3 produse potrivite pentru un machiaj de Halloween- Notino

Deși nu este o sărbătoare românească, Halloween-ul a câștigat teren an de an și în țara noastră. Marea majoritate nu sunt interesați de semnificație, ci văd doar încă un motiv bun pentru a petrece. Și de ce nu, petrecerile de Halloween sunt din ce în ce mai dese și mai reușite. Cât despre ținută, accentul nu se concentrează doar pe costume, ci și pe machiaj. Acesta din urmă întregește ținuta și de multe ori este mai important decât costumul în sine. Și dacă tot mai sunt doar câteva zile până la marea petrecere de Halloween, am decis să vă propun 3produse de makeup de la Notino, potrivite pentru un machiaj de halloween de invidiat.

Makeup reușit cu produse profesionale de la Notino

Dacă vă gândiți că un machiaj de Halloween este foarte costisitor, ei bine, pe Notino sunt super oferte. Puteți să vă achizionați fără griji, produse profesionale, de brand, cu un buget redus. De exemplu, produsele pe care vi le voi prezenta acum, sunt produse Nyx, din gama Glitter Goals.

 NYX Fard de ochi Glitter Goals

Paleta cu farduri cu sclipici de la Nyx este mai mult decât potrivită pentru crearea celor mai wow și glamour machiaje de Halloween. Fardurile sunt intens pigmentate, în culori vii, ușor de aplicat și oferă un efect sclipitor. Este de departe cea mai potrivită paletă de farduri pentru un machiaj impecabil, poate chiar înfricoșător, dar mai ales de invidiat.

NYX Ruj de buze lichid Glitter Goals

Rujul Nyx Professional Makeup Glitter Goals este revelația momentului, potrivit mănușă pentru petrecerea de Halloween. Acesta se găsește în nouă nuanțe sclipitoare. Accentuează frumos buzele, are o pigmentare intensă, cu efect metalic și este ușor de aplicat . Se pot combina mai multe culori, astfel încât să realizați ceva înspăimântător precum cicatrici false sau vânătăi și tot ce vă mai imaginați.

NYX Professional Makeup Glitter Goals

Fardul de pleoape NYX Professional Makeup Glitter Goals este un sclipici metalic pentru față și corp și se găsește în 6nuanțe absolut sclipicioase. Acest fard permite umbrirea pleoapelor după dorință, este foarte pigmentat, dar și rezistent. Este un produs de makeup extrem de versatil, ceea ce înseamnă că-l puteți folosi pe orice suprafață a corpului, astfel încât să vă transformați în orice personaj doriți.

Dacă rezolvați cu machiajul, nu neglijați coafura fix în noaptea de Halloween. Și aici găsiți o ofertă Notino, unde primiți o reducere de 15% dacă folosiți codul haircare15ro, la toate produsele pentru îngrijirea părului.

Și asta nu e tot. Mai găsiți și alte multe oferte:

  • Toată săptămâna aceasta, la o comanda de minim 200lei puteți alege unul dintre cadouri: o Geantă trendy sau un set practic de călătorii pentru ea sau pentru el.
  • Cumpărați produsele brandurilor Makeup Revolution, Revolution PRO, Freedom, I Heart Revolution, Makeup Obsession sau Revolution Skincare de minim 150 RON, și primiți gratuit un mystery bag în valoare de 130 RON.
  • Cumpărați produsele brandului Eveline Cosmetics de minim 35 RON și obțineți gratuit două măști beauty, una pentru mâini și una pentru ten.

Spor la cumpărături și petrecere frumoasă!

 

 

1 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Parfumuri care-ți trezesc forța interioară- Maxima și Maxime by AvonArticolul următor: Peeling chimic- Soluția potrivită pentru tenul nostru?

Related posts

Comentarii

  • Andreea

    noiembrie 4, 2019 at 21:00
    Răspunde

    Multumesc mult pentru recomandari :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate