De ce să-ți iei un antrenor personal fitness online

De aproape două luni s-au închis sălile de fitness. Nu se știe cât vom mai sta în case și când va reveni totul la normal. Dar știm că indiferent de situație, cu sau fără pandemie, sportul trebuie să facă parte din viața noastră. Nu e ușor, mai ales pentru cei ce locuiesc la bloc și nu ies cu săptămânile din casă. Dar nici imposibil. Acum există opțiunea de antrenament acasă cu un antrenor personal fitness online. Și e totul mult mai simplu și plăcut, cu aceleași rezultate.

Se poate face activitate fizică din confortul propriei locuințe

Indiferent de perioada anului, este indicat să păstrăm un program bine stabilit de antrenament. Studiile arată că se obțin rezultate mai bune atunci când exercițiile fizice sunt făcute constant. Toată situația actuală a pus cumva bețe-n roate la tot ce făceam. Ne-a dat un restart dacă pot spune așa. Dar asta nu a făcut decât să arate cât de puternici suntem. Se găsesc soluții chiar și pe timp de pandemie. Asta dacă vrem și nu căutăm scuze.

Dacă neglijăm activitatea fizică și avem o alimentație neadecvata riscăm să declanșăm reacții de anxietate și depresie greu de controlat în această perioadă foarte stresantă din punct de vedere emoțional. Trebuie să acordam o atenție deosebită alimentației și să nu renunțăm la activitatea fizică.

” Sportul nu înseamnă doar slăbit sau tonifiere. Sportul nu înseamnă doar sa tragem de fiare sau sa alergam ore în șir pe banda. A fi SporTnic înseamnă a te adapta unui stil de viata activ, însemna să înveți să-ți canalizezi energia pe toată ziua.„ Bogdan Preda- antrenor personal

Cum se desfășoară activitatea fizică cu un antrenor personal fitness online

Ei bine, acum există posibilitatea de a avea un antrenor personal fitness online care să te îndrume la orice pas. Exact ca la sală. Antrenamentele sunt la fel de intense și solicitante ca și în sala de fitness chiar dacă nu există toată aparatura specială. Deasemenea, antrenamentele se vor desfășura particularizat, în funcție de nevoile și echipamentul fiecăruia, sub stricta supraveghere a antrenorului de fitness. Din fața calculatorului vă poate corecta și motiva atât din punct de vedere fizic cât și alimentar.

De ce aveți nevoie?

În primul rând, ambiția. Antrenamentele se desfășoară în funcție de obiectivele fiecăruia, așa că este nevoie doar de un dispozitiv cu o conexiune la internet, o pătură, un scaun și 2 sticle cu apă (0,5L/1L/2L –dupa forța fiecăruia). Opțional puteți avea : benzi elastice, gantere, minge medicală, saltea etc. Iar partea bună este că puteți face totul din confortul casei voastre, singuri sau, de ce nu, alături de cei dragi cu care locuiți, fără riscuri și fără a pierde timp pe drumurile făcute spre și de la sală. Să gândim pozitiv!

Acum nu vă puteți plânge că nu mai mergeți la sală. Practic, vine sala la voi! Spor!

 

4 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Îngrijirea tenului în doar trei pași cu produse NaobayArticolul următor: Răsfață-ți pielea cu măști de față de calitate!

Comentarii

 • Mădălina

  mai 12, 2020 at 21:50
  Răspunde

  Mulțumim pentru articol

 • Florica Viorica

  mai 11, 2020 at 07:18
  Răspunde

  Din pacate toata aceasta perioada pentru noi pensionarii ne-a creat o totala stare de incomoditate . A fost greu , este greu . Mi-ar […] Citește mai multDin pacate toata aceasta perioada pentru noi pensionarii ne-a creat o totala stare de incomoditate . A fost greu , este greu . Mi-ar fi placut mult sa pot respecta citeva reguli despre care ai vorbit in articol . Din pacate nu pot spune ca am facut vre-un sport in toata aceasta perioada . Un articol de nota 10 . Read Less

 • Valeria Chertes

  mai 11, 2020 at 01:20
  Răspunde

  Sportul este foarte important,mulțumim pentru sfaturi și recomandări.

 • Claudia L Chivu

  mai 10, 2020 at 23:04
  Răspunde

  Trebuie sa facem mai multă miscare! Mulțumim pentru acest articol interesant!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate