca sunt puse niturile si piesele minuscule, sa nu se piarda? Cine face posibil transportul detergentului lichid sa ajunga acolo unde este comandat, iar contractul sa fie onorat la timp?

Aceste intrebari au raspuns unic: Schoellerallibert.com. Nu incepeti nicio activitate economica, indiferent de domeniul ei, fara ambalaje de la cel mai bun furnizor din tara.

Produsele sale asigura securizarea muncii si datorita lor vine si profitul.

Investiti in ambalaje de cea mai buna calitate din plastic si le veti avea ani multi in aceeasi stare, adica vor parea ca noi! Daca ambalajele facute din lemn necesita reparatii, cele din plastic nu sunt deloc pretentioase la capitolul intretinere. Este suficienta o spalare riguroasa, sa fie curate-curate si totul este perfect!

Agricultura noastra incepe sa ia avant datorita acestor producatori inimosi de ladite pentru legume si fructe, cutii din plastic cu capac, cuve din acelasi material si containere pentru lichide.

0 comentarii
6 like-uri
Articolul anterior: SMYK All for Kids- reducerile din catalog și alegerile micului școlarArticolul următor: Primele reduceri din această toamnă vin de la Notino

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate