Notino Seturi cadou pentru copii- până în 36 Ron

Nu știu când a trecut timpul, însă cert este că suntem în Decembrie. Și ne apropiem cu pași repezi de Crăciun. Este perioada cea mai frumoasă din an, plină de încărcătură magică, amintiri și cadouri.

Anul acesta a fost unul anevoios. S-au întâmplat multe și nu tocmai cum le voiam și cum le plănuiam noi la final de 2019. Pandemia ne-a schimbat pe noi ca oameni. Pe unii mai mult, pe alții mai puțin. Dar nu ne-a luat bucuria de a trăi intens această perioadă specială din an și de a oferi cadouri celor dragi. Chiar dacă din punct de vedere financiar nu toate-s roz.

Cu toții am încercat să facem față fiecărei situații neprevăzute. Și la fel, cu toții am încercat să nu încărcam emoțional copiii în această perioadă, la fel de grea și pentru ei. Ei trebuie să fie fericiți mereu. De aceea m-am gândit ca  în acest articol să fac o listă cu seturi cadou pentru copii, la un preț mic, de până în 36 RON. Doar cu lucruri utile, într-un buget pe care să și-l poată permite oricine. Iar bucuria copiilor va fi nemărginită. Au nevoie de asta. Iar noi avem nevoie să vedem bucuria din ochii lor. Mai e puțin până vor căuta cadourile sub brad.

Cadouri parfumate de la Notino pentru copii

Este mai practic să oferim seturi cadou. Și mai ieftin. Și clar mai drăguț.

În primul rând, copiii adoră ambalajele cu personajele preferate. Asta observă prima dată. Ambalajul atrăgător este mult mai apreciat în detrimentul pungii de cadou. Apoi, în set se găsesc produse din aceeași gamă și același brand. Se completează unul pe celălalt. Nu mai este nevoie să te gândești și să te hotărăști cu greu pentru a crea un set din mai multe produse. În plus, este și mai ieftin decât dacă ai cumpăra aceleași produse dar separat.

Copiii sunt foarte sinceri și entuziasmați atunci când primesc un cadou. Ei apreciază orice lucru mic, însă când primesc ceva cu personajul preferat, ne topesc cu bucuria lor. Iar pentru momentele acestea merită tot ceea ce le putem oferi mai bun.

Știu că marea majoritate a părinților cumpăra jucării și dulciuri, însă ar trebui să vă gândiți ca pe lângă acestea, să le lăsați sub brad și ceva personal. Un set de cosmetice concepute 100% pentru ei. Doar știți cât le place să vă împrumute parfumul!

Seturi cadou pentru copii. Suma maximă 36 RON

Trusele cosmetice pentru copii sunt o foarte bună  variantă de Cadouri de Crăciun pentru copii. Nu numai că au grijă de sănătatea și frumusețea acestora, ci îi și distrează cu personajele preferate, fac baia sau spălatul pe dinți mai vesele și mai plăcute pentru copii.

Regina Gingerbread 21 RON

                                              Elmex Kids 3-6 Years 30 RON
                                              EP Line Cars 34 RON

The Smurfs Brainy 36 RON
                                                         Regina Bubble Gum 28 RON
Dacă pentru copii am rezolvat, nu uitați să căutați  seturi de Cadouri de Crăciun pentru Ea sau El . Pentru femei, fie ele soție, mamă, soră, colegă etc, găsiți seturi Dove  la 30 RON iar pentru bărbați (soț, tată, frate, cumnat etc) găsiți seturi precum Bohemia Gifts&Cosmetics Pro Kutily de la 33Ron.

În luna decembrie, la Notino ai discount în funcție de câte produse adaugi în coș. Trebuie să fii atent la produsele semnalizate cu „glob” pentru a profita de aceasta super ofertă.

Profitați cât puteți acum, pentru a avea sub brad cadourile potrivite pentru fiecare membru al familiei.

 

 

 

 

 

6 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Biorga Apaisac – gama pentru ten curat și matifiatArticolul următor: Mască de față de la 7th Heaven- răsfăț de sărbători

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    ianuarie 31, 2021 at 20:28
    Răspunde

    Produse de calitate!

  • Valentina Mădălina

    ianuarie 27, 2021 at 14:44
    Răspunde

    Foarte interesante aceste seturi

  • Dany

    decembrie 17, 2020 at 23:22
    Răspunde

    Interesante cadouri-set.

  • Oana Maria Trica

    decembrie 15, 2020 at 00:27
    Răspunde

    Produse de calitate si ambalaj superb!

  • Asaftei Simona

    decembrie 14, 2020 at 19:29
    Răspunde

    Foarte faine aceste seturi și la un preț super bun ,pe care și-l poate permite oricine .Ambalajele sunt și ele drăguțe și cu siguranță copii […] Citește mai multFoarte faine aceste seturi și la un preț super bun ,pe care și-l poate permite oricine .Ambalajele sunt și ele drăguțe și cu siguranță copii le vor îndrăgi . Read Less

  • Lorena Anamaria Zamfir

    decembrie 13, 2020 at 14:13
    Răspunde

    Ce faine sunt seturile de pe Notino, numai bune pentru cadou.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate