Sano Maxima Perfume Collection- un căpăcel plin cu amintiri

Încă de când eram mică am văzut la mami că sâmbăta este zi curățenie generală. Și-mi place să duc obiceiul mai departe. Ador să spăl perdelele și draperiile, în felul acesta am în casă un parfum proaspăt zile bune. În special când folosesc un căpăcel din balsamul de rufe Sano Maxima Perfume Collection Soft Silk pe care-l ador.
Nu vă pot descrie în cuvinte starea de bine pe care o simt ori de câte ori scot rufele din mașina de spălat. Nu știu cum au reușit cei de la Sano, dar mirosul acesta mi-a deschis porțile către lumea magică a copilăriei. M-au retrimis în copilărie, acolo unde mami, indiferent de vremea de afară spăla în fiecare sâmbătă lenjeriile de pat și perdelele. După care le călca și când le punea la locul lor, inspiram minute-n șir mirosul acela parfumat.

Sano Maxima Perfume Collection- amintiri din copilărie

Când eram mică, mami nu folosea balsam de rufe, pe atunci nu existau sau poate erau prea scumpe pentru noi. Însă, aveam o prietenă de familie care ne aducea constant fiole de parfum se la fabrica la care lucra. Mami le păstra și le folosea cu mare grijă, ca pe o comoară. În ultimă apă de clătit, căci spăla la mână, picura cu pipeta 2-3 picături, lăsa hainele, perdelele, lenjeriile sau ce avea ea atunci de clătit, cate 10-15 minute în apă. După aceea le storcea, le scutura și le întindea pe sârmă. Iar mirosul din toată curtea era același ca cel de azi.

Mi-a fost dor. Ani de zile am căutat produse care să mă întoarcă măcar câteva clipe în copilărie. Acum le-am descoperit. Sunt ale mele și nu mă mai despart de ele😍 Nu este nevoie decăt de un singur căpăcel de balsam de rufe pentru a mă reîntoarce în copilărie, fie doar și pentru câteva clipe.

O lume magică a parfumului- granița dintre copilărie și ziua de azi

Pe vremuri, mami folosea săpun de casă și detergenți care erau foarte scumpi atunci, care făceau hainele imaculate. Iar albul era alb. Și-acum există acei detergenți, mai toată lumea îi cumpără, prețurile lor nemaifiind atât de mari. Dar rezultatul nu mai este același. În schimb, de câțiva ani am descoperit detergenții de la Sano care-mi plac la nebunie. Mai ales de când a apărut gama Maxima, am tot luat când praf, când lichid, atât pentru noi cât și varianta pentru copii. Această gamă este net superioară multor detergenți cu renume de pe piață. Curăță extraordinar de bine, ba chiar și mirosul este unul foarte plăcut și persistent.

Astfel, cu un detergent care scoate petele și lasă hainele imaculate, plus un căpăcel de balsam de rufe atât de parfumat, care lasă hainele moi, fine și catifelate, am pășit într-o lume magică a curățeniei și a parfumurilor. Să vă mai spun și de spray-ul de cameră pe care îl folosesc în fiecare dimineață în zona ferestrelor? Asta pentru a avea în permanență casa parfumată cu miros de copilărie.

Mulțumesc, Sano, pentru ocazia de a-mi aminti până și astfel de lucruri. Dar și pentru produsele minunate care-mi sunt de mare ajutor în gospodărie. Și-aici nu mă refer doar la acestea trei, ci la multe altele pe care le folosesc de ani de zile. De la Anti Kalk, Sano Forte, detergentul de vase Sano Spark, până la Sano Floor Plus și K 2000.

Voi ce produse care vă aduc aminte de copilărie ați descoperit? Ați folosit produsele de la Sano Maxima Perfume Collection? Cum vi se par?

8 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Săptămâna Summer Black Friday pe NotinoArticolul următor: Bioderma Photoderm Cover Touch SPF50+

Related posts

Comentarii

  • Simona Banica

    septembrie 6, 2020 at 06:28
    Răspunde

    Foarte bun miroase si spala excelent de bine!

  • Inna Alina

    septembrie 5, 2020 at 22:00
    Răspunde

    Sano au produse bune si eficiente si eu le folosesc si sunt foarte multumita!

  • Roxana Popa

    iulie 20, 2020 at 19:14
    Răspunde

    Am toată gama de balsamuri de rufe de la Sano,este cel mai bun de pe piata ! Îmi place că raman hainele parfumate și se […] Citește mai multAm toată gama de balsamuri de rufe de la Sano,este cel mai bun de pe piata ! Îmi place că raman hainele parfumate și se simte în dulap mirosul! Am sa incerc și detergentul de la ei! Read Less

  • Larisa

    iulie 20, 2020 at 17:22
    Răspunde

    Adir produsele de la sano, chiar as incerca și eu aceste produse, sunt foarte curioasa sa vad cum sunt, cred că su un miros divin […] Citește mai multAdir produsele de la sano, chiar as incerca și eu aceste produse, sunt foarte curioasa sa vad cum sunt, cred că su un miros divin Read Less

  • Lavinia Hulb

    iulie 20, 2020 at 16:55
    Răspunde

    recomand cu încredere și drag produsele SANO

  • Lorena Anamaria Zamfir

    iulie 20, 2020 at 13:05
    Răspunde

    Nu am folosit produsele. Am doar detergentul pudră pentru bebelușii de la Sano, și e foarte eficient!💜

  • Monea Simona

    iulie 20, 2020 at 12:33
    Răspunde

    Spre rușinea mea nu am reușit încă sa încerc detergentul și balsamul sano... De câte ori zic că le cumpăr tot timpul se ivește câte […] Citește mai multSpre rușinea mea nu am reușit încă sa încerc detergentul și balsamul sano... De câte ori zic că le cumpăr tot timpul se ivește câte ceva... Sunt foarte lăudate.. Sper sa reușesc sa le încerc și eu.... Foarte frumoasa descrierea... Felicitări Read Less

  • Valeria Chertes

    iulie 20, 2020 at 11:39
    Răspunde

    Îmi plac foarte mult produsele Sano,am avut multe până acum dar acum sunt curioasa cum sunt acestea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate