Perwoll Renew & Blossom- haine ca noi după mai multe spălări

După cum bine știți, de mai mulți ani, să fie vreo șase, tot particip la campaniile celor de la BuzzStore. De data aceasta am fost aleasă să testez noul detergent Perwoll Renew & Blossom . De fiecare dată când particip la o campanie sunt întrebată despre ce conțin coletele și ce trebuie să fac în schimbul lor. Astăzi voi fi cât de explicită pot.

Pachetul de testare include 1 sticlă de detergent lichid Perwoll 900ml pentru 15 spălări, 10 mostre și pliante pentru prieteni și o superbă sacoșică din pânză, fix ce port când merg la piață. Ce trebuie să fac în schimbul acestui colet?  Doar să testez produsul, să-mi formez o părere sinceră despre el, pe care s-o exprin în mediul online și în conversații directe cu prietenii. Există un set mic de reguli pe care trebuie să le urmez. Nimic complicat. Dacă sunteți interesați să testați produse noi apărute pe piață, în mod gratuit, faceți-vă cont AICI și înscrieți-vă la campaniile active.

Despre noul detergent Perwoll Renew & Blossom

Perwoll este un detergent special ce îngrijește hainele: redă strălucirea culorilor și este delicat cu țesăturile, menținându-le forma. Oferă și un parfum floral, elegant. Este potrivit pentru curățarea rufelor realizate din orice tip de material textil, pentru a ne bucura mai mult timp de hainele pe care le iubim.

Formula inovatoare Perwoll Renew, datorită eficacității sale la temperatură scazută, permite reducerea consumului de energie, reînnoiește îmbrăcămintea, încercând astfel să încetinească comportamentele de cumpărături excesive. În plus, Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Astfel ne putem bucura de piesele de vestimentație preferate mai mult timp.

Păreri testare Perwoll Renew & Blossom

Pentru început pot spune că îmi place conceptul de #RethinkFashion. Practic, eu îl asociez cu ideea de sustenabilitate, cu care rezonez. Recunosc că n-am mai folosit până acum detergent Perwoll dar îmi doream sa-l testez.

Având trei copii energici și cu o permanentă poftă de joacă în cele mai de coșmar(pentru mine) locuri, hainele lor sunt un adevărat dezastru după o zi de joacă în curte. Eram curioasă dacă acest detergent poate face față petelor de ciocolată, iarbă, fructe, noroi etc. Ei bine, a făcut față cu brio. Ce-i drept, petele erau întotdeauna proaspete, ceea ce a fost foarte bine. N-au mai rămas nici măcar pete. Nimic nou, lucru obișnuit până acum. Ceea ce mi-a plăcut mie cel mai și cel mai mult la acest detergent, lucru care îl deosebește de celelalte, este faptul că redă intensitatea culorilor. Deși hainele au fost spălate de nenumărate ori, ca prin minune a redat viată culorilor. Nu știu cum reușește, dar nu pot decât să mă bucur.

Ca exemplu, rochițele fetiței mele nu sunt noi, deși am fost întrebată de câteva ori lucrul acesta. Rochița cu unicorni a fost purtată toată vara trecută plus vara aceasta. Nu mai era bună de plimbare. Albul nu mai era alb, culorile nu mai erau atât de pronunțate. Incredibil, dar după prima spălare arăta ca atunci când am cumpărat-o din magazin. Cealaltă a fost purtată vara aceasta și la fel, culorile nu mai erau atât de pronunțate. Nu vreau să zic mai multe, doar priviți pozele. Cum am mai zis, nu știu cum face, dar pentru mine e ceva wow!

În felul acesta hainele noastre preferate vor avea o viață mai lungă.

Să vă zic și despre parfum. Miroase tare drăguț, elegant, floral. Din păcate mirosul nu se menține mai mult timp și după uscarea rufelor. Mi-aș fi dorit să rămână parfumate zile bune…

Per total, noul detergent Perwoll Renew & Blossom îmi este de mare ajutor. Sunt convinsă că mă va ajuta să mă bucur mai mult timp de hainele noastre preferate. Acestea arata la fel de frumoase ca în prima zi în care le-am cumpărat.

Voi ați folosit acest detergent? Cum vi se pare?

6 comentarii
47 like-uri
Articolul anterior: Izolarea cu celuloză și avantajele saleArticolul următor: Copii mici și sfaturi mari

Related posts

Comentarii

  • marc susana

    ianuarie 31, 2021 at 10:57
    Răspunde

    Am folosit acest produs si este foarte eficient.

  • Simona Banica

    septembrie 6, 2020 at 06:17
    Răspunde

    Numai de bine de acest produs!

  • Asaftei Simona

    septembrie 5, 2020 at 22:11
    Răspunde

    Nu am avut ocazia de a încerca acest detergent ,de câte ori m-am înscris ,nici odată nu am fost selectată ! Cred că este bun […] Citește mai multNu am avut ocazia de a încerca acest detergent ,de câte ori m-am înscris ,nici odată nu am fost selectată ! Cred că este bun ,pentru că pe fiecare am auzit că-l laudă ! Momentan folosesc de la Sano,dar după ce-l voi termina am zis că o să-l cumpăr și eu să văd cum este . Read Less

  • Valeria Chertes

    septembrie 5, 2020 at 22:02
    Răspunde

    Eu sunt tare curioasa cum este ,sigur îl voi cumpăra.

  • Lorena Anamaria Zamfir

    septembrie 5, 2020 at 21:57
    Răspunde

    Am auzit numai de bine despre Perwoll, dar nu l-am folosit. As vrea sa-l cumpăr măcar pentru hainele mai delicate. 💗

  • Inna Alina

    septembrie 5, 2020 at 21:52
    Răspunde

    Da l-am achizitionat de curand si sunt foarte multumita de el!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate