Comand online în perioada pandemiei- de pe Notino

Comand online. Nu știu cum procedați voi în această perioadă, dar eu prefer să nu ies pe poartă. Deși pare greu, având copii mici, nu e. Avem nevoie de multe lucruri, mai ales de alimente, produse pentru îngrijire personală, detergenți etc. Cu alimentele am rezolvat-o, am lada și cămara plină cu ce am pregătit de astă toamnă, ce ne mai trebuie cumpără soțul o dată pe săptămână și suntem bine. Când vine vorba de orice altceva înafară de alimente, aleg să comand online. Și nu doar acum în perioada pendemiei, ci am făcut de mult un obicei din asta.

Comand online în perioada pandemiei- sunt în siguranță

Acum, mai mult ca niciodată, mă bucur că sunt o împătimită a cumpărăturilor online. Nu mai merg în aglomerație, nu mai stau la coadă, căci așa se stă în zilele noastre… Asta înseamnă că suntem în siguranță. Nu mai stăm cu grijă că am putea lua nebunia asta de virus. Din confortul casei noastre am ales să comand online aproape orice. Mai nou, pe Notino au și secțiune de Drogherie cu super oferte, așa că mi-am făcut un stoc frumușel de detergent pentru mașina de spălat vase, pentru mașina de spălat rufe, balsam de rufe, geluri de duș, săpun lichid, pastă de dinți și multe altele. Într-o comandă anterioară le-am luat copiilor și periuțe electrice, cu eroul lor preferat, SpiderMan.Comand online notino drogherie

Se merită, financiar vorbind, să comandăm online în perioada pandemiei?

Da. Chiar da. Și vă spune asta o mămică de 3 care are orice cheltuială trecută frumos pe foaie, pentru a nu se zgâlțâii prea puternic bugetul familiei. Și nu doar în această perioadă. În general se câștigă timpul pe care-l putem petrece într-un alt mod decât alergănd prin magazine. Plus economii la bani. Dacă prindem oferte bune și transport gratuit, deja e un câștig.

Dacă vorbim despre Notino, am prins niște oferte super tari așa că mai am un colet pe drum. Știți, este aproape imposibil să nu găsesc ceva ce am nevoie în același loc. Pentru toată familia. Coletele ajung intacte, produsele la fel.

Am obiceiul să comand online și săpunuri lichide, așa că am luat un Dove dar și unul de care n-am mai avut până acum, cu nucă de cocos. Este un gel incolor cu miros puternic a cocos. L-au confiscat copiii.

Vedetele de azi sunt gelurile de duș de la Avon. Soțul meu adora Active Cleanse și nu știu cum face, dar parcă-l bea, așa repede îl golește. Adevărul este că miroase bestial. Când iese din duș miroase in toată casa, mai ceva ca un parfum. Dacă nu l-ați comandat până acum, macar de probă luați-l. I-am mai luat unul, X-treme, pe care-l folosea pe vremuri. Să fie, în caz că rămane în pană până la comanda următoare. Bineînteles că mi-am luat și eu două dintre toate preferatele. Miros divin și lasă pielea catifelată. Mai mult nu pot spune. Trebuie să le-ncercați.

Am o listă lungă cu ce mi-aș mai comanda, dar le iau pe rând. Vă țin la curent cu ce mai apare nou.

#StaySafe #StayHome

Zile ușoare!

0 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Cornulețe de post cu borș și ulei. Gustul copilăriei.Articolul următor: Flawless – lifestyle și prietenie pe timp de pandemie

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate