O ținută gri de toamnă și șosete roz Ciserom

O ținută gri pentru o zi de toamnă. Zilele trecute am fost pe fugă până în oraș, să rezolv câteva treburi. Ca niciodată, m-am întâlnit cu două cunoștințe și m-au întrebat același lucru. De unde mi-am luat hainele pe care le purtam…

Am asortat ținuta în funcție de starea de spirit

Sunt obișnuită să mă întrebe lumea diverse, dar așa, despre fiecare piesă vestimentară în parte, niciodată 🙈

Am pus pe rețelele sociale o poză din ziua respectivă și de unde am achiziționat fiecare haină în parte.  Am primit neașteptat de multe mesaje în care mi-ați spus că v-ar plăcea să citiți și pe blog despre ținute de oameni normali. Cu articole vestimentare la prețuri pământești, pentru omul de rând.

Mi s-a părut foarte trist când mi-a scris o domnișoară că s-a săturat de atâta lux și opulență pe rețelele sociale. Că vor să vadă și să citească oameni simpli. Sincer, m-am simțit nașpa, m-am gândit dacă vreodată v-am lăsat o impresie nu tocmai ok. Eu sper că nu, dar na…

Deși nu mă prea pozez eu, am hotărât să încep să scriu mai des despre fashion. Despre ce port eu de zi cu zi.

Ținuta gri de toamnă

Puloverul gri este extrem de pufos și tare drăguț. L-am primit de la o prietenă în urmă cu 2ani. Nu este achiziționat din Romania. L-am tot purtat și arată impecabil.

În urmă cu una sau două săptămâni, nu mai rețin exact, am fost să le iau piticilor câteva chestii din Pepco. Nu știu cum s-a făcut că mi-am luat eu o sacoșă cu haine și lor mai nimic. Lucru ciudat. Rar îmi cumpăr ceva de îmbrăcat și nu atât de multe. În fine…

Voiam să zic că bluza gri este Luată din Pepco și a costat 20lei. Este subțirică și puțin pufoasă, perfectă pentru toamnă. Îmi place mult cum se așează pe mine.

Pantalonii tot de acolo i-am achiziționat. 30lei au costat. De fapt, sunt un fel de colanți mult mai groși. Sunt tare comozi și se așează perfect pe corp.

Adidașii îi am de mai bine de un an. Mi i-am comandat de pe Kalapod și au fost undeva până în 50lei. Îmi plac mult de tot, sunt genul la moda, dar în același timp foarte comozi și practici. Gri sclipicios cu roz și alb. I-am spălat de nenumărate ori în mașina de spălat rufe și încă arată impecabil.

*În poză sunt adidașii și șosetele

Șosetele nu se văd prea bine în poze, dar pe cuvânt că sunt tare comode și țin de cald, sunt altceva. Foarte calitative, fabricate-n Romania, dau dependență.

15%reducere la șosetele Ciserom

Îmi place să susțin producătorii români, indiferent de ceea ce produc. Trebuie susținuți, iar dacă am face cu toții asta, n-am mai importa rebuturile altora. Fie că vorbim de fructe și legume românești, de produse cosmetice sau detergenți, de încălțăminte și haine, atunci când am posibilitatea aleg să fie #MadeinRomania.💙💛❤️
Dacă tot am adus vorba de șosete, Ciserom este un nume deja sonor pe piața românească. Produce șosete. Cele mai bune șosete. Am mai cumpărat și în trecut produsele lor și-am fost extrem de mulțumită.

În cazul în care și voi simțiți că a venit vremea șosetelor și sunteți în căutare de unele calitative, am o surpriză pentru voi.
🛒 La orice comandă plasată pe www.shop.ciserom.ro introducând codul promotional ‘elenisme’ primiți 15% reducere de fiecare dată!

Aceasta ceasta a fost ținuta mea simplă într-o zi normală de toamnă.

 

1 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Cum prevenim apariția maskneArticolul următor: Kit tratament cosmetic- Gerovital Stop Acnee

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    noiembrie 29, 2020 at 17:41
    Răspunde

    Imi place tinuta este super faina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate