3 produse preferate la început de toamnă

În ultima vreme am început să mă pregătesc foarte repede atunci când am de plecat pe undeva. Folosesc din ce în ce mai puține produse cosmetice și am doar câteva produse preferate pe care le utilizez zilnic. Asta după ce ani de zile am avut zeci de rimeluri deschise, farduri peste farduri, unele chiar și dubluri. În acest articol aș vrea să vă vorbesc doar despre 3 produse pe care le folosesc la fiecare ieșire din casă.

Produse preferate- strictul necesar

Poate vi se pare ciudat, dar de ceva timp am început să folosesc doar două produse cosmetice și un parfum de care nu mă mai satur indiferent de sezon. Dacă înainte foloseam foarte des rujuri, de când ies cu masca pe față am rămas numai cu rimelul și coverul cu protecție solară.

Am văzut luna trecută un tutorial de make-up și mi-a atras atenția un rimel pe care nu-l mai folosisem niciodată. Mi-a plăcut mult de tot cum i-a făcut genele tipei din clip, așa că n-am mai stat pe gânduri și mi l-am cumpărat. Este vorba despre L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye , o mascara cu efect de gene false. Nimic mai adevărat. Ador acest produs încă de la prima utilizare.

Are o perie inovatoare, cu fire scurte și lungi, potrivită pentru gene perfect întoarse. Maximizează lungimea și volumul genelor și realizează efectul de gene false. Separă perfect fiecare geană, are o formulă ușoară și o culoare de catifea neagră. Se aplică foarte ușor, prin tușe ridicate, de la rădăcini la vârfuri. Rezistă perfect pe parcursul unei zile/nopți și se curăță foarte ușor. Mie îmi place la nebunie cum se văd genele după ce aplic acest rimel.

Protecție solară chiar și pe timp de toamnă

Nu știu cum sunteți voi dar eu am făcut o obsesie pentru protecția solară, indiferent de anotimp. Folosesc zilnic, în special de primăvara până toamna târziu. Cum sunt mereu pe grabă, este și cald și nu vreau să-mi încarc tenul, am ales să folosesc un produs cu dublă utilitate, dacă pot folosi acest termen. Am ales un produs de la Bioderma, datorită faptului că iubesc produsele lor și am mare încredere în ele. Cel despre care vă zic este din gama Photoderm. Nu suport fondul de ten pe față atunci când este cald, așa că am ales cea mai potrivită soluție. Cel mai potrivit produs.

Este exact crema pe care aș recomanda-o oricărei femei. Este un produs foarte bun. Nu usucă tenul, are un grad de acoperire mediu spre mare, o rezistență bună pe timpul zilei dar mai ales, are factor de protecție solară foarte ridicat, SPF 50+. Am pete pigmentare și uneori coșuri, iar produsul acesta este genial pentru tenul meu.

Parfumul meu preferat din toate timpurile. Indiferent de anotimp.

Cred că știți deja despre ce parfum vorbesc. N-am ce face. Am o obsesie pentru La Vie Est Belle de la Lancôme. De-a lungul timpului am încercat foarte multe parfumuri, mi-au plăcut mare parte din ele, în continuare tot comand și testez, însă niciunul nu a ajuns să-mi placă la fel de mult ca acesta. Pur și simplu nu mă plictisesc de el indiferent de anotimp, de evenimentul la care merg sau de starea de spirit pe care o am în anumite zile.

Este parfumul ideal. Îmi schimbă starea de spirit de fiecare dată când îl folosesc. În bine, evident. Este un parfum sofisticat, dulce, de fructe și flori, cu o aromă exclusiv feminină. De fiecare dată mă încânta cu esențe suculente de coacăze negre și pere dulci. Pulsează în tonuri de iris, iasomie, flori de portocal, boabe rare de tonka și vanilie.

După cum ați putut observa, sunt adepta unui make-up cât mai natural și simplu, făcut cu produse de calitate care se ridică la nivelul așteptărilor mele. Cu doar 3 produse preferate sunt gata pentru o nouă zi de toamnă.

Eu mi-am comandat aceste produse de pe Notino, acolo unde sunt reduceri de până la -25% la brandurile selectate.

Voi ce produse preferate aveți în acest sezon?

 

 

2 comentarii
14 like-uri
Articolul anterior: Ce se cumpără toamna pentru camera copiluluiArticolul următor: V-ați întrebat vreodată de ce femeile poartă genți?

Related posts

Comentarii

  • Nicola Ciocoiu

    octombrie 24, 2020 at 20:03
    Răspunde

    Produsele mele preferate toamna sunt șosetele flaușate ,cremă de mâini grasă si capucino cu multe arome😜😜😜,dar astea toate când sunt acasă la plimbare sau […] Citește mai multProdusele mele preferate toamna sunt șosetele flaușate ,cremă de mâini grasă si capucino cu multe arome😜😜😜,dar astea toate când sunt acasă la plimbare sau servici parfumul meu volare îl ador în aceasta perioada rece si rimelu extra volume îmi sunt aliate plus culorile de arămiu ,gri si galben care îmi dau mie energie si le pot asorta mai ușor cu negru .... Read Less

  • Angela

    octombrie 7, 2020 at 01:41
    Răspunde

    Foarte bune produsele. Multumesc pentru recomandari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate