Lucruri esentiale pentru alegerea gentii potrivite

Alegerea gentii nu este intotdeauna cel mai usor lucru. Exista cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a face mereu alegerea cea mai buna atunci cand trebuie sa cumperi o geanta dama. Geanta potrivita iti poate completa tinuta si chiar sa iti poate pune formele in evidenta. Daca nu oferi la fel de multa atentie alegerii unei genti dama precum acorzi alegerii unei rochii, poate e momentul sa incepi sa o faci. Regulile se aplica aproape pentru orice categorie de genti, indiferent ca vorbim de genti sport, poseta dama, rucsac dama si asa mai departe.

Tine cont de scopul gentii

Scopul gentii pe care urmeaza sa o cumperi este, probabil, unul dintre cele mai importante criterii atunci cand faci o astfel de achizitie. Alege o geanta de zi incapatoare pentru a-ti pune intotdeauna la tine toate lucrurile necesare. Pentru zilele ocupate in care trebuie sa ajungi in multe locuri (mergi la birou, la scoala, universitate) se recomanda gentile incapatoare de tip tote sau gentile casual de purtat pe umar. Iar pentru evenimentele de seara se recomanda posetele, gentile de tip plic.

Cum sa alegi culoarea potrivita

Un alt lucru dupa care trebuie sa fii atenta este alegerea culorii. Poti face lucruri mai simple si sa alegi intotdeauna in garderoba o geanta in culori neutre (negru, bej, crem). Totusi trebuie sa tii cont de tinutele pe care vrei sa le imbraci si incearca sa nu exagerezi in alegerea unei singure culori pentru mult prea multe articole purtate. Combina, in schimb, culori complementare pentru a obtine tinute de efect.

Calitatea chiar conteaza

Alege intotdeauna sa ai mai putine produse de calitate mai buna decat o duzina de genti care sa nu arate bine in nicio tinuta. Calitatea chiar conteaza, in special in alegerea accesoriilor! Pentru a face alegerea inspirata atunci cand cumperi o geanta trebuie sa fii atenta la cusaturi si la imbinari, la toate cutele si in special la materialul din care aceasta este confectionata. Pielea sau inlocuitorul de piele sunt 2 materiale foarte bune pentru genti, facandu-le foarte rezistente la uzura si deteriorare.
Acestea sunt cele mai importante sfaturi de care sa tii cont atunci cand iti cumperi o geanta. Dar nu uita, ce conteaza cel mai mult este ca geanta pe care o alegi sa te faca fericita!

6 comentarii
1 like
Articolul anterior: Produse de make-up pe care le poți oferi de ziua femeii.Articolul următor: Cea mai simplă rețetă Negresă de post(și de criză) cu dulceață

Comentarii

  • Flori din călimară

    iunie 3, 2021 at 20:20
    Răspunde

    Niște sfaturi utile, mulțumesc! :)

  • Florica Viorica

    mai 6, 2020 at 09:04
    Răspunde

    Sfaturi utile si corecte . Prefer o geanta de calitate mereu . Nu vreau multe .

  • Roxana

    aprilie 1, 2020 at 18:25
    Răspunde

    Super articolul, multumesc mult pentru sfaturi!

  • Valeria Chertes

    martie 26, 2020 at 23:30
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi.

  • Claudia L Chivu

    martie 26, 2020 at 23:10
    Răspunde

    Frumoase sfaturile tale! O sa tin cont de ele!

  • Lorena Anamaria Zamfir

    martie 26, 2020 at 22:04
    Răspunde

    Îmi plac foarte mult gențile, dacă mi-aș permite, as cumpara toate culorile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate