Usborne- oportunitatea de neratat pentru mămici

Nu de puține ori v-am vorbit despre Editura Usborne, despre cărțile acestei edituri cu peste 2500 de titluri și despre oportunitatea de a face din aceasta activitate să fie una profitabilă.

Astăzi vă fac cunoștință cu o mămică a doi copii, care din iubirea față de cărticelele Usborne, a dezvoltat o mică afacere.

Cu Usborne poți avea un venit în plus, chiar și de acasă, de lângă copii

Alina, mămică a două minuni: o fetiță de 5ani și un băiețel de 1 an, face la sfârșitul aceste luni 4 ani de când s-a înscris ca reprezentant Usborne. Își amintește și acum cu drag, cât de încântate au fost, atât ea cât mai ales fetița ei, de aceste cărticele când le-au văzut pentru prima dată. Ca orice mamă. a cerut mai multe detalii și când a auzit că poate beneficia de reducerile companiei, a decis că este o idee bună să facă următorul pas. A devenit distribuitor Usborne. Fiind foarte entuziasmată, a început să le povestească și să le prezinte cărțile tuturor apropiaților ei. Așa a ajuns să primească primele comenzi. Atunci a fost momentul în care s-a gândit serios că poate vinde cărțile acestei edituri, deși nu acesta a fost scopul de la început. Având un copil mic care-i ocupa tot timpul, a găsit soluții.

„ Îmi amintesc că profitam de momentele când o alăptam și de pe telefon postam sau făceam recomandări celor ce se arătau interesați. Mă uit cu drag în urmă și îmi dau seama că am evoluat enorm eu ca om în primul rând, cu ajutorul acestei activități. Am cunoscut o mulțime de oameni minunați, am învățat o mulțime de lucruri: editare fotografii, marketing și promovare online, organizare de evenimente, vânzare, negociere și time management, coordonarea unei echipe.”

În acest moment are o echipă de peste 20 de persoane minunate care iubesc cărțile Usborne. Investește timp și răbdare în fiecare persoană nou înscrisă. Caută împreună cu cei care sunt la început de drum, o modalitate de a ajunge în punctul dorit și chiar de a se autodepăși. În felul acesta, Alina a ajuns să fie membru GOLD al doilea sezon consecutiv în echipa Usborne, ceea ce bineînțeles, îi oferă anumite avantaje și beneficii.

Ambițioasa mămică consideră că entuziasmul i-a fost principalul aliat în toți acești ani în care a crescut alături de Usborne. Iar impulsul și dorința de a progresa, vin din faptul că iubește cărțile și mai ales copiii.

 Alina iubește activitatea Usborne și o recomandă cu căldură tuturor mamicilor! Dacă ar fi să enumare câteva din beneficiile pe care le poate avea cineva devenind reprezentant Usborne, ar fi:

-în primul rând, investești în viitorul copiilor tăi pentru că ai acces la o mulțime de cărți minunate,

-comanzi cărți  la prețuri preferențiale,

– lucrezi cât vrei și când vrei, fără un program fix,

-te dezvolți în multe privințe, 

-socializezi cu oameni noi,

-această activitate îți oferă un venit în plus.

Alina ne transmite ultimele noutăți și oferte Usborne

„Luna Septembrie este perfectă pentru cei ce doresc să se inscrie ca reprezentanti, fie ca doresc sa cumpere cărți doar pentru copiii lor sau să dezvolte o afacere. Acum, pachetul de start este la o super promoție! Până în acest moment, pachetul de început ce conținea cărți în valoare de 150de lire, costa 48 de lire plus transport. Acum costa la fel dar, pe lângă cărțile în valoare de 150 de lire, au fost adaugate și alte cărți cu tematică de Crăciun în valoare de 50 de lire. Deci se plătește 48 de lire plus transportul și se primește un pachet de cărți în valoare de 200 de lire.

Dacă suna tentant, linkul de inscriere ca reprezentant Usborne este aici https://org.usbornebooksathome.co.uk/Book_Store/join-my-team/join-today.aspx

Dacă dorește cineva mai multe detalii sau recomandări de cărți, îl rog sa îmi scrie atât pe pagina personala Alina Dobre cât și pe pagina de facebook Book Store.”

Așadar, dacă iubiți cărticelele pentru copii și doriți să faceți ceva ușor pentru un venit în plus, aceasta poate fi o ocazie bună. Din distribuirea de cărți Usborne se poate face o activitate profitabilă.

5 comentarii
4 like-uri
Articolul anterior: Noutați din meniul de vară la Kfc: Holiday Burger, Summer Twister, Crispy BoxArticolul următor: Barbie împlinește 60 de ani și ne surprinde cu noi aventuri.

Related posts

Comentarii

  • Madalina Georgiana Carp

    ianuarie 16, 2020 at 16:13
    Răspunde

    Noi avem o singura carte Usborne,dar pot sa recunosc ca este cea mai iubita!Imi plac chiar si mie,ce sa mai zic de copil!daca ar fi […] Citește mai multNoi avem o singura carte Usborne,dar pot sa recunosc ca este cea mai iubita!Imi plac chiar si mie,ce sa mai zic de copil!daca ar fi existat si pe vremea noastra.... Read Less

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 15, 2019 at 13:34
    Răspunde

    Cela mai frumoase cărticele, cei mici le adoră foarte mult!

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    septembrie 13, 2019 at 19:13
    Răspunde

    Sun foarte utile aceste cărți pentru copii!

  • Maria Maria

    septembrie 12, 2019 at 23:17
    Răspunde

    Mulțumim frumos pt recomandare

  • Valeria Chertes

    septembrie 11, 2019 at 15:12
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate