Răsfață-ți pielea cu măști de față de calitate!

După cum bine știți, în ultima vreme am tot vorbit despre îngrijirea tenului, chiar și în perioada pandemiei. V-am prezentat fel și fel de produse, însă nu v-am scris nimic despre măști de față. Ei bine, am ales să le dedic un întreg articol numai pentru ele. Pentru că sunt un produs util și benefic pentru ten, atât pentru doamnele și domnișoarele care obișnuiesc să se machieze zi de zi, cât și pentru cele care nu-și aplică produse cosmetice zilnic pe ten.

Răsfață-ți pielea cu măști de față de calitate chiar și când nu ieși din casă!

Atunci când vă alegeți o măștile de față trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte. În primul rând, să fie produse ale unor mărci bine-cunoscute, astfel încât să fiți sigure că fac parte dintr-o gamă de produse de calitate. Următorul pas este acela de a vă alege masca potrivită tipului vostru de piele care, pe lângă regenerare să aibă și efecte de curățare și hidratare. Dacă vă cunoașteți foarte bine nevoile tenului și faceți alegerea corectă, efectele se vor vedea de la prima utilizare.

În funcție de problemele sau nevoile fiecărui ten în parte, datorită unor măști de față de calitate puteți avea parte de hidratare, reîmprospătarea pielii obosită, curățarea acneei dar și toate tipurile de vitamine necesare pielii voastre. În cazurile cu ten gras, acestea curăță porii dilatați.

Există și măști de față pentru probleme atipice ale pielii, precum hipersensibilitate sau acnee puternică. Dar și măști faciale de reîntinerire și seruri pentru a restabili activitatea celulară și a stimula propria producție de colagen din piele.

Ideea este că indiferent de vârstă, de problemele pielii, de perioada de izolare, de anotimp și alte cele, trebuie să avem grijă de tenul nostru. Să nu căutăm scuze. Avem de unde alege. Important este ca indiferent de firmă și preț, să alegem să folosim produse de calitate, compatibile cu pielea noastră pentru a avea efecte imediate.

Ultimele două măști de față pe care mi le-am achiziționat

Și dacă tot v-am vorbit despre măști de față, zic să vă și arăt ultimele mele achiziții de pe Notino. Mi-am comandat două măști de față de la Eveline Cosmetics. Nu sunt deloc scumpe, sunt ceea ce am nevoie așa că n-am stat prea mult pe gânduri.

Masca facială #Clean Your Skin răsfață și îngrijește tenul, aducându-i o mulțime de beneficii.  Practic, este o mască în doi pași. Primul pas este acela de a înlătura punctele negre din piele și a curăța impuritățile din pori. Acționează precum un scrub. Al doilea pas este acela de a curăța și a matifia pielea, dar și de a închide porii. Am mai folosit-o în trecut și pentru că mi-a plăcut foarte mult, o voi folosi în continuare.

Cea de-a doua mască facială este tot de la Eveline Cosmetics. SOS 5în1 . Este o mască-scrub, un produs foarte bun pentru față, gât și decolteu. Este foarte potrivită pentru tenul matur sau obosit. Curăță în profunzime și reîmprospătează pielea obosită, lăsând-o foarte curată, fină și catifelată.

Ambele măști le-am comandat de pe Notino, acolo unde de obicei au super oferte.

 

 

5 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: De ce să-ți iei un antrenor personal fitness onlineArticolul următor:  „Thundercats Ragetul” din 18mai pe Cartoon Network

Related posts

Comentarii

  • Serban Elena

    iulie 14, 2020 at 13:37
    Răspunde

    importante informatiile din acest articol si sant interesata sa incerc si eu aceste masti

  • Mădălina

    mai 12, 2020 at 21:46
    Răspunde

    Super, îmi plac mult măștile 😍

  • Florica Viorica

    mai 11, 2020 at 07:11
    Răspunde

    As avea si eu nevoie sa folosesc citeva masti ptr a inlatura punctele negre . Cred ca voi mai reciti acest articol , important ptr […] Citește mai multAs avea si eu nevoie sa folosesc citeva masti ptr a inlatura punctele negre . Cred ca voi mai reciti acest articol , important ptr mine care nu prea am experienta in folosirea mastilor de calitate. Read Less

  • Valeria Chertes

    mai 11, 2020 at 01:18
    Răspunde

    Mie îmi plac foarte mult măștile șervețel.

  • Claudia L Chivu

    mai 10, 2020 at 21:49
    Răspunde

    Folosesc măști de la 7th Heaven! Imi plac cele tip șervețel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate