Flawless – lifestyle și prietenie pe timp de pandemie

Perioada asta este tare tristă. Ne-a lovit pandemia când nici nu ne așteptam, toate lucrurile au căpătat un alt sens. Pentru a nu mă gândi prea mult la tot ce se întâmplă am ales să readuc la viață pasiunile din trecut. Cum online-ul este baza, aici am descoperit oameni noi cu proiecte tare faine. Așa cum este și Alexandra, cea pe care o găsim în spatele revistei de lifestyle flawless.ro și cu care am legat o prietenie(virtuală) chiar și în vreme de pandemie.

Ce este flawless și de ce recomand

Site-ul de lifestyle www.flawless.ro a fost creat de o echipă de jurnaliști tineri, dar cu experiență de peste 10 ani în media și este dedicat atât fetelor „wild at heart”, cât băieților de toate vârstele. Celor responsabili, care nu uită însă să rămână copii în suflet și să abordeze
lumea cu mirare și curiozitate. Are un public majoritar urban, educat (studii universitare), iar 40% dintre utilizatori au vârste cuprinse între 25 – 34 ani și 30% – între 35 – 44 ani.
Îmi place la nebunie să citesc articole despre călătorie. Ador să descopăr locuri noi, peisaje de poveste și informații care mă vor ajuta într-o viitoare excursie.
Tot pe site găsesc și articole despre ultimele tendințe în materie de modă și frumusețe. Subiecte care chiar mă interesează și cu care mă mai destind. În plus, site-ul este tare drăguț. Este o adevărată plăcere să-l accesezi.
Vreau să vă mai spun și că flawless.ro este partener activ în blogosferă. Susține și încurajează oamenii creativi din toate domeniile (online, teatru, film, auto, influencers și make-up artisti), inclusiv prin campanii dedicate.
Chiar acum am primit o colaborare cu  www.dermacare.com.ro datorită parteneriatului cu revista. Și dacă tot am adus vorba de asta, să vă scriu și câteva cuvinte despre produsele primite, nu?
Balsamul de buze super hranitor mi-a fost confiscat de către micuța mea domnișoară și a zis că-i face buzele foarte fine. N-am șanse să-l mai recuperez.
În schimb, mă pot bucura liniștită de crema de mâini Biorga Apaisac, mai ales în perioada aceasta când am făcut o obsesie din spălatul și dezinfectatul mâinilor. Dacă tot suntem în punctul în care
acordăm o mai mare atenție igienei, la fel trebuie să procedăm și cu hidratarea.
 Biorga Apaisac – Cremă reparatoare pentru mâini și unghii este un produs medicalizat ce repară și protejează bariera cutanată, cel mai superficial strat al pielii.
Acest produs are numeroase beneficii pentru piele:
*Este reparatoare și protectoare, pentru că niacinamida din compoziție repară și reface
bariera cutanată;
*Este o cremă nutritivă, pentru că untul de Karite asigură nutriția corespunzătoare a pielii;
*Este o cremă hidratantă și conține acid hialuronic, care previne îmbătrânirea prematură a
pielii și oferă o hidratarea completă;
*Este un produs protector, pentru că reface filmul hidrolipidic și restaurează confortul
cutanat, inclusiv după utilizarea săpunului/detergenților;
*Este hipoalergenică și testată sub control dermatologic.
De câte ori intru și citesc câte un articol de pe site este ca și cum un prieten îmi împărtășește din experiențele și cunoștințele sale. Cum prind puțin timp liber cum mă relaxez citind ultimele noutăți. Vă recomand și vouă, este chiar relaxant.
0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Comand online în perioada pandemiei- de pe NotinoArticolul următor: Cu o cutie s-a făcut o adevărată împărăție. Cu dinozauri.

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate