Mască de față de la 7th Heaven- răsfăț de sărbători

Este o perioadă plină. Sărbătorile ne bat la ușă, pregătirile sunt în toi, iar eu îmi iau o mică pauză de răsfăț. O mască de față este întotdeauna binevenită o dată pe săptămână. Mai ales acum.

Îmi încep zilele de foarte de dimineață, seara adorm târziu, dar asta nu mă împiedică să am grijă de tenul meu. Printre picături. Cum fac asta? Oferindu-i îngrijire de calitate, mai cu seamă acum în sezonul rece.

 Mască de față de la 7th Heaven -nelipsită din rutina mea de îngrijire.

V-am mai vorbit și cu alte ocazii despre rutina mea de îngrijire a tenului. V-am tot spus că o mască de față bună, de calitate, aplicată săptămânal, face mult. Mult și bine pentru ten. Pielea se va simți iubită și îngrijită. Trebuie doar să vă alegeți masca de față dorită și să vă lăsați răsfățate de aceasta.

Ca de obicei, eu aleg măștile de față de la 7th Heaven. De ce?

 

Pentru că acesta este mai mult decât un brand care îți oferă o simplă mască de față ideală pentru tipul tău de ten. Este un aliat de nadejde al femeilor și nu numai. În funcție de variantă, masca aleasă poate fi ideală pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru diferite tipuri de ten, dar și pentru diferite zone ale corpului.

7th Heaven are o gamă variată de măști faciale și tratamente de inspirație tradițională, din toate colțurile lumii. Un plus este adus de faptul că toate sunt foarte ușor de utilizat în era vitezei. Brandul a adus pe piața românească tratamente de înfrumusețare pe bază de ingrediente naturale, create de specialiști. De la măști pentru față eficiente pentru fiecare tip de ten, măști pentru păr, până la tratamente pentru picioare.

De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale!

Toate produsele 7th Heaven sunt acreditate cruelty free. Au plecat de la conceput că frumusețea începe din interior. De aici și ingredientele naturale pe care aceștia le folosesc. Astfel au grijă de noi și în același timp de mediul înconjurător. Ceea ce mă face să le acord o și mai mare încredere.

Tratamentele 7th Heaven au fost create cu foarte mare grijă și dragoste, astfel încât  să ofere tuturor ocazia de a-și trata pielea rapid, ușor și convenabil.

Eu folosesc măști de față de la acest brand de câțiva ani de zile. Vă spun cu toată sinceritatea că sunt geniale. În această perioadă a sărbătorilor, o mască 7th Heaven este mai mult decât un moment de relaxare.

Chiar acum îmi iau o pauză de la tot ce fac, îmi aplic o mască, mă așez pe canapea și îi voi privi pe cei mici cum se joacă. Ador să fac asta. Trebuie să încercați și voi!

Mai nou, am descoperit că pe noriel.ro, acolo unde își face Moșul cumpărăturile de sărbători, se găsesc și măști faciale de la 7th Heaven dar și alte produse de înfrumusețare. Asta așa, ca un pont.

Voi aveți o rutină specială de îngrijire a tenului în această perioadă?

 

0 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Notino Seturi cadou pentru copii- până în 36 RonArticolul următor: Ținute GLAMI- inspirație pentru petrecerea de Revelion

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate