Primele reduceri din această toamnă vin de la Notino

Nu știu cum sunteți voi, dar eu niciodată nu am suficiente cosmetice și produse pentru îngrijirea părului, corpului etc. Am făcut un obicei din a-mi trece data de deschidere pe fiecare produs în parte, așa că la ultima curățenie între cosmetice, s-a lăsat cu lacrimi. Asta pentru că multe dintre ele au trecut de pragul de 6 sau 12luni de la deschidere, ori altele erau deja goale și îmi făceam mii de gânduri că ar însemna o gaură destul de mare în buget. Ei bine, salvarea a venit mai repede decât mi-am putut imagina. Sunt oferte frumușele în această perioadă.

Urmăresc cu interes reduceri de toamnă în online

În ultima vreme nu am mai avut timp și răbdare să alerg prin magazinele fizice, așa că am tot comandat online. Am preferat ca acel timp să îl petrec cu piticii mei, iar seara după ce adormeau, să analizez ofertele online. Astfel am descoperit că la  Notino, dacă folosești codul newro20 în perioada 02-08.09.2019, beneficiezi de o reducere de 20% la aceste 4 categorii: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului, make-up.

Notino este locul de unde am început să comand din ce în ce mai des în ultima vreme.  Parfumuri, produse de îngrijire dar mai ales cosmetice, toate îmi fac cu ochiul, fie că am sau nu nevoie de ele. Bine, îmi și place să ofer cadouri, de aceea profit întotdeauna de ofertele bune pentru a avea mereu în casă câte ceva ce-mi poate fi de ajutor.

Profit de reduceri. Cremă cu protecție solară și mascara waterproof  chiar și toamna.

De fapt, cred că de aceste produse am nevoie urgent, deoarece am rămas fără. Am găsit exact ceea ce am nevoie la un click distanță, din confortul casei mele, fără timp pierdut.

Vichy Idéal Soleil este o cremă ușoară pentru protecție solară pentru corp și față, cu SPF 50. Este ideală chiar și toamna, când soarele încă arde cu putere. Protejează pielea împotriva efectelor negative ale radiațiilor UVA și UVB, dar în același timp oferă și hidratarea necesară. Vine într-un ambalaj mic și practic, ușor de folosit și de purtat în permanență în poșetă sau chiar în buzunar.  În plus, Vichy îmi inspiră întotdeauna încredere, așa că aceasta ar fi alegerea ideală.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof este mascara cu efect de volum rezistent la apă. Îmi plac produsele YSL și chiar am pus ochii pe acest rimel de foarte mult timp, așa că am găsit ocazia ideală de a mă cadorisi cu el. L-am testat în urmă cu câteva luni și de pe atunci am rămas plăcut surprinsă de efectul de volum pe care îl oferă și de faptul că separă individual fiecare geană. Fiind toamnă, bate vântul, îmi lăcrimează ochii, apar situații neprevăzute, așa că prefer să folosesc mascara waterproof pentru a nu mă trezi cu rimelul curs fix atunci când mi-e lumea mai dragă…sunt pățită…

Aș mai vrea și un parfum și lista poate continua, însă momentan mă opresc la aceste produse de care am nevoie în perioada imediat următoare. Toamna-i lungă și la Notino sunt mereu oferte, reduceri, așa că așteptați-vă la un nou articol despre ce îmi mai doresc sau poate chiar cu review-uri la ce mi-am comandat între timp.

Voi ce cosmetice aveți în plan să vă achiziționați în această toamnă?

 

 

 

 

4 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Producator lazi fructe si lazi legume sustine agriculturaArticolul următor: Noutați din meniul de vară la Kfc: Holiday Burger, Summer Twister, Crispy Box

Related posts

Comentarii

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    septembrie 10, 2019 at 09:19
    Răspunde

    Au produse foarte bune!👍

  • Valeria Chertes

    septembrie 4, 2019 at 23:19
    Răspunde

    Pe mine ceva parfumuri m-ar interesa.

  • Maria Maria

    septembrie 4, 2019 at 23:17
    Răspunde

    Eu aș vrea să-mi cumpăr un parfum

  • Monea Simona

    septembrie 4, 2019 at 23:02
    Răspunde

    Da... sunt foarte frumoase și diversificate produsele de pe site.. dar parfumurile sunt cam piperate... pentru mine 🙈🙈🙈

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate