De ce citesc cu plăcere revista flawless.ro

Trăim vremuri frumoase chiar dacă pe repede înainte. Mai mult ca oricând, trăim într-o lume digitală. Este frumos dar și stresant. Noroc că suntem plini de idei, avem pasiuni ce ne-au rămas neschimbate și pe care le cultivăm indiferent de vremuri. Spre exemplu, îmi place lectura, îmi place să creez obiecte hand made, ceea ce mă relaxează foarte mult. Îmi place să mă uit la un film bun de comedie, să călătoresc, să explorez locuri noi și uitate de lume împreună cu cei mici, la fel de mult cum îmi place și să merg cu bicicleta. Să vă mai spun și că-mi place tot ce ține de modă și frumusețe? Cred că știți deja. Ceea ce vreau să vă spun este că despre toate pasiunile mele citesc cu plăcere articole pe flawless.ro, o revistă care-mi place mult. Și alături de care particip la diferite campanii.

Ce este flawless.ro?

www.flawless.ro este o revistă online fondată de Alexandra Nuță-Stoica, fost redactor-șef la Jurnalul de Estetică și, mai târziu, la Șapte
Seri, și de Ioana Radu. Aceasta din urmă s-a retras din proiectul flawless, dar a rămas cel mai bun prieten al proiectului editorial și cel mai drag colaborator al Alexandrei și al întregii echipe flawless.
Pe Alexandra am avut plăcerea să o cunosc anul acesta, în online. Chiar dacă n-am cunoscut-o personal pot spune că este o fată de pus pe rană. N-o zic doar așa. Este o persoană atât de bună, cum rar mai întâlnești în zilele noastre în acest domeniu. Este foarte serioasă, săritoare, întotdeauna încearcă să ajute pentru a le fi bine celorlalți. Rar mi-a fost dat să îndrăgesc pe cineva în felul acesta. Sper din suflet să treacă perioada asta cu pandemia și să ne vedem la un suc.
www.flawless.ro susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei și nu numai.

 De ce citesc flawless.ro

www.flawless.ro propune subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, cu și despre creație, până la recenzii de cărți și filme și recomandări de călătorie. Rubrica How to… este dedicată micilor trucuri care ne pot face viața mai ușoară, zi de zi. Este imposibil să nu găsești un subiect care să te intereseze.
Este o revistă pentru ambele sexe, pentru „băieţi buni, fete rele şi toți cei cu inima neîmblânzită și dor de ducă”. Aici găsiți 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene: fun&games, fashion&accessories, beauty&makeup, lifestyle&leisure, how to… și boys&toys – la masculin.
Pe lângă tot ce v-am povestit până acum, această revistă online de lifestyle își propune în primul rând să prezinte publicului
artiști talentați, la început de drum, designeri creativi, uneori necunoscuți, dar și părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și din străinătate. Nu lipsește nici muzica, nici filmele cu adevărat fascinante, iar un loc special în inima autorilor va rămâne mereu lectura.
Pentru mine, flawless.ro este locul în care mă întâlnesc cu pasiunile mele. Aflu lucruri interesante, de multe ori neștiute, descopăr locuri pe care-mi doresc să le vizitez și sunt la curent cu ultimele noutăți în materie de beauty. Vă recomand cu drag să aruncați un ochi, nici nu știți câte articole mișto găsiți.
Dacă tot sunt la capitolul recomandări vă las și Pagina de facebook și Instagramul revistei. Astfel puteți fi la curent cu tot ce mai apare nou.
Îi mulțumesc Alexandrei pentru că a avut viziune și curaj, îi mulțumesc pentru colaborări și îi doresc fix ceea ce-și dorește ea.
5 comentarii
1 like
Articolul anterior: Puncte negre? Iată cum puteți scăpa de ele.Articolul următor: Izolarea cu celuloză și avantajele sale

Related posts

Comentarii

  • Simona Banica

    septembrie 6, 2020 at 06:20
    Răspunde

    Foarte interesanta revista online!

  • Adaftei Simona

    septembrie 5, 2020 at 22:27
    Răspunde

    Cred că este foarte faină această revistă,chiar m-ai făcut curioasă și am să trag și eu puțin cu ochiul să citesc ceva ! Pare interesant […] Citește mai multCred că este foarte faină această revistă,chiar m-ai făcut curioasă și am să trag și eu puțin cu ochiul să citesc ceva ! Pare interesant ! Read Less

  • Lorena Anamaria Zamfir

    septembrie 5, 2020 at 22:07
    Răspunde

    Cand citesc o revistă îmi place să abordeze subiecte diverse , pentru că așa mai aflu lucruri noi în diverse […] Citește mai multCand citesc o revistă îmi place să abordeze subiecte diverse , pentru că așa mai aflu lucruri noi în diverse domenii! Read Less

  • Valeria Chertes

    septembrie 5, 2020 at 22:05
    Răspunde

    Mulțumesc pentru recomandare,am sa intru să o citesc și eu.

  • Inna Alina

    septembrie 5, 2020 at 21:57
    Răspunde

    Hmm imi plac revistele cu continut diversificat,am auzit de aceasta revista online,dar nu am citit-o niciodata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate