Brokerul de credite – specialistul în creditarea potrivită ție!

Este o perioadă grea și încercăm să rămânem pe linia de plutire. Deși cumva planeta s-a oprit, viața nu stă în loc. Nevoile sunt din ce în ce mai multe, în special acum, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru un stres în minus, ia în calcul un credit de nevoi personale, iar pentru planurile mărețe de viitor pentru anul 2021 varianta cea mai bună este creditul ipotecar. Mai ales dacă îți dorești cu ardoare să ai și să te bucuri de propria ta locuință.


În zilele noastre, dacă ai un venit lunar stabil, dovedibil legal, pare deosebit de simplu și ușor să obții un credit ipotecar sau de nevoi personale. Însă în realitate, nu este de ajuns să obții un credit, important este să obții cel mai potrivit credit pentru tine. Cel mai potrivit credit diferă de la om la om.

Poate fi creditul cu cea mai bună dobândă, creditul cu cea mai mare sumă, creditul aprobat cât mai rapid, creditul cu perioada de rambursare cea mai mare și așa mai departe. În funcție de nevoile fiecăruia, creditul potrivit înseamnă altceva.

Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere în privința soluției de finanțare, brokerul de credite este specialistul care te poate ajuta să obții împrumutul potrivit. Ba chiar mai mult de atât, pentru că are la dispoziție un portofoliu care cuprinde zeci de instituții financiare, brokerul de credite îți prezintă cele mai bune oferte bancare, îți explică terminologia bancară și toate clauzele din contractul de credit, îți întocmește dosarul de credit de la A la Z, te ajută să obții cea mai bună dobândă de pe piață și se asigură că primești împrumutul cât mai rapid posibil și în cele mai bune condiții.

Tot acest proces de intermediere a creditului este GRATUIT, căci serviciile brokerului AVBS Credit sunt personalizate și 100% GRATUITE PENTRU CLIENȚI.

Așadar, cu un broker de credite nu te mai plimbi de la o bancă la alta pentru a afla ofertele de finanțare actuale, nu mai aștepți zile întregi pentru a primi răspunsul în privința aprobării creditului, nu mai alergi după acte, nu mai stai cu sufletul la gură din niciun punct de vedere.

Atunci când ai nevoie urgent de un ajutor financiar pentru visuri importante, dorințe ardente, nevoi personale sau pentru un cadou mai special, un credit ipotecar sau de nevoi personale îți permite să rezolvi orice fel de problemă.  Cu brokerul de credite, totul este mult mai sigur și mai ușor.

Noi avem un credit de nevoi personale. Ne-a fost de mare ajutor atunci când ne-am utilat bucătăria, apoi când ne-am luat mobilă pentru dormitor, chiar și cauciucuri la mașini ne-am achiziționat prin credit. Și încă mai avem planuri și dorințe pe care ni le vom putea îndeplini astfel.

Dacă tot avem această posibilitate gratuită, este și păcat să nu apelăm la un broker de credite avizat, cu ani de experiență, înregistrat la ANPC, devotat și înclinat spre soluționarea nevoilor noastre financiare!

Mai jos iti las cateva detalii importante despre AVBS Credit:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.
Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

5 comentarii
1 like
Articolul anterior: Notino Black Friday- WishlistArticolul următor: Biorga Apaisac – gama pentru ten curat și matifiat

Comentarii

  • Lorena Anamaria Zamfir

    decembrie 13, 2020 at 14:08
    Răspunde

    Un articol foarte util pentru cei care vor să facă credit.

  • Asaftei Simona

    decembrie 7, 2020 at 06:55
    Răspunde

    Mulțumim frumos pentru acest articol util ! Chiar nu știam de așa ceva și uite așa pe zi ce trece mai învăț câte ceva .

  • Valeria Chertes

    decembrie 3, 2020 at 22:21
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

  • Inna Alina

    decembrie 3, 2020 at 18:40
    Răspunde

    Un articol foarte interesant pentru cei care vor un credit ipotecar!

  • Claudia L Chivu

    decembrie 3, 2020 at 18:33
    Răspunde

    Multumim pentru informații!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate