Îngrijirea tenului în doar trei pași cu produse Naobay

Chiar dacă n-am mai ieșit din curte de aproape două luni, am continuat să-mi îngrijesc tenul. Pentru această perioadă am ales trei produse Naobay de la Biocart. La prima vedere mi-a placut ambalajul produselor, dar mai ales eticheta curată. Ceea ce scrie la ingrediente. De aceea aș vrea să vi le prezint și vouă, în caz că nu le știți deja.

Naobay- produse organice

În ultimii ani mi-am făcut o rutina de îngrijire a tenului ceva mai diferită decât înainte. Am renunțat la a-mi aplica pe față tot felul de produse care mai de care mai parfumate, mai pline de brontozauri. Am hotărât să nu-mi mai încarc tenul cu tot felul de prostii de aceea am ales să folosesc mai mult cosmetice făcute din ingrediente de origine naturală. Așa cum sunt și aceste produse.

De ce Naobay? Pentru că este un brand cu produse organice certificate ECOCERT. Folosesc gama DETOX despre care se zice că este creată special pentru femeia activă. Mi se potrivește mănușă în această perioadă. Spuneam mai sus că mi-a plăcut ambalajul. Da, la prima vedere mi-au ramas ochii la părțile cu lemn și mi-am dorit să aflu mai multe. Ei bine, grija pentru mediul înconjurător a făcut ca ambalajele produselor Naobay să fie sustenabile, reciclate și reciclabile. Pentru asta au primit prima bilă albă de la mine.

Gama Detox este una complexă formată din 8 produse. Eu folosesc doar trei dintre ele în acest moment.

Îngrijirea tenului cu doar trei produse

Apa Micelară Iluminatoare Detox, 200ml

Aceasta are ca ingrediente active: aloe vera, salvie și iederă. Nu conține alergeni, parabeni, parfum sintetic sau silicon. Curăță și tonifiază pielea, dar are și control asupra excesului de sebum, ceea ce-mi place foarte mult.  Se folosește ca orice apă micelară. Se îmbibă un disc demachiant cu apă micelară și se curăță fața.

Ser revigorant Detox, 30ml

Are un conținut ridicat de acid hialuronic, de aceea hidratează în profunzime și ajută la regenerarea țesuturilor. Serumul este sub formă de gel și se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa urme grase. Este recomandat pentru toate tipurile de ten. Chiar de la prima utilizare pielea rămâne hidratată și catifelată. Se aplică pe față și se masează ușor cu mișcări circulare, ca la orice ser sau cremă.

Crema de față matifiantă hidratantă pentru ten normal și gras, 50ml

Mirosul ei subtil m-a dus cu gândul la copilărie. Se absoarbe repede în piele și nu lasă o peliculă grasă. Din contră, hidratează în profunzime și catifelează pielea. Se aplică pe față și se masează cu mișcări circulare până se absoarbe în totalitate.

Momentan folosesc doar aceste trei produse, dar dacă vreți să aveți un ritual complet de îngrijire puteți urma toți pașii:

  1. Spuma de curățare facială
  2. Apa micelară
  3.  Loțiunea tonică
  4.  Exfoliant
  5.  Mască facială
  6.  Serumul regenerant
  7.  Crema oxygen Light
  8. Crema-contur de ochi

Toate produsele Naobay au rolul de a curăța tenul de impurități. de a hidrata în profunzime, dar și de a lupta împotriva radicalilor liberi.

Dacă produsele v-au stârnit interesul, am o mică surpriză pentru voi. Datorită parteneriatului dintre revista online Flawless.ro, blogul meu(Elenisme.ro) și www.biocart.eu, orice cititor al blogului poate comanda produsele cu o reducere de 20%, folosind codul FLAWLESS20.

 

 

 

 

 

 

5 comentarii
6 like-uri
Articolul anterior: Am încercat pentru prima dată un mix pentru Pancakes. Iată ce-a ieșit!Articolul următor: De ce să-ți iei un antrenor personal fitness online

Related posts

Comentarii

  • Cristina Toader

    mai 8, 2020 at 18:21
    Răspunde

    Interesant articol si multumesc pentru recomandarea produselor de ingrijire a tenului, chiar nu stiam ce produse sa mai folosesc! Voi incerca si eu produsele!

  • Simona Banica

    mai 6, 2020 at 15:56
    Răspunde

    Foarte bune produse!

  • Asaftei Simona

    mai 5, 2020 at 08:03
    Răspunde

    Nu am încercat nici un produs din acestea ,dar mi-aș dori să văd cum este crema matifiantă pentru față ! Să le folosești […] Citește mai multNu am încercat nici un produs din acestea ,dar mi-aș dori să văd cum este crema matifiantă pentru față ! Să le folosești cu plăcere ! Read Less

  • Florica Viorica

    mai 5, 2020 at 07:08
    Răspunde

    Imi place mult cum ai explicat paşi cum ai folosit aceste produse . Imi place ca , gelul intra repede in piele si o lasa […] Citește mai multImi place mult cum ai explicat paşi cum ai folosit aceste produse . Imi place ca , gelul intra repede in piele si o lasa hidratata si catifelata . Am vazut ca produsele curata bine si protejeaza pielea de radicali liberi . Cred ca sunt produse minunate . Read Less

  • Claudia L Chivu

    mai 5, 2020 at 06:07
    Răspunde

    Nu am încercat aceste produse dar cred că sunt minunate! Multumesc pentru recomandare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate