Parfumuri care-ți trezesc forța interioară- Maxima și Maxime by Avon

Parfumurile sunt cele mai căutate și nelipsite produse atât la femei cât și la bărbați. Deși au apărut acum mulți, mulți, extrem de mulți ani, pentru a acoperi mirosurile neplăcute, astăzi sunt cel mai prețios accesoriu. Și pentru că este purtat zilnic, indiferent de oră și eveniment, parfumul a devenit precum o carte de vizită. Dacă vorbim despre sexul frumos, femeile, încă din cele mai vechi timpuri, prin parfum își fac simțită prezența. Același lucru este valabil și pentru cavalerii zilelor noastre. În acest articol vă voi prezenta un set de doua parfumuri de la Avon, Maxima și Maxime, perfecte pentru un cuplu puternic și elegant.

Parfumuri de cuplu by AVON

Avon ne surprinde plăcut cu fiecare ocazie. Iar în ultima vreme, produsele lor sunt mult peste așteptările noastre. Așa este și în cazul de față, cu noile parfumuri create parcă pentru a fi purtate împreuna, de el și ea. O nebunie de arome.

AVON Maxima

Maxima este un parfum la care îți răman ochii încă de la prima vedere, datorita designului sticluței. Apoi, mirosul este divin. De la prima pulverizare îți trezește într-o secundă simțurile olfactive. Aroma sa puternica, senzuală și misterioasă este dată de noblețea notelor de floare siminoc cu nectarină catifelată și iasomie sambac.

Este un parfum foarte placut, care persistă neașteptat de mult. Ambalajul parfumului este cel mai elegant ambalaj pe care l-am văzut până acum la un parfum Avon. Realizat din sticlă groasă, decorată cu capac auriu cu frunze de dafin, fac ca parfumul să pară dintr-o altă lume. De pe vremea zeilor.

AVON Maxime

Mă bucur că Avon scoate din ce în ce mai des și variantele bărbătești, la parfumurile noi. În cazul de față, Maxime este un parfum creat special pentru un bărbat puternic, elegant dar cu spirit liber. Are o aromă deosebită, un miros care te atrage sau te dă pe spate, în funcție de situație. Designul sticluței este deosebit, făcut în completare celui de damă. Sticla de parfum este realizată din sticlă groasă, decorată cu un accesoriu argintiu, precum o armură, sau nu știu cum să-i zic. Tot argintiu este și capacul, ceea ce îl face să fie deosebit. Pare din timpul Zeilor sau, mai degrabă, de pe timpul lui Cezar. Pare a fi un parfum creat pentru un conducător Aroma este puternică, compusă din note de Olibanum, acorduri lemnoase intense si frunze răcoritoare de mandarin .

Este un parfum persistent, de care te îndrăgostești iremediabil încă de la prima pulverizare. Șoțul meu îl adoră. Să nu mai spun că îmi vine și mie să mă dau cu el, îmi place la nebunie cum miroase.

 

Ca și concluzie, sunt parfumuri persistente, cu un design al sticluței foarte special. Sunt frumoase din toate punctele de vedere.

 

8 comentarii
15 like-uri
Articolul anterior: 3 motive pentru care am cumparat copiilor haine online de la LilooArticolul următor: 3 produse potrivite pentru un machiaj de Halloween- Notino

Related posts

Comentarii

  • Monea Simona

    decembrie 22, 2019 at 23:02
    Răspunde

    Un parfum pe care sper sa reușesc sa mi-l iau și eu... Am avut ocazia sa îl miros și mi-a plăcut foarte mult

  • Cristina Ion

    decembrie 15, 2019 at 02:16
    Răspunde

    Ca design si pret imi plac tare mult! Referitor la miros si persistenta nu pot afirma nimic momentan pentru ca inca nu am folosit.

  • Baciu Mihaela

    decembrie 12, 2019 at 17:20
    Răspunde

    Este chiar pe placul meu acest parfum...

  • Claudia L Chivu

    decembrie 12, 2019 at 16:09
    Răspunde

    Nu am avut parfumul propriu-zis dar am incercat mostrele de la o colega distribuitoare de produse Avon. Miroase super!

  • Marinescu Constantina Cristina

    octombrie 31, 2019 at 11:37
    Răspunde

    Într-adevăr miros foarte bine! Am avut ocazia să le încerc primind câte o mostră din fiecare!

  • Maria Maria

    octombrie 31, 2019 at 09:08
    Răspunde

    Parfumuri care merită incercate 😘

    • Claudia L Chivu
      to Maria Maria

      decembrie 12, 2019 at 16:11
      Răspunde

      Am incercat mostra acestui parfum de la o colega distribuitoare de produse Avon si miroase super! Merită încercat!

  • Valeria Chertes

    octombrie 31, 2019 at 00:04
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate