Honey Sticks Zumzee- paie cu miere

Sună a nou, nu? Paie cu miere, miere la pai… și pentru mine a fost ceva nou iar acum a devenit gustarea preferată a piticilor. Honey Sticks Zumzee produce dulciuri pe bază de miere de albine. Practic, mierea 100% naturală este ambalată în paie biodegradabile. Asta a făcut ca după primul pai gustat, copiii să se îndrăgostescă de ele și să le ia peste tot cu ei.

Honey Sticks Zumzee- viitorul dulciurilor sănătoase

Viziunea celor care au avut curajul să vină pe piață cu ceva nou este aceea de a aduce în fiecare casă Honey Sticks-uri delicioase și sănătoase, în locul produselor zaharoase nesănătoase, existente pe piață.

Eu mă bucur nespuns, mai ales că ai mei copii adoră mierea sub orice formă, la orice oră.

Despre Zumzee

Zumzee Sticks SRL, este o societate nou înființată dar cu ambiții mari, după cum chiar ei spun. Este înregistrată la MADR ca procesator BIO certificată ca procesator Bio de către organismul de certificare Agreco R.F. Göderz GmbH. Fabrica sed află în satul Bradu din Județul Sibiu, este utilată la cele mai înalte standarde și respectă cerințele Sistemului preventiv de control referitor la asigurarea calității produselor alimentare, HACCP. Puteți citi mai multe aici.

Despre Honey Sticks Zumzee

Honey sticks-urile Zumzee sunt paie umplute cu miere naturală 100% organică produse în România. Mierea este cumpărată de la apicultorii români, testată în laboratoarele DSVSA. Despre proprietățile nutritive și terapeutice ale mierii puteți citi aici . Paiele în care este ambalată mierea sunt biodegradabile, fabricate din PLA(bioplastic-obținut din materiale regenerabile). Paiele pot fi compostate în centre industriale de compostare și respectă standardul european EN 13432.

Procedeul de procesare al mierii este la rece(RAW). În unele sortimente are adaos de alte ingrediente naturale bio precum cacao sau carob.

                            Honey Sticks Zumzee- Un deliciu sănătos pentru cei mici și mari.

De cum am intrat pe site mi-a plăcut mult faptul că mierea este bio, iar paiele sunt biodegradabile. Îmi place când lumea se luptă ca totul să fie cât mai natural, mai sănătos și mai prietenos cu mediul. Apoi faptul că se implică în multe proiecte sociale. Aceștia sunt antreprenorii care merită sprijinul nostru, al tuturor. Au tot respectul meu.

Imediat cum am primit coletul cu produsele, piticii au năvălit asupra lor. Erau tare curioși de conceptul de miere în pai. A foswt tare amuzant să-i văd cum descopereau ei acolo totul, cum cel mare le citea de pe ambalaj și îi auzeam: „-Wow, miere cu cacao! Cum să existe așa ceva? Cred că este nebunie, haideți să gustăm!„ . La fel și cu cea cu Carob(Pudră de roșcove), mai ales că adoră acest ingredient. Eu stăteam și mă uitam la ei cât erau de încântați și fericiți. Drept vă spun, s-au distrat descoperind ceva nou și luând gustări sănătoase. S-au duelat cu paiele, iar cel ce câștiga avea voie să guste primul și să spună cum i se pare. Iar ceilalți doi înghițeau în sec până le venea rândul. Cât s-au mai distrat!

Le-au plăcut în egală măsură toate trei sortimentele, de aceea își și bagă în rucsac câte trei paie de fiecare ori de câte ori ieșim la plimbare. A devenit gustarea lor preferată iar eu sunt cea mai câștigată. Nu am făcut nici cel mai mic efort pentru a-i face să aleagă gustari sănătoase în detrimentul celor clasice și pline de brontozauri din comerț.

Honey Sticks Zumzee m-a retrimis în copilărie

Dacă mă-ntrebați pe mine, pot spune că sticks-urile zumzee m-au retrimis pentru câteva clipe în copilărie. Când am gustat din paiele cu cacao și carob am zis că nu-i adevărat. Mierea în ameste cu cacao are gustul identic cu al caramelelor acelea mici și pătrate cu cacao care se topeau în gură. Doamne, am savurat fiecare picătură… Mierea combinată cu carob are gust a dropsuri de cacao, acelea tăvălite în multă cacao. Nu ai cum așa ceva! Am zis că poate mi se pare și când a ajuns soțul acasă, fară să-i spun, i-am dat și lui să guste. Ce credeți? Fix aceleași trăiri le-a avut și el. Se uitau copiii atât de ciudat la noi când ne vedeau cum făceam… Iar cele cu miere simplă sunt fix mierea copilăriei. Aia naturală de o țineau ai mei după sobă iarna… Cei de peste 25 de ani cu siguranță știu despre ce vorbesc.

Honey Sticks Zumzee sunt alegerea perfectă la capitolul gustare sanatoasă, distractivă, pe placul și gustul copiilor. Încercați-le!

13 comentarii
7 like-uri
Articolul anterior: Produse cosmetice cu Acid Hialuronic? Iată de ce să le folosești.Articolul următor: Papanonica- Smart Dining Experience în Constanța

Comentarii

  • Inna Alina

    februarie 1, 2021 at 16:26
    Răspunde

    Yammy cred ca sunt foarte bune!

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:53
    Răspunde

    Arata superrrrr cred ca e și deliciosss

  • Elena Oarna

    iulie 16, 2020 at 15:14
    Răspunde

    Am descoperit aceste minuni participand la un concurs,tu ai scris foarte frumos despre ele si beneficiile lor,asa ca astept sa deguste si nepotelul🤗

  • Beleț Raluca

    iulie 13, 2020 at 17:50
    Răspunde

    Foarte interesante, chiar o sa încercăm!

    • Roxana Popa
      to Beleț Raluca

      iulie 20, 2020 at 19:10
      Răspunde

      Doamne,ce dor îmi e de dropsurile alea ! Nu le-am mai văzut pe nicăieri! Bunica le ascundea de noi într-un borcan(din alea cu capac de […] Citește mai multDoamne,ce dor îmi e de dropsurile alea ! Nu le-am mai văzut pe nicăieri! Bunica le ascundea de noi într-un borcan(din alea cu capac de erau in mobila de bucătărie )pe care scria SARE! 🤣🤣🤣 Tot timpul le găseam ,ba chiar mă înecam de fiecare dată când furam cate o bomboana! 🤣 Sunt chiar curioasa de paiele cu miere! Read Less

  • dori corina

    iulie 13, 2020 at 17:05
    Răspunde

    Abia astept sa le incerc,suna tentant rau♥️

  • Luisa Maria

    iulie 13, 2020 at 03:17
    Răspunde

    Yummy cred ca sunt super delicioase 😍

  • Dumitrache Ancuța

    iulie 12, 2020 at 22:10
    Răspunde

    Super tare. Unde putem găsi deoarece la noi în Năvodari nu am vazut așa ceva.

  • Lorena Anamaria

    iulie 12, 2020 at 22:09
    Răspunde

    Sigur sunt delicioase și sănătoase, numai bune pentru cei mici!🍯🍯🍯

  • Loredana Maria

    iulie 9, 2020 at 20:56
    Răspunde

    Cu siguranță îi va plăcea si fetiței mele si ea adoră mierea

  • Valeria Chertes

    iulie 9, 2020 at 15:46
    Răspunde

    Cred că sunt foarte delicioase ,copii sigur au fost încântați.

  • Monea Simona

    iulie 9, 2020 at 13:58
    Răspunde

    La tine le-am văzut prima dată... Par extrem de delicioase...garabtat celui mic i-ar plăcea foarte mult... E mare consumator de miere...combinată și cu sticksuri... Maxim... […] Citește mai multLa tine le-am văzut prima dată... Par extrem de delicioase...garabtat celui mic i-ar plăcea foarte mult... E mare consumator de miere...combinată și cu sticksuri... Maxim... Mersi pentru recomandare... Sa le savurați cu placere Read Less

  • Simona Banica

    iulie 9, 2020 at 13:51
    Răspunde

    Foarte bun, mi ar placea sa le gust ador mierea 😋

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate