Avon Attraction One Fresh – parfum Unisex

Știți din articolele mai vechi că sunt o iubitoare a parfumurilor de la Avon. De mai bine de 16 ani le folosesc și mă bucur că apar noi arome destul de des, astfel nu ajung mă plictisesc niciodată de un parfum.Astăzi vreau să vă scriu câteva rânduri despre ultimul parfum intrat în colecția mea, Avon Attraction One Fresh. A devenit rapid unul dintre parfumurile mele preferate, ocupând un loc fruntaș pe masa de toaletă.

Avon Attraction One Fresh- un parfum unisex

Mă bucur că Avon a scos un astfel de parfum. Și-am să vă spun și de ce.

Este o esență unisex, astfel îl putem folosi împreună. Parfumul este ambalat într-un recipient alb, drăguț și elegant care-ți ia ochii din prima. Apoi mirosul…mmm, e ceva… E bestial!

Combinația notelor de top, mijloc și bază creează o aromă echilibrată. Atât de plăcută și proaspătă, dar în același timp intensă. M-am lăsat învăluită de un amestec magnetic de smochină, lime din Brazilia și boabe de tonka plus lemn de cedru. 

Avon Attraction One Fresh plate fi purtat în orice moment al zilei, mai ales în perioada verii, fiind un parfum proaspăt și energizant.

Persistența și longevitatea parfumului sunt mai mult decât moderate. Îți oferă un miros plăcut și o stare de bine pe perioada întregii zile.

Eu l-am primit spre testare în cadrul unei campanii BizzStore. L-am folosit zilnic și părerea pe care mi-am format-o vine după două săptămâni de teste. Dacă vreți să participați și voi la următoarele campanii și să primiți spre testare produse nou apărute pe piață, vă puteți face cont AICI!

Consider că parfumul unisex Avon Attraction One Fresh este o alegere accesibilă în privința bugetului. Mai ales dacă îl folosesc toți membrii familiei. Să nu mai zic că este foarte ușor să-l oferi cadou, în ideea că dacă nu-i place EI, îl va folosi EL sau viceversa.

 

 

11 comentarii
16 like-uri
Articolul anterior: Jucării Engino-Cele mai ingenioase cadouri de Ziua CopiluluiArticolul următor: Mâini curate și hidratate cu Techir- produse românești

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    februarie 1, 2021 at 16:31
    Răspunde

    Un parfum foarte bun,merita incercat!

  • Roxana Popa

    iulie 20, 2020 at 18:51
    Răspunde

    Pe acesta l-am ratat de la Avon,am aproape toate parfumurile lor(știu,e dependenta) 🤣! Cred că îl voi lua pt iubitul meu și îl voi "împrumuta" […] Citește mai multPe acesta l-am ratat de la Avon,am aproape toate parfumurile lor(știu,e dependenta) 🤣! Cred că îl voi lua pt iubitul meu și îl voi "împrumuta" eu ! 🤣 Read Less

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:47
    Răspunde

    și eu as vrea sa încerc acest parfum . Am auzit ca e super

  • Marin Theodora

    iulie 13, 2020 at 20:02
    Răspunde

    Si eu imi propusesem sa-l achizitionez dar acum o voi face cu siguranta

  • Loredana Maria

    iulie 9, 2020 at 20:48
    Răspunde

    Sunt sigură că miroase foarte frumos acest parfum, nu l-am incercat dar am să mi-l comand si eu

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iulie 2, 2020 at 22:46
    Răspunde

    Un parfum care merită testat!

  • Asaftei Simona

    iunie 20, 2020 at 15:22
    Răspunde

    Nu am încercat acest parfum de la Avon,am văzut că este apărut mai recent ,dar pe viitor îl voi comanda și eu ! Îmi plac […] Citește mai multNu am încercat acest parfum de la Avon,am văzut că este apărut mai recent ,dar pe viitor îl voi comanda și eu ! Îmi plac în general parfumurile de la ei ,unele msi persistente ,altele mai puțin ,depinde de prețul fiecăruia ! Read Less

    • Oana Balan
      to Asaftei Simona

      iulie 12, 2020 at 22:22
      Răspunde

      Sunt reprezentanta Avon si chiar eram tentata sa comand acest parfum. Acum m-ai si convins sa mi-l achizitionez. 😁

  • Monea Simona

    iunie 20, 2020 at 14:56
    Răspunde

    Am primit și eu o mostră...miroase chiar divin...și mi s-a părut și persistent... Sper sa reușesc sa mi-l iau și în varianta full size...Să-l folosești […] Citește mai multAm primit și eu o mostră...miroase chiar divin...și mi s-a părut și persistent... Sper sa reușesc sa mi-l iau și în varianta full size...Să-l folosești cu placere Read Less

  • Valeria Chertes

    iunie 20, 2020 at 14:06
    Răspunde

    Îmi place tare mult cum arata acest parfum,sunt curioasa ce miros are.

  • Simona Banica

    iunie 20, 2020 at 12:34
    Răspunde

    Un parfum bun merita încercat!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate