Barbie împlinește 60 de ani și ne surprinde cu noi aventuri.

De curând am aflat că pe Minimax vor fi difuzate cele mai noi aventuri ale mult îndrăgitei Barbie, în noul serial Barbie Dreamhouse Adventures. Consacrata Păpușică și prietenele ei sunt pregătite de noi aventuri, către destinații de vis. Bineînțeles, cu mașina ei roz decapotabilă . Ea descoperă ce înseamnă prietenia, loialitatea, competiția și fair play-ul.

Barbie la fel de tânără și frumoasă chiar și la 60 de ani

M-a trimis direct în copilărie, acolo unde, Barbie era visul oricărei fetițe. Prin părul ei mătăsos și lung, chipul luminos i se arată. Și pielea ei perfectă, luminată de razele soarelui ce-i îmbrățișau umerii, te ancorau în realitate. Zâmbetul ei coincidea cu zâmbetul gingaș al unui copil care tocmai și-a descoperit cel mai bun prieten. La joacă, la somn, cele două mâini minuscule o îmbrățișau de zor. Și cele două mâini nu se mai dezlipeau de ea în timp ce se ascultau povești de noapte bună. Așa s-a născut joaca, prietenia, iubirea față de copilăria pe care Barbie nu ne lasă niciodată s-o dăm uitării și pe care mă ajută s-o retrăiesc la nesfârșit prin ochii fetiței mele, ai razei mele de soare care-mi înseninează diminețile.

„-Băieți, ați vuzut? Am Barbie! Două Barbie!!!”

Fix acestea au fost cuvintele Daianei în momentul în care a văzut păpușicile pe care doar ce le-a primit în dar.
Lumea Barbie este o lume de poveste pentru multe generații. Ori de câte ori văd o păpușă Barbie mă duc cu gândul la copilărie. La momentul în care visam să călătoresc în cele mai minunate locuri de pe glob. De pe globul pământesc pe care l-am primit în dar de la nașul meu, în același timp cu păpușa. Îmi imaginam că Barbie îmi este cea mai bună prietenă, astfel mă însoțea peste tot. Anii au trecut și iată că anul acesta Barbie împlinește 60 de ani. Este o legendă între jucării și încă este cea mai cunoscută și iubită păpușică.

Astăzi, fiica mea și-a făcut noi prietene. Pășește cu bucurie în fascinanta lume Barbie. Așa cum aceasta a pornit într-un nou sejur alături de prietenele sale. Îi vom fi și noi alături și o vom urmări în fiecare zi cu sufletul la gură, în noua serie Minimax – Barbie Dreamhouse Adventures, începând cu 20 octombrie. Și pentru ca viața noastră este însuși o aventură desprinsă din povești, transmit mai departe generațiilor mele dragostea de a nu fi un simplu turist, ci un călător entuziast care experimentează toate experiențele palpitante care-i ies în cale.

Turistul tinde de obicei să se ancoreze în necesități și își fixează repere fixe, pe când un adevărat călător explorează în detaliu, până la cele mai mici amănunte. Nu bogăția și fastul locului îți aduce fericire și te face un călător, ci frumusețea și naturalețea lucrurilor mărunte, inocența lor dincolo de simplitatea care la prima vedere nu degaja emoții.

De aceea aleg să fiu un călător și nu un simplu turist. Optez pentru un bagaj de bază în care voi avea loc să adaug amintiri, emoții și suveniruri, nu doar simple haine cu care poate mă voi învălui, sau poate nu.

Este suficient să am o companie bună, iar copiii mei sunt cei mai potriviți. Trăiesc prin ochii lor mărunți fascinația locurilor, a detaliilor, bucuria de a fi liberi și norocoși de a descoperi noi tărâmuri magice.

Mulțumesc, Barbie! M-ai trimis pentru câteva clipe înapoi în copilărie. La mulți ani! Să mai bucuri multe generații și să rămâi la fel de iubită și apreciată și peste alți 60 de ani!

 

 

4 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Usborne- oportunitatea de neratat pentru mămiciArticolul următor: Prima comandă Notino și ofertele acestei săptămâni.

Related posts

Comentarii

  • Marinescu Constantina Cristina

    septembrie 15, 2019 at 13:26
    Răspunde

    Cea mai frumoasă păpușă, cu siguranță va fi prefereta multor fetițe și de acum înainte!

  • Valeria Chertes

    septembrie 14, 2019 at 12:53
    Răspunde

    Cred că toți copii o iubesc pe Barbie.

  • LORENA ANAMARIA ZAMFIR

    septembrie 14, 2019 at 09:20
    Răspunde

    Cea mai frumoasă păpușă. Când eram copil îmi doream să semăn cu ea,mi se părea perfectă!💃

  • Maria Maria

    septembrie 14, 2019 at 08:00
    Răspunde

    Si noi o iubim pe Barbie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate