Jucării Engino-Cele mai ingenioase cadouri de Ziua Copilului

Când ne gândim că mai este atât de puțin și vine ziua copilului, căutăm să alegem cel mai potrivit cadou pentru piticii noștri. De când s-au născut am hotărât să nu dăm banii pe toate prostiile, ci să alegem jucării interactive, distractive, dar mai ales educative. Și-am reușit să ne ținem de plan. Anul acesta am ales jucării ENGINO pentru toți trei. Este pentru prima dată când luam contact cu aceste jucării, dar ne-au convins să le alegem pentru că întrunesc toate cele de mai sus.

Sistemul de jucăriile ENGINO® este unul complex și conține o mulțime de modele, fiind probabil, cel mai avansat joc de construit
tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Jocurile de construcție ENGINO® sunt prezente în 48 de țări, iar acum sunt disponibile și în România prin unic importator SC VEDIS SRL! Inspirată inițial de un profesor de design și tehnologie, ENGINO® a evoluat într-un produs premiat, care acoperă de la structuri la mecanisme, energie regenerabilă până la robotică programabilă! Astfel, acestea pot fi un cadou ideal pentru copiii de toate vârstele.

Jucării Engino- premiate internațional

Ziua Copilului este despre cei mici la trup și suflet, dar și despre noi, cei care avem copii mici și ne retrăim copilaria prin ei. Pe vremea noastră nu existau atâtea jucării, cadouri. Acum sunt alte timpuri și chiar avem de unde alege. Ne jucăm foarte mult cu cei mici și le cunoaștem foarte bine dorințele, preferințele și pasiunile. De aici și alegerea cadoului de 1Iunie. Jucăriile Engino sunt jucării educative premiate internațional, care îi ajută pe copii să își dezvolte imaginația și creativitatea, să asocieze culori, forme și diferite modele geometrice, chiar de la vârsta de 3 ani. La fix pentru noi.
Mezina familiei a primit o cutie Engino din gama de jucării QBOIDZ 3-6 ani Aligator, 8în1. Se pot face 8 modele de jucării colorate, amuzante și distractive, după instrucțiuni. Foarte interesant este că se pot face și câte două modele în același timp. Însă, în funcție de imaginația fiecăruia, se poate construi orice se dorește. Vă atașez și câteva dintre modelele făcute de cea mică cu ajutorul frățiorilor mai mari.

 

Baietii sunt tare mândrii de cadoul primit. S-au bucurat și au țopăit de fericire mai bine de 10 minute. Nu mai aveau răbdare, mai ales când au văzut pe cutie că tot ceea ce vor construi poate fi pus în mișcare cu un motor de 3V!

Mijlociul a primit Pământul în Epoca Jurasică din gama STEM HEROES. Nici că se putea mai bine, mai ales că este pasionat de dinozauri. Poate face 5 modele de dinozauri dintr-o singură cutie. Bucuria și mai mare este că-și pot mișca capul și coada cu ajutorul motorului. Practic, îi aduce la viață.

 

Cel mare a primit „cel mai frumos cadou din ultima vreme ”- acestea au fost cuvintele lui. El are un set de construit 30 în 1 din gama INVENTOR, de care nu se mai dezlipește. Toată ziua construiește, ba în casă, ba afară. Este un set Motorizat, ceea ce-l încântă și mai mult.

De ce să alegem Jucării Engino

De mici le place să combine/îmbine piese. Știți clasicele jocuri care conțin cuburi/cărămizi, mai mari sau mai mici. Ei bine, jucăriile Engino sunt ceva mai diferite. ENGINO® vine cu un sistem inovativ de îmbinare a pieselor, care permite conectarea până la şase laturi simultan!
Dintr-o singură cutie se pot construi până la 120 de modele, iar unele dintre acestea pot fi puse în mișcare cu un motor de 3V. Așa cum sunt și cele ale băieților. Fiecare cutie conține o unealtă de dezmembrare pentru a face totul mai rapid și mai ușor. În cutie se găsesc instrucțiuni printate pentru doar câteva modele, restul se pot vedea în aplicația online gratuită ENGINO® KidCAD cu instrucțiuni interactive 3D! Modelele din seria STEM includ manuale cu teorie, întrebări și experimente!
Am ales să le oferim cadourile puțin mai devreme de Ziua Copilului pentru că erau pe fază când a ajuns curierul și n-a fost chip să le ascund. În plus, bucuria lor a fost aceeași. Nemărginită.
Dacă vă plac și vouă astfel de jucării trebuie să știți că există mai multe game de jucării Engino pentru toate vârstele. Copii de vârste 3-6 ani, 6+ si 8+ (ENGINO® oferă gama de jucării QBOIDZ 3-6 ani, gama INVENTOR 6+ și gamele STEM HEROES și DISCOVERING STEM – care include și roboți programabili 8+ (STEM = Science Technology Engineering & Mathematics).
Dacă vreți să le faceți copiilor un astfel de cadou, puteți profita de Campania de « Ziua copilului – 1 iunie » (valabilă până pe 31 mai) cu discount între 20%-50% la magazinul on line https://enginotoys.ro/magazin/

Ziua Copilului ne aduce un motiv în plus de a ne sărbătorii, alinta și răsfăța copiii. Și cum sărbătorim această zi dacă nu prin joc și voie bună? Voi, ce cadouri le-ați pregătit micuților voștri?

*ENGINO® a primit numeroase premii în întreaga lume, cum ar fi cel mai bun joc educaţional, de la Dr. Toy din SUA,
cea mai inovatoare jucărie, de la organizația Toy Russia, cea mai bună distracție creativă de la organizația Tillywig, cel
mai bun produs ecologic și altele. În plus, firma ENGINO a primit premiu pentru cele mai bune IMM-uri din partea
Comisiei Europene și premiul pentru inovație de la Asociația Industrială din Cipru.

*Jocurile de construcție ENGINO® sunt prezente în 48 de țări, iar acum sunt disponibile și în

România prin unic importator SC VEDIS SRL!

 

 

11 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Igiena dentară la copiiArticolul următor: Avon Attraction One Fresh – parfum Unisex

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    februarie 1, 2021 at 16:32
    Răspunde

    Foarte frumoase si interesante pentru cei mici!

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:46
    Răspunde

    Sunt foarte interesante aceste jucarii.

  • Voinea Cristina

    iulie 13, 2020 at 22:46
    Răspunde

    Aceste jucării sunt perfecte pentru cei mici. Le vor adora ❤️🌈

  • Ghisa Romica Maria

    iulie 12, 2020 at 23:00
    Răspunde

    Jucării f utile stimulandu-le creativitatea copiilor

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iunie 20, 2020 at 10:50
    Răspunde

    Sunt foarte utile aceste jucării pentru că le stimulează creativitatea micuților!

    • Roxana Popa
      to Lorena Anamaria Zamfir

      iulie 20, 2020 at 18:49
      Răspunde

      I-am luat și eu un set Engino Inventor fratelui meu și pur și simplu a fost fascinat de el,ba chiar a lăsat Lego in pace […] Citește mai multI-am luat și eu un set Engino Inventor fratelui meu și pur și simplu a fost fascinat de el,ba chiar a lăsat Lego in pace săptămâni bune(ceea ce este wow) ! Sunt foarte faine seturile lor chiar și pt cei mai mofturoși copii! Read Less

  • Valeria Chertes

    iunie 18, 2020 at 14:52
    Răspunde

    Sunt jocuri foarte educative pentru copii sunt sigură că fiecărui copil i-ar place.

  • Asaftei Simona

    iunie 18, 2020 at 10:54
    Răspunde

    Jucării foarte bune și educative pentru copii ,oricare copil ar fi încântat de asemenea minunății ! Noi nu avem așa jucării,dar o să trag și […] Citește mai multJucării foarte bune și educative pentru copii ,oricare copil ar fi încântat de asemenea minunății ! Noi nu avem așa jucării,dar o să trag și eu cu ochiul pe acest site să văd ce prețuri accesibile găsesc ! Read Less

  • Monea Simona

    iunie 18, 2020 at 10:53
    Răspunde

    Sunt foarte constructive aceste jucării....este prima data când aud despre ele...si din câte vad poți construi o mulțime de lucruri...cu siguranță băiețelului meu i-ar plăcea...mai […] Citește mai multSunt foarte constructive aceste jucării....este prima data când aud despre ele...si din câte vad poți construi o mulțime de lucruri...cu siguranță băiețelului meu i-ar plăcea...mai ales Dinozaurii... Sa se bucure de ele piticii ❤️ Read Less

  • Dumitrache Ancuța

    iunie 18, 2020 at 10:31
    Răspunde

    Foarte frumoase,și băiețelului meu îi plac. Avem și noi unul cu mașină și îl adoră.

  • Simona Banica

    iunie 18, 2020 at 09:41
    Răspunde

    Foarte educative imi plac mult!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate