Machiaj fără retușuri cu noua gamă Power Stay de la Avon

De curând am primit în coletul Avon produse din noua gamă True Colour Power Stay, mai exact doua rujuri și două fonduri de ten. Despre acestea vă voi vorbi în acest articol.

Sunt fan produse Avon, așa că ori de câte ori apare ceva nou îmi doresc să testez, înainte de a recomanda clienților. Ei bine, de această dată sunt produse fix pe placul meu, produse pe care le folosesc la machiajul zilnic.

Îmi place să abordez un look natural, dar cu o pată de culoare la nivelul buzelor.

 

 

Power Stay -machiaj fără retușuri

Fond de ten Power Stay

Până acum evitam fondurile de ten pentru că, fie încărcau prea mult tenul și îmi dădea o senzație de disconfort, fie din cauză că trebuia să retușez la câteva ore. Cu noul fond de ten de la Avon, True Colour Power Stay, pot să zic că m-au recucerit. Este unul din produsele pe care le așteptam de mult. Este un produs ultra rezistent, disponibil în 15 nuanțe potrivite oricărui ton al pielii. Deși este rezistent la transfer, caldură, umiditate sau activități sportive, lasă pielea să respire și nu o încarcă. Se întinde foarte bine, oferă un aspect mat, impecabil până la 24 de ore. Așadar, nu este nevoie de retușuri și nu stăm cu grijă nici măcar dacă ne prinde ploaia, că tot este sezonul.

Ruj True Colour Power Stay

Noul ruj cu efect de lungă durată este disponibil în 10 nuanțe vibrante. Este produsul de care aveam nevoie de la Avon, cel mai bun ruj de până acum. Este rezistent la transfer și nu lasă urme. Îl aplic dimineața, iar seara cu greu scap de el, atât este de rezistent. Nu are nevoie de retușuri pe durata întregii zile. Se aplică foarte ușor, oferă o senzație de catifelare și nu usucă buzele . De obicei, după ce-l aplic, fac un pupic pe un șervețel pentru a se curăța surplusul, astfel rezistă cu brio fără să se estompeze. Îmi place la nebunie, mai ales că ador rujurile rezistente, pentru că nu îmi place să retușez din oră-n oră.

Momentan am la fondul de ten nuanțele light beige și natural beige, iar cea din urmă este și cea care mi se potrivește perfect. Cealaltă este puțin prea deschisă pentru tenul meu. La rujuri am nuanțele Stay put sangria și Run on rouge, care este și preferata mea.

Sunt produse de calitate și pot spune că sunt cele mai bune produse AVON de până acum.

 

1 comentarii
48 like-uri
Articolul anterior: Început de octombrie cu transport gratuit la NotinoArticolul următor: 3 motive pentru care am cumparat copiilor haine online de la Liloo

Related posts

Comentarii

  • Filiz Mustafa

    decembrie 28, 2019 at 16:54
    Răspunde

    Produse foarte bune .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate