Ten îngrijit și hidratat chiar și în sezonul rece?Folosește api-cosmetice!

Iarna ne bate la ușă, știm asta și nu este ca și cum ne-ar lua prin surprindere. Am avut grijă să pregătim totul pentru sezonul rece, inclusiv garderoba. Însă, ne-am gândit și la ten? Da, la tenul nostru care intră în contact direct cu frigul și are cel mai mult de suferit în acest sezon. Eu sunt pățită, așa că am apelat ca și anul trecut, la câteva produse cosmetice naturale. La api-cosmetice de la Apidava.

Ten hidratat chiar și pe frig

Sunt convinsă că ați pățit de multe ori ca în sezonul rece să vă confruntați cu senzația de piele care strânge, cu ten uscat, cu buze crăpate sau cu iritații vizibile. Știu, am trecut și eu prin asta de nenumărate ori. În fiecare iarnă am încercat să găsesc produse adecvate tenului meu, cu proprietăți de hidratare, care să mă ajute să nu mai trec prin situațiile de genul celor enumerate mai sus. Mi-a luat ceva timp să descopăr și să îmi dau seama că produsele naturale sunt cele mai bune în aceste situații. Da, ca de fiecare dată, natura este lângă noi, trebuie doar să vedem asta. Astfel, am ajuns să folosesc produse cosmetice cu miere, Api-cosmetice.

Apidava a creat o gamă de produse cosmetice speciale pentru îngrijirea tenului pe perioada iernii. Astăzi vă voi vorbi despre  3 dintre aceste produse:

 1. Crema pentru ten sensibil are în compoziție, pe lângă miere și unt de cacao, unt de shea, ulei de argan, ulei de morcovi, ulei de galbenele, ulei esential de lavanda. Aceasta hidratează în profunzime și protejează tenul pe timp de iarnă. Crema este ca o cutiuță cu minuni, pe cât este de mică, pe atât este de concentrată. Lasă tenul hidratat, catifelat și crește rezistența pielii împotriva iritațiilor din sezonul rece.
 2. Balsamul de buze pe baza de miere și ceară de albine, este îmbunătățit cu unt de Shea, ceea ce îl face să fie un foarte bun tratament pentru buze uscate. Are proprietăți cicatrizante, fiind conceput pentru a hidrata intens buzele uscate și crăpate. Mai mult decât atât, acționează ca factor de protecție UV, ideal pentru perioada de iarnă. Eu îl folosesc și pentru copii.
 3.  punul cu miere și lăptișor de matcă este făcut din ingrediente 100%vegetale. Acesta curătă foarte bine și ajută la hidratarea pielii uscate. Datorită ingredientelor vegetale pe bază de miere, ajută la refacerea naturală a celulelor, astfel pielea capătă un aspect curat, hidratat și catifelat.

Acum nu trebuie să ne mai facem probleme pentru urmele lăsate de frig asupra tenului. Cu o îngrijire adecvată, cu produse naturale special create pentru sezonul rece, scăpăm de această grijă. Ei bine, nu trebuie decât să căutați cosmeticele potrivite pe care să le folosiți pe perioada iernii, iar cele de la Apidava sunt soluția ideală. Dacă vă întrebați de unde se pot cumpăra, le găsiți pe www.honey-land.net dar și în diferite alte magazine online sau fizice, cu produse apicole naturale, precum:  Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt și RemediaVert.

Voi cum vă îngrijiți tenul pe timp de iarnă?

22 comments
6 likes
Prev post: Tic-Tac, Tic-Tac- Notino dă startul la Black FridayNext post: Legea anti-bullying a fost promulgată de către Președintele Klaus Iohannis

Related posts

Comments

 • Ciupala Marilena

  decembrie 12, 2019 at 17:12
  Reply

  Produse minunate

 • Simona Banica

  decembrie 12, 2019 at 16:58
  Reply

  Bune imi plac acest gen de produse!

 • Valeria Chertes

  noiembrie 19, 2019 at 17:14
  Reply

  Produse foarte bune,sa le folosești cu drag.

 • Monea Simona

  noiembrie 19, 2019 at 16:39
  Reply

  Foarte interesante...din păcate nu am avut ocazia sa încerc nimic de la ei

 • Marinescu Constantina Cristina

  noiembrie 19, 2019 at 14:13
  Reply

  Folosind produse mai hidratante, în rest rutina este aceeași!

1 2 3 5

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate