Mâini curate și hidratate cu Techir- produse românești

Perioada de izolare a trecut și chiar dacă începem să ne reluăm viețile și activitățile, nu trebuie să ne relaxăm total. Trebuie să fim precauți și să ne protejăm cât mai mult timp. Să avem în continuare grijă la sănătatea și igiena noastră, mai mult ca oricând. Să purtăm mască în locurile publice, să ne spălăm cât mai des pe mâini și să folosim produse cu adevărat dezinfectante. Știți că a fot o nebunie cu dezinfectanții, ori nu se mai găseau, ori erau de 10-20 de ori mai scumpi… Ei bine, eu am descoperit de curând câteva produse românești de la Techir, pe care vi le voi prezenta astăzi.

Techir este un brand românesc despre care cred și sper că ați tot auzit în ultima vreme. Este primul și singurul brand ce valorifică resursele naturale din inima lacului Techirghiol. Mai exact, apa și nămolul sapropelic.

Gama igienizantă Techir- produse românești

Pentru că este perioada aceasta care ne-a dat peste cap din toate punctele de vedere, am început cu toții să ne plângem că pielea noastră este mai deshidratată ca oricând. Mai ales pielea mâinilor, de la folosirea atâtor dezinfectanți în ultimele luni. Cum facem să ne ferim în continuare de virusuri și bacterii fără a mai face rău pielii? Eu am descoperit soluția. Produsele din gama igienizantă de la Techir.

Rutina mea de îngrijire a mâinilor și protejare împotrivă virusurilor

– Cu fiecare ocazie când intru și ies din casă, sau când trec pe lângă baie, îmi spăl foarte bine mâinile cu apă și săpunul Techir care stă la loc de cinste pe o savonieră din lemn de nuc. Este un săpun pentru întreaga familie. Manufacturat la rece, cu ulei esențial de lămâie,unt de cacao, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, apă și nămol din lacul Techirghiol. Copiii sunt mai câștigați. Au propriul săpun figurină, 100% natural, foarte hidratant, însă tot la al nostru atentează.

– În mod special, dimineața și seara folosesc crema hidratantă pentru mâini cu nămol sapropelic, vitamina B5, glicerină vegetală și ulei de avocado. Chiar aveam nevoie de un produs de îngrijire care să-mi hidrateze în profunzime pielea mâinilor, iar această cremă este fix ceea ce trebuie.

– Ultimul dar nu cel din urmă, dezinfectantul. Poate cel mai important produs din gama igienizantă. Dezinfectantul are o textură emolientă care conține o soluție hidroalcoolică cu 70%alcool. Se poate folosi de mai multe ori într-un interval scurt fără a-ți fi teamă că-ți va deshidrata pielea, având în compoziție 5% glicerină. Soluția este nelipicioasă, are un miros fresh și vine în ambalaje practice. Port o sticluță mică în rucsac, iar cea mare rămâne în mașină.

Îmi place să susțin producătorii locali și produsele românești. Avem atâtea resurse și produse bune în România, încât ar trebui să profităm de ele, să nu mai importăm atât de mult. Cel puțin aceasta este părerea mea. Iar pentru cei care mă citesc și sunt de acord cu mine, cei de la Techir au o mega surpriză: folosind codul #CumparProdusRomanesc pe site-un www.Techir.ro beneficiați de 15% reducere până la sfârșitul lunii iunie.

13 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Avon Attraction One Fresh – parfum UnisexArticolul următor: Produse cosmetice cu Acid Hialuronic? Iată de ce să le folosești.

Related posts

Comentarii

 • Inna Alina

  februarie 1, 2021 at 16:28
  Răspunde

  Am auzit numai de bine de aceste produse.

 • Lavinia Hulb

  iulie 20, 2020 at 16:48
  Răspunde

  Imi doresc sa incerc aceste produse

 • Elena Oarna

  iulie 16, 2020 at 15:45
  Răspunde

  Recomand,foarte bune multumim ca ai adus atatea explicatii!!

 • Denisa Stefania

  iulie 12, 2020 at 22:15
  Răspunde

  Nu am incercat inca aceste produse dar am auzit de bine despre ele.

 • Loredana Maria

  iulie 9, 2020 at 20:51
  Răspunde

  Nu am încercat aceste produse dezinfectant folosesc si eu si ma spăl foarte des pe mâini, este foarte important sa avem grijă de sănătatea noastra

 • Simona Banica

  iunie 29, 2020 at 16:32
  Răspunde

  Am auzit numai de bine de aceste produse!

 • Valeria Chertes

  iunie 26, 2020 at 16:09
  Răspunde

  Nu am avut până acum produse de la Techir dar am auzit numai lucruri frumoase despre produsele lor.

 • Monea Simona

  iunie 26, 2020 at 11:00
  Răspunde

  Am tot citit despre produsele techir...si eu prefer produsele românești...igienizantul pare super...mai ales ca are și glicerina...mersi pentru prezentare și recomandare

  • ARITON Mihaela
   to Monea Simona

   iulie 13, 2020 at 19:43
   Răspunde

   Am auzit ca aceste produse sunt f bune. o sa încerc în viitorul apropiat. ❤️

 • Claudia L Chivu

  iunie 26, 2020 at 10:29
  Răspunde

  Am auzit multe lucruri frumoase despre aceste produse dar nu le-am încercat! Cu siguranță sunt produse bune!

 • Lorena Anamaria Zamfir

  iunie 26, 2020 at 09:17
  Răspunde

  Cand ma gandesc la Techerghiol, îmi vine în minte celebrul nămol cu același nume, care are foarte multe proprietăți terapeutice.

 • Asaftei Simona

  iunie 26, 2020 at 09:09
  Răspunde

  Am auzit de această gamă de produse de la Techir ,însă nu am încercat absolut nimic de la ei .De spălat mă spăl toată ziua […] Citește mai multAm auzit de această gamă de produse de la Techir ,însă nu am încercat absolut nimic de la ei .De spălat mă spăl toată ziua pe mâini cu apă și săpun ,seara înainte de culcare mă dau cu cremă ,însă dezinfectant nu prea folosesc ! Este bine să ne protejăm încă de acest virus și să pastrăm regulile care sunt încă în vigoare pentru a nu avea probleme mai târziu . Read Less

  • Roxana Popa
   to Asaftei Simona

   iulie 20, 2020 at 18:55
   Răspunde

   Soluția igienizanta pt mâini am cumparat-o și eu,este ok ! Mă bucur că tot mai multe persoane cumpăra produse realizate în Romania și dau o […] Citește mai multSoluția igienizanta pt mâini am cumparat-o și eu,este ok ! Mă bucur că tot mai multe persoane cumpăra produse realizate în Romania și dau o șansă producătorilor români! Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate