Noutați din meniul de vară la Kfc: Holiday Burger, Summer Twister, Crispy Box

Mă știți ca pe o persoană care promovează un stil de viață sănătos, mai ales din punct de vedere alimentar. Dar, se întâmplă să mai am și eu scăpari. Nu suntem mari consumatori de fast-food, însă de 2-3 ori pe an tot „ne mai porcim” . După cum ați văzut pe pagina de Facebook, am avut de curând un moment de #placerivinovate🙈🙊 . Am participat la o campanie BuzzStore unde am primit un voucher Kfc, așa că am fost să îl valorific. Am mers la KFC Vivo Constanța pentru a testa noutăți din meniul de vară. Așadar, am făcut cunoștință cu noile sortimente : Holiday Burger🍔, Summer Twister🌯 şi Crispy Box🍟. Le-am împărțit cu soțul, să nu vă speriați.

Plăceri vinovate- noutăți din meniul de vară la KFC

Noul Crispy Box🍟🍗 din meniul de vară de la KFC are 3 bucăți de Crispy Strips, o porție medie cartofi prăjiți și sos la alegere, iar eu bineînțeles, am preferat sosul de usturoi care este cel mai bun!
Clar am ales varianta picantă🌶🌶🌶 de fapt nici nu exista posibilitatea să alegi nepicant decât la burger.😂😈
Drept să spun, a fost o porție super ok, gustoasă și prețul uneia este de 13 lei, adică chiar merită. În general aleg Crispy atunci când merg, așa că mă așteptam să fie bun.

Fără doar și poate, deși nu sunt mare fan burger, preferatul meu a fost Holiday Burger 🍔 Da, nu mănânc niciodată burger în oraș, când am poftă fac acasă. 
La acesta există posibilitatea de a alege între picant🌶️ sau nepicant. Evident, am ales picant🌶️ 😁
Burger ul conţine două bucăţi de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată, castraveţi muraţi, ardei copţi şi sos Sweet & Sour. Și culmea, mi-a plăcut super mult.

După ce am am testat aceste noutăți din meniul de vară de la KFC, pot spune cu certitudine care îmi plac și care nu.
Deși Summer Twister🌯 pare o șhaorma reinterpretată care ascunde 2 bucăți de Crispy Strips picante și crocante, combinate cu brânză feta, baby spanac, castraveți proaspeți, roșii și sos Garlic Lemon, nu știu de ce, dar nu mi-a plăcut. Nu a fost pe gustul meu. În schimb, soțului i-a plăcut destul de mult. Și uite-așa eu m-am bucurat în tihnă de Burger ul 🍔meu. Nici la Summer Twister nu ai posibilitatea de a alege, deoarece picant este singura variantă.

Ca de obicei, personalul a fost amabil, a știut din start de campanie și am fost serviți impecabil. Ca și concluzie, noile preparate Kfc sunt ok, iar prețul de 13 lei/bucata zic că este unul decent în vremurile noastre.

**Dacă dorești să primești și tu spre testare în mod gratuit noile produse apărute pe piață, fă-ți cont AICI și înscrie-te la campaniile active, Spor!

 

5 comentarii
1 like
Articolul anterior: Primele reduceri din această toamnă vin de la NotinoArticolul următor: Usborne- oportunitatea de neratat pentru mămici

Related posts

Comentarii

  • Madalina georgiana Carp

    ianuarie 16, 2020 at 16:24
    Răspunde

    si eu mai am scapari de genul,dar ni se permite o data la cateva luni :D

  • Valeria Chertes

    septembrie 14, 2019 at 00:08
    Răspunde

    Arata foarte bine meniul.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    septembrie 13, 2019 at 19:12
    Răspunde

    Foarte gustoase produsele lor!🌯🥙

  • Maria Maria

    septembrie 13, 2019 at 17:35
    Răspunde

    Yammy delicios

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate