Început de octombrie cu transport gratuit la Notino

Octombrie a început promițător. Trag draperiile, deschid fereastra și ies repede pe terasă. Soare! Copiii se trezesc bine dispuși, cu chef de școală și grădi, cu zâmbete și cântecele. Îi duc, mă întorc acasă, deschid telefonul și văd că Notino oferă transport gratuit la toate produsele bestseller pentru întreaga săptămână. Nici că se putea mai bine!

Transport gratuit fără limită, 20%reducere și 2 parfumuri preferate

Pe lângă transport gratuit, mai puteți avea și 20% reducere la brandurile selectate dacă adăugați codul BRAND20RO înainte de a plasa comanda.

Dacă tot sunt atât de generoși, m-au făcut să îmi doresc două noi parfumuri. Le-am mirosit, mi-au plăcut și le vreau:

  1. Lancôme Idôle , evident, este preferatul meu. Am avut 2 eșantioane pe care le-am folosit până la ultimul miligram. Este un parfum floral curat, cu note chypre. Combinația de bergamotă, pere suculente, trandafiri de mai, trandafiri turcești și flori de iasomie indiană, îl fac să fie un parfum seducător. Vanilia, lemnul de cidru și frunzele de paciuli întregesc această simfonie a mirosurilor și îi oferă eleganța sofisticată a feminității autentice.
  2. Calvin Klein CK One este un parfum unisex, citric proaspăt, care i-a plăcut și soțului meu. Notele originale de mandarină, papaia, bergamotă și lămâie sunt întregite de armonia aromată de violete, iasomie, lăcrămioare și trandafiri. Nucșoară, mosc, cedru și ambra formează baza senzuală a compoziției.

Și dacă tot suntem la capitolul oferte, n-o să vă vină să credeți!
Dacă achiziționați produse Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution, Freedom, Makeup Obsession sau Revolution Skincare de minim 130 RON de pe Notino , primiți cadou un Mistery Bag cu produse minunate, în valoare de 110 RON. Transportul este gratuit!

Așadar, aveți livrare gratuită la sute de parfumuri și produse cosmetice populare, care sunt actualizate în mod regulat pe site. Ăsta da început de octombrie cu soare în suflete și portofele!

 

1 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Prima comandă Notino și ofertele acestei săptămâni.Articolul următor: Machiaj fără retușuri cu noua gamă Power Stay de la Avon

Related posts

Comentarii

  • Valeria Chertes

    octombrie 1, 2019 at 14:06
    Răspunde

    Ofertele sunt foarte bune,trebuie sa caut și eu un parfum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate