Avon Attraction One Fresh – parfum Unisex

Știți din articolele mai vechi că sunt o iubitoare a parfumurilor de la Avon. De mai bine de 16 ani le folosesc și mă bucur că apar noi arome destul de des, astfel nu ajung mă plictisesc niciodată de un parfum.Astăzi vreau să vă scriu câteva rânduri despre ultimul parfum intrat în colecția mea, Avon Attraction One Fresh. A devenit rapid unul dintre parfumurile mele preferate, ocupând un loc fruntaș pe masa de toaletă.

Avon Attraction One Fresh- un parfum unisex

Mă bucur că Avon a scos un astfel de parfum. Și-am să vă spun și de ce.

Este o esență unisex, astfel îl putem folosi împreună. Parfumul este ambalat într-un recipient alb, drăguț și elegant care-ți ia ochii din prima. Apoi mirosul…mmm, e ceva… E bestial!

Combinația notelor de top, mijloc și bază creează o aromă echilibrată. Atât de plăcută și proaspătă, dar în același timp intensă. M-am lăsat învăluită de un amestec magnetic de smochină, lime din Brazilia și boabe de tonka plus lemn de cedru. 

Avon Attraction One Fresh plate fi purtat în orice moment al zilei, mai ales în perioada verii, fiind un parfum proaspăt și energizant.

Persistența și longevitatea parfumului sunt mai mult decât moderate. Îți oferă un miros plăcut și o stare de bine pe perioada întregii zile.

Eu l-am primit spre testare în cadrul unei campanii BizzStore. L-am folosit zilnic și părerea pe care mi-am format-o vine după două săptămâni de teste. Dacă vreți să participați și voi la următoarele campanii și să primiți spre testare produse nou apărute pe piață, vă puteți face cont AICI!

Consider că parfumul unisex Avon Attraction One Fresh este o alegere accesibilă în privința bugetului. Mai ales dacă îl folosesc toți membrii familiei. Să nu mai zic că este foarte ușor să-l oferi cadou, în ideea că dacă nu-i place EI, îl va folosi EL sau viceversa.

 

 

5 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Jucării Engino-Cele mai ingenioase cadouri de Ziua CopiluluiArticolul următor: Mâini curate și hidratate cu Techir- produse românești

Related posts

Comentarii

 • Lorena Anamaria Zamfir

  iulie 2, 2020 at 22:46
  Răspunde

  Un parfum care merită testat!

 • Asaftei Simona

  iunie 20, 2020 at 15:22
  Răspunde

  Nu am încercat acest parfum de la Avon,am văzut că este apărut mai recent ,dar pe viitor îl voi comanda și eu ! Îmi plac […] Citește mai multNu am încercat acest parfum de la Avon,am văzut că este apărut mai recent ,dar pe viitor îl voi comanda și eu ! Îmi plac în general parfumurile de la ei ,unele msi persistente ,altele mai puțin ,depinde de prețul fiecăruia ! Read Less

 • Monea Simona

  iunie 20, 2020 at 14:56
  Răspunde

  Am primit și eu o mostră...miroase chiar divin...și mi s-a părut și persistent... Sper sa reușesc sa mi-l iau și în varianta full size...Să-l folosești […] Citește mai multAm primit și eu o mostră...miroase chiar divin...și mi s-a părut și persistent... Sper sa reușesc sa mi-l iau și în varianta full size...Să-l folosești cu placere Read Less

 • Valeria Chertes

  iunie 20, 2020 at 14:06
  Răspunde

  Îmi place tare mult cum arata acest parfum,sunt curioasa ce miros are.

 • Simona Banica

  iunie 20, 2020 at 12:34
  Răspunde

  Un parfum bun merita încercat!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate