Mai aproape de natură cu produse naturale VivaNatura

Știți bine că încerc să fiu cât mai aproape de natură și să folosesc cât mai multe produse naturale. Iar atunci când sunt fabricate în România, ca cele de la VivaNatura sunt cea mai fericită. Mai ales în această perioadă, după toată nebunia cu pandemia. Ei bine, astăzi vreau să vă prezint câteva produse pe care le folosesc de ceva timp, de care sunt mai mult decât mulțumită. Să le fac un mic review, poate vă ajută.

Produse românești- din dragoste pentru natură și pentru adevăr

Neapărat vreau să vă scriu câteva cuvinte despre VivaNatura înainte de a vă prezenta ce mi-am comandat eu. Asta pentru că îmi place să susțin producătorii români.

VivaNatura este o companie independentă, privată, activă pe piaţă din anul 1996 sub denumirea de marcă VIVANATURA. Este o companie românescă, cu capital integral românesc, cu sediul în Bucureşti. În prezent au un portofoliu alcătuit din 77 de produse naturale, cosmetice şi dermatocosmetice, reunite sub trei branduri: Vivanatura, GennaDent şi Bebe Drag. Acestea se adresează consumatorilor de toate vârstele, de la copilul nou-născut până la vârstnici, inclusiv.

Valorile brandului Vivanatura sunt redate prin sloganul „Eficient, Natural, Românesc”

VivaNatura valorifică cu succes reţete tradiţionale, verificate empiric de medicina populară românească, care au la bază remedii autohtone: petrol, argilă, produse apicole, plante medicinale.

Toate produsele sunt în mod exclusiv procesate la rece. Ceea ce înseamnă că proprietăţile curative ale ingredientelor naturale sunt păstrate intacte şi active. Astfel apare fenomenul de BIOCOMPATIBILITATE – adică nu doar perfecta toleranţă, ci chiar afinitatea strânsă cu constituenţii celulari.

Produsele sunt constituite în proporţie de 96-100% din ingrediente active, naturale şi de origine naturală: argilă activă, petrol, conţinut complex de uleiuri vegetale presate la rece, uleiuri esenţiale, extracte din plante, propolis, metale coloidale, zeolit.

„Urmarim sa nu facem compromisuri, astfel incat produsele noastre sa fie cat mai naturale, eficiente si din materii prime de cea mai buna calitate.

Punem in aplicare principii traditionale, cum sunt informatiile din medicina traditionala romaneasca si medicina ayurvedica, precum si mijloace si tehnologii noi de prelucrare, care urmaresc sa pastreze intacte proprietatile plantelor si altor substante naturale folosite.” (sursa:Vivanatura.ro)

Despre produsele comandate de mine

De când am început grădinăritul au început și durerile de spate. Pentru cine nu știe, mă rupe spatele uneori de îmi vine să urlu. Ultimul RMN nu a arătat deloc bine, de aceea trebuie să fac proceduri la 6 luni. Dar asta este o altă discuție. Ce vreau să spun este că oricâte pastile aș lua, dacă nu folosesc o cremă sau un gel pentru dureri care să încingă locul, degeaba. Terminasem ce produse mai aveam prin casă și căutam online un produs care să aibă recenzii bune, să fie cât mai natural, într-o cantitate cât mai mare și la un preț pământean. Așa am ajuns pe site-ul celor de la VivaNatura, pe care nu mai intrasem de mult.

Astfel am ajuns să comand:

1. Cremă activă cu Untul-Pământului și petrol.

Mi-am luat varianta de 500ml, după cum v-am zis, am căutat o cantitate mai mare. Vara e lungă și grădina trebuie îngrijită. Crema Lyber poate fi folosită pentru masajul zonei articulațiilor și spatelui, având efect încălzitor, calmant și relaxant. Este un produs natural, presat la rece, fără parabeni care conține: untul pământului, arnică, boswellia, harpagophytum, ghimbir, muștar, castan și o fracție specială obținută din petrol.

O folosesc în fiecare seară după duș și imediat mă bag în pat. Încinge foarte tare zona și-mi ia durerea în câteva clipe. Dorm ne-ntoarsă noaptea. Mai sunt zile în care o folosesc la nevoie, indiferent de oră, pentru că uneori, dacă mă aplec să iau/ridic ceva de jos, nu mă mai pot îndrepta. Acționează foarte repede. Știți că nu prea laud la superlativ produsele, însă acesta merită toate laudele. Îmi pare rău că nu l-am descoperit mai de mult. Să nu uit. Zona pe care aplic crema rămâne fina. Și înainte și după duș. Am vrut să menționez asta pentru că am avut produse care uscau zona și uneori îmi provocau mâncărimi. Ajungeam să mă scarpin în somn și dimineața să mă trezesc cu răni. Probabil mai sunteți care ați pățit asta… Ei bine, cu cremă activă cu Untul-Pământului și petrol totu-i ok. Am devenit cele mai bune prietene și vom rămâne nedespărțite ani buni.

2. Apă de gură cu salvie și argilă și apă de gura cu propolis și diatomee.

Noi folosim apă de gură, iar piticii atentează mereu la sticlele noastre. Nu știu cum se face că tot timpul ei rămân fără. Le-am tot explicat că nu e bine să folosească apa noastră de gură, însă mereu rămân doar cu explicatul. Dacă tot eram pe site am căutat, de curiozitate și astfel de produse. Credeți că m-am putut abține? Am luat două bucăți de câte 500ml. Să fie.

Am profitat de faptul că sunt făcute din 99,5% ingrediente naturale și de origine naturală. Ceea ce mi-a dat siguranța că sunt potrivite și pentru copii. Ambele combat senzația neplăcută de gură uscată și mirosul respirației, eliminând halena. Sunt recomandate persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani și mai ales celor cu gingivită, parodontoză și alte afecțiuni ale gingiei. Lasă un gust plăcut. În plus, sunt Fără FLUOR – Fără parabeni. Fără OMG (organisme modificate genetic), Fără PEG, SLS – netestată pe animale. Fără coloranţi, conservanţi şi parfum sintetic. Perfecte pentru întreaga familie.

3. Deodorant natural roll-on Spring Flowers Zambilă și Tuberoză

Cu propolis, argint și bisabolol. Fără aluminiu și fără parabeni. Conține 99% ingrediente naturale și de origine naturală. Miroase demențial. M-a trimis cu gândul la primăvară. Drept vă spun, mi l-au confiscat copii.

4. Cremă de mâini cu gălbenele și cătină. Este o cremă naturală care protejează și hidratează în profunzime pielea mâinilor. Are p textură tare plăcută. Mi-a confiscat-o soțul, el având mâinile super crăpate de la muncă. M-a anunțat că e aproape pe terminate.

5. Mască de față trandafir și argilă pentru toate tipurile de ten. Masca de faţă este un produs 99,5% natural şi de origine naturală, eficient în curăţarea şi regenerarea epidermei la nivelul feţei. Extractul de gălbenele stimulează circulaţia sanguină, trandafirul este tonic, astringent, argila are proprietăţi regenerante şi absorbante. Înlătură excesul de sebum şi impurităţile, previne acneea.

Este cea mai mișto mască de față cu argilă pe care am folosit-o vreodată. Iar mirosul…mirosul este mortal. În sensul bun. Neapărat trebuie să o încercați.

Mă bucur că am descoperit aceste produse pe care le voi folosi mult timp de-acum înainte. Am mai văzut tot felul de bunătăți pe site și îmi doresc să folosesc cât mai multe produse naturale de la VivaNatura pentru că m-au cucerit. Haideți să cumpărăm mai mult produse românești în detrimentul celor din import. Facem un bine tuturor. Nouă, lor dar și mediului înconjurător. Ce ziceți?

 

 

32 comentarii
22 like-uri
Articolul anterior: Papanonica- Smart Dining Experience în ConstanțaArticolul următor: Săptămâna Summer Black Friday pe Notino

Related posts

Comentarii

  • Iorga Daniela Ionela

    august 3, 2021 at 22:28
    Răspunde

    Super interesante, să le folosești cu drag! Am avut și eu crema de mâini cu cătină și o să o recumpar! 😍

  • Inna Alina

    ianuarie 31, 2021 at 20:36
    Răspunde

    Sa le folosesti cu placere!

  • Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB)

    iulie 21, 2020 at 13:01
    Răspunde

    Foarte interesante aceste produse, abia aștept sa le încerc. Mai ales loțiunea cu trandafir și argila pentru tenurile cu probleme.

  • Roxana Popa

    iulie 20, 2020 at 19:01
    Răspunde

    Folosesc de la Vivanatura Crema de corp cu portocale dulci și unt de Shea! Geniala,este preferata mea din toate cremele incercate de mine! Hidratează pielea […] Citește mai multFolosesc de la Vivanatura Crema de corp cu portocale dulci și unt de Shea! Geniala,este preferata mea din toate cremele incercate de mine! Hidratează pielea foarte bine și miroase demențial! Read Less

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:51
    Răspunde

    multumesc mult pentru acest articol

  • Elena Oarna

    iulie 16, 2020 at 15:42
    Răspunde

    Wow,ce frumos ,par super,am citit o multime de chestii interesante,felicitari!

  • Filiz Mustafa

    iulie 15, 2020 at 21:38
    Răspunde

    Si eu folosesc produsele Viva Natura ,recomand !

  • Cercelaru Cati

    iulie 13, 2020 at 14:42
    Răspunde

    Nu am folosit aceste produse

  • Badulescu Andreea mihaela

    iulie 13, 2020 at 12:35
    Răspunde

    Recomand .Am folosit si chiar pot spune ca sunt super

  • MARIN CRISTINA GEORGETA

    iulie 13, 2020 at 09:51
    Răspunde

    Nu am folosit aceste produse

  • Nicolae Claudia

    iulie 13, 2020 at 09:45
    Răspunde

    Am avut si eu cateva produse de la ei ai chiar am fost super incantata. Iubesc produsele lor

  • Ștefănescu Alexandra Mădălina

    iulie 13, 2020 at 09:00
    Răspunde

    Nu am folosit aceste produse am auzit de ele mar tenta să încerc masca de față

  • Dragusanu Andreea Florina

    iulie 13, 2020 at 01:48
    Răspunde

    Nu le-am încercat până acum, deși am auzit de ele,dar cu siguranță voi achiziționa si eu cel puțin un produs. M-ar tenta sa incerc masca […] Citește mai multNu le-am încercat până acum, deși am auzit de ele,dar cu siguranță voi achiziționa si eu cel puțin un produs. M-ar tenta sa incerc masca de față cu trandafiri și argilă prima dată. Read Less

  • Nicu Maria Mădălina

    iulie 12, 2020 at 22:57
    Răspunde

    Recomand .Am folosit si chiar pot spune ca sunt super

  • Dinu maria

    iulie 12, 2020 at 22:55
    Răspunde

    Super produse imi doresc sa incerc apa de gura si crema activa cu untul pamantului

  • Oana Balan

    iulie 12, 2020 at 22:55
    Răspunde

    Nu am auzit pana la tine de aceasta gama,dar pare tentant de probat . Am sa tin cont de sfaturile si recomandarile tale 😉

  • Cristina Marina

    iulie 12, 2020 at 22:54
    Răspunde

    Super sfaturi ,Cremă activă cu Untul-Pământului și petrol o sa iau pentru soț, conduce mult si mereu il dor picioarele. Multumim

  • Banica Stefania

    iulie 12, 2020 at 22:11
    Răspunde

    Mi-ar placea sa le incerc

  • Leonte Ramona Nicoleta

    iulie 12, 2020 at 22:09
    Răspunde

    Interesante aceste produse!

  • Sandu mihaela simona

    iulie 12, 2020 at 22:05
    Răspunde

    Nu am folosit niciodată aceste produse

  • Persa Ramona

    iulie 12, 2020 at 22:05
    Răspunde

    Super

  • Cristina

    iulie 12, 2020 at 21:58
    Răspunde

    Si eu folosesc produsele Viva Natura ♥️ si imi plac mult!♥️

  • Gabriela

    iulie 10, 2020 at 14:23
    Răspunde

    Niste produse de nota 10!! Like

  • Claudia L Chivu

    iulie 10, 2020 at 14:13
    Răspunde

    Îmi plac produsele Viva Natura, în special crema de mâini cu galbenele si cătină. E preferata întregii familii!

  • Alina Alina

    iulie 10, 2020 at 13:24
    Răspunde

    Nu am folosit aceste produse,sa le folosesti cu placere!

  • Monea Simona

    iulie 9, 2020 at 11:42
    Răspunde

    Chiar îmi pare rău că ai și tu probleme cu spatele...sa te ții de proceduri și evita efortul mare...ca sa nu ajungi ca mine... Eu […] Citește mai multChiar îmi pare rău că ai și tu probleme cu spatele...sa te ții de proceduri și evita efortul mare...ca sa nu ajungi ca mine... Eu trăiesc doar cu calmante 😥... Pare interesantă crema cu petrol...eu încă nu am găsit o crema care sa îmi calmeze durerile...se găsește și prin farmacii?... Eu ma mailinistesc cu plasturii cu menta /ardei pentru dureri... Mersi pentru prezentare...am încercat și eu câteva produse de la ei...super ok... Rollonul cu zambile cred ca miroase divin😍😍😍sa le folosești cu placere Read Less

  • Valeria Chertes

    iulie 9, 2020 at 11:21
    Răspunde

    Am avut și eu produse de la ei ,sa le folosești cu plăcere.

  • Asaftei Simona

    iulie 9, 2020 at 10:50
    Răspunde

    Nu am încercat aceste produse ,dar au numai produse calitative și cu siguranță voi comanda și eu crema ptr.dureri de spate cu Untul -Pământului și […] Citește mai multNu am încercat aceste produse ,dar au numai produse calitative și cu siguranță voi comanda și eu crema ptr.dureri de spate cu Untul -Pământului și petrol mi se pare foarte bună din ce a-i zis despre ea și masca de față ! Îmi plac super mult măștile,le ador și chiar vreau s-o încerc și eu ! O să intru pe site-ul lor să mă uit la prețuri și chiar pe acestea le vreau șj eu .Mulțumesc pentru informații ,cu spatele chiar am și eu probleme câteodată ! Read Less

  • Simona Banica

    iulie 9, 2020 at 10:50
    Răspunde

    Foarte interesante, mi as dori sa le încerc!

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iulie 9, 2020 at 10:37
    Răspunde

    Nu le-am folosit! Am folosit cremă anticelulitica care e foarte eficientă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate