Produse de Birotică și Papetărie? Recomand Publishing Office

Lunile astea în care am stat acasă au fost o nebunie curată. Mă bucur că am găsit zilnic noi idei de activități pentru cei mici, ceea ce a făcut totul mai ușor. Doar că după vreo două săptămâni de stat numai în casă, ne-am confruntat cu prima problemă. Primele probleme. S-au rupt, ca prin minune, riglele. Toate. S-au dus cariocile. Câte și mai câte. Și pentru copii astea sunt probleme reale. N-aveam cum să merg să le cumpăr tot ce aveau nevoie pentru că nu-i puteam lăsa singurei în casă. Am ales să le caut online tot ce le trebuia. Și-așa am găsit multe produse de birotică și papetărie la prețuri bune pe Publising Office.

Rechizite școlare și jocuri interactive

Am găsit din prima categoria de rechizite școlare, i-am tras lângă mine și i-am pus să aleagă ceea ce cred ei că au nevoie. Serios!? Surprinzător, si-au ales doar câteva chestii și alea chiar utile. Au în stoc mii de articole școlare. De la ghiozdane, penare, stilouri, acuarele, creioane colorate, carioci și caiete, markere tablă până la jocuri creative. Cu accent pe jocuri creative. Pentru că ai mei pitici au făcut ochii cât cepele când au văzut că au și astfel de produse. S-au uitat așa fericiți la mine, în timp ce-și alegeau fiecare jocul preferat.

N-au avut pretenții mari. S-au hotărât repede și imediat am și plasat comanda. Menționez faptul că am găsit produsele la prețuri foarte bune.

După cum puteți observa și-au luat markere colorate pe bază de apă(carioci), un set de 4 creioane mecanice, un set de 3 pixuri tare simpatice, o riglă mare, un set de două instrumente de scris Max Steel (pixuri), două roller cu cerneală free-ink, roșu și negru. Dar și o sticlă de 300 ml de tempera auriu, pentru că le place la nebunie să picteze pe figurinele de ipsos cu această culoare. Iar ce-i mai important am păstrat la final. Evident, jocurile creative. Cel mare și-a ales un set creativ Robot, mijlociul Monstru iar mezina Libelulă.

Aceasta a fost comanda lor în valoare de 100lei. Consider că și-au luat destul de multicele lucruri, prețurile fiind foarte bune.

Zilele acestea s-au gândit că vor și câteva markere permanente pentru proiectele ce includ sticla. Mai multe nu vă pot spune, n-am voie. Eu aș avea nevoie de puțină organizare în niște locuri și mi-ar trebui câteva bibliorafturi, așa că sigur trebuie să mai plasăm o comandă cât de curând.

Pe Publishing Office mai găsiți o grămadă de categorii de produse de birotică și papetărie, tot ce vreți și ce nu vreți pentru casă sau birou. Și plasați liniștiți comanda din confortul casei voastre, fără a mai fi nevoiți să căutați tot ce aveți nevoie în magazinele fizice.

 

 

5 comentarii
1 like
Articolul anterior:  „Thundercats Ragetul” din 18mai pe Cartoon NetworkArticolul următor: Midii în sos de vin alb- rețetă

Comentarii

  • Asaftei Simona

    iunie 10, 2020 at 08:43
    Răspunde

    Numai produse faine și prețul este foarte bun ! Și ale mele le termină imediat de zici că le mănâncă ! Să le folosească cu […] Citește mai multNumai produse faine și prețul este foarte bun ! Și ale mele le termină imediat de zici că le mănâncă ! Să le folosească cu drag ! Read Less

  • Mădălina

    iunie 5, 2020 at 13:43
    Răspunde

    Super 💖😍😍😍😍

  • Claudia L Chivu

    mai 23, 2020 at 20:11
    Răspunde

    Cate produse minunate! Mulțumesc pentru recomandare!

  • Valeria Chertes

    mai 17, 2020 at 23:59
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

  • Florica Viorica

    mai 17, 2020 at 22:30
    Răspunde

    O multime de produse . Cit ai platit transportul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate