Ținute GLAMI- inspirație pentru petrecerea de Revelion

Este cea mai frumoasă perioadă a anului. Crăciunul și Revelionul ne fac să reflectăm asupra anului ce stă să se încheie, dar și să ne stabilim planuri despre cum am vrea să ne fie următorul an. Cu toții am simțit că 2020 ne-a schimbat viețile, într-o mai mică sau mai mare măsură. Mai mult în rău decât în bine…Va fi un an pe care nu-l vom uita ușor. De aceea cred că așteptăm cu nerăbdare noaptea dintre ani. Să pășim cu dreptul și cu gânduri bune în 2021.
Chiar dacă nu vom mai petrece ca înainte, în gașcă mare, important este să ne simțim bine. Să fim împăcați cu noi și să avem speranța în suflet că Anul Nou ne va aduce tot ce ne-a refuzat acest an. Chiar dacă petrecem în confortul casei noastre, doar cu familia sau cu o mică parte din prieteni, trebuie să ne îmbrăcăm așa cum visăm. Mai ales că perioada asta este plină de reduceri online . Orice ținută am dori să avem, găsim fiecare piesă vestimentară și accesoriu pe GLAMI. Să arătăm bine, să ne simțim bine. Să încheiem anul așa cum se cuvine.

Ce este GLAMI?

GLAMI este un concept unic pe partea de fashion în România. Nu este un magazin online, ci este primul motor de căutare de fashion din România.

Fondat în urmă cu trei ani și jumătate, GLAMI a implementat și căutarea prin/folosind fotografii/imagini.

Cum functionează? Dacă încarci o imagine a unei rochii din satin pe care ți-o dorești pe www.glami.ro – de pe telefon sau de pe laptop, vei putea vedea rapid toate produsele din catalogul GLAMI similare cu aceasta.

Practic, este principala destinație de fashion online pentru cumpărătorii care vor să descopere cele mai bune oferte de fashion pentru femei, bărbați și copii. Toate în același loc, din confortul casei noastre la un click distanță.

        “Nu suntem un magazin, suntem mai mult decât atât. Nu vindem produse, însă punem la dispoziție ofertele magazinelor online de modă într-un singur loc și facilităm cumpărături rapide și simple. Cu un singur click ești redirecționat(ă) către magazinul online ales, unde poți cumpăra articolul dorit.”, spune Echipa GLAMI.

Trebuie să mai știți și că pe www.glami.ro găsiți peste 11 de branduri și 800 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România.
Chiar și atunci când vreți să fiți sigure că faceți alegerea potrivită, GLAMI are soluția perfectă. Vă pune la dispoziție un ghid de materiale, pentru a afla mai multe detalii despre sursa materialelor utilizate în compoziția produselor, dar și instrucțiunile de îngrijire pentru acestea. Astfel, le putem îngriji cum se cuvine și ne putem bucura mai mult de articolele vestimentare alese. Lucru pe care îl apreciez, mai ales pentru faptul că se pune accentul și pe modă sustenabilă. Un concept pe care îl susțin și cu care rezonez.

3 idei de ținute pentru noaptea de Revelion

Pulover și fustă din piele ecologică

Prima ținută aleasă de mine este formată dintr-o superbă fustă neagră din piele ecologică și un pulover cu perle. Consider că se poartă foarte mult astfel de ținute și este o alegere clasică, care poate avantaja indiferent de siluetă. Se pare că fustele din piele, fie naturală sau ecologică, încă sunt în trend.

Salopetă de catifea

Este o adevărată obsesie acum de când a reintrat în trend catifeaua. Adevărul este că o salopetă neagră din catifea este potrivită oricărei ocazii, mai ales în noaptea de Anul Nou. Cu o pereche de botine nude și cercei rotunzi cu ștrasuri, nu vei trece neobservată. Te vei simți cu adevărat specială.

Rochie neagră cu dantelă

Indiferent de vremuri, rochia neagră cu dantelă nu se demodează niciodată. Este cea mai simplă și clasică alegere. În plus, se poate accesoriza foarte ușor, sau merge perfect purtată așa, doar ea. Întotdeauna rochia neagră emană eleganță și senzualitate. Cu ea mergi la sigur. În plus, sunt o mulțime de perechi de pantofi la reducere  din care să tot alegi. .

Acestea au fost ținutele alese de mine foarte repede și ușor, datorită filtrelor disponibile pe GLAMI.ro.

Puteți să vă folosiți și de opțiunile predefinite de căutare prin imagini, pe baza celor mai populare căutări ale altor utilizatori, dacă vreți să vedeți ce alegeri vestimentare au comandat alți clienți. Acesta este un plus pentru a ține pasul cu ultimele tendințe în fashion.

Cam acestea sunt recomandările mele pentru noaptea de Revelion. Simplu, decent și drăguț. Dacă visați la o rochie perfectă, la niște pantofi deosebiți și la accesorii care să vă facă să vă simțiți speciale, faceți-vă această bucurie. Puteți străluci după numai un click pe GLAMI.ro, locul în care-ți găsești inspirația.
Chiar dacă este perioada aceasta mai neprietenoasă, noi trebuie să trecem cu bine peste toate. Cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și speranță.
29 comentarii
24 like-uri
Articolul anterior: Mască de față de la 7th Heaven- răsfăț de sărbătoriArticolul următor: Ten curat, luminos și hidratat în doar 3 pași simpli

Related posts

Comentarii

  • OMER FILIZ

    ianuarie 31, 2021 at 13:30
    Răspunde

    Superbe tinutele , le ador ! Multumim pentru articol!

  • Mihai Paula

    ianuarie 30, 2021 at 00:24
    Răspunde

    Salopeta este super draguta. Imi plac si celelalte tinute.....

  • Militaru Larisa

    ianuarie 28, 2021 at 18:10
    Răspunde

    Și mie îmi place site-ul lor ❤ Chiar au o mulțime de variante pentru toate gusturile ❤

  • Ciuperca Adelina

    ianuarie 28, 2021 at 17:42
    Răspunde

    Toate sunt frumoase

  • Agache Gheorghe

    ianuarie 28, 2021 at 15:35
    Răspunde

    Superbe tinute,recomandari interesante

  • Sora Cătălina

    ianuarie 27, 2021 at 20:13
    Răspunde

    Ținuta numarul 1 îmi place mult

  • Elena Oarna

    ianuarie 27, 2021 at 18:11
    Răspunde

    Salopeta neagra e desavarsita,ideala pentru ocazii sic si potrivita stilului meu modern,chiar daca am.peste 50 ani!😇

  • Sigismund Rafay

    ianuarie 27, 2021 at 17:45
    Răspunde

    Multumim pentru recomandari

  • Gogolan

    ianuarie 27, 2021 at 14:45
    Răspunde

    Cel mai mult mi-a plăcut ținuta 1

  • Grecu Cristina

    ianuarie 27, 2021 at 14:01
    Răspunde

    Superb

  • Mirela Marin

    ianuarie 26, 2021 at 15:44
    Răspunde

    Foare interesat și util! Întotdeauna îmi aleg o ținută specială pentru Revelion. Chiar și în cazurile în care petrecem în doi! Trecerea dintre ani se […] Citește mai multFoare interesat și util! Întotdeauna îmi aleg o ținută specială pentru Revelion. Chiar și în cazurile în care petrecem în doi! Trecerea dintre ani se face în mod special, nu este dâă o singură dată pe an și e musai să avem o stare ... zen. Iar asta este dată și de ținută! Read Less

  • Lili

    ianuarie 25, 2021 at 09:59
    Răspunde

    Multumesc pentru recomandari! e super articolul!

  • Oana M

    ianuarie 24, 2021 at 21:04
    Răspunde

    De obicei optez pentru o tinuta tip 3 pentru revelion, dar anul asta a fost ceva mai pe stilul 1. Comod si practic, dar elegant. […] Citește mai multDe obicei optez pentru o tinuta tip 3 pentru revelion, dar anul asta a fost ceva mai pe stilul 1. Comod si practic, dar elegant. Read Less

  • Izabella

    ianuarie 24, 2021 at 11:55
    Răspunde

    Cel mai mult mi-a placut tinuta 1.

  • Alina

    ianuarie 23, 2021 at 20:00
    Răspunde

    Interesante alegeri, deși eu prefer ținutele sport :)

  • Lorena Anamaria Zamfir

    ianuarie 12, 2021 at 13:29
    Răspunde

    Superbe hainele de pe acest site!

  • Iuliana

    ianuarie 8, 2021 at 21:33
    Răspunde

    Super articolul, multumesc pentru recomandari!

  • Filiz Mustafa

    ianuarie 2, 2021 at 15:14
    Răspunde

    Imi place rochia neagră cu dantela , o ador !

  • Valeria Chertes

    ianuarie 2, 2021 at 15:09
    Răspunde

    Minunate ținutele,îmi plac foarte mult.

  • Mustafa Eryn

    ianuarie 1, 2021 at 20:24
    Răspunde

    Salopeta este preferata mea, multumim pentru recomandari!

  • Sandu Mihaela Simona

    decembrie 31, 2020 at 20:29
    Răspunde

    Superbe ținutele.imi plac foarte mult

  • Popa Roxana

    decembrie 30, 2020 at 21:13
    Răspunde

    Salopeta este preferata mea, site-ul este minunat pt cei care prefera să facă cumpărături online ! ♥️

  • Popa Daniela

    decembrie 30, 2020 at 21:10
    Răspunde

    Un site extrem de util,îmi place diversitatea articolelor și magazinelor! Foarte interesante recomandările dvs de ținute, preferata mea este rochia neagra din dantela! Sarbatori Fericite! […] Citește mai multUn site extrem de util,îmi place diversitatea articolelor și magazinelor! Foarte interesante recomandările dvs de ținute, preferata mea este rochia neagra din dantela! Sarbatori Fericite! 🎀 Read Less

  • Monea Simona

    decembrie 28, 2020 at 23:58
    Răspunde

    Salopeta de catifea este absolut divină.. Mersi pentru recomandări

  • Valeria Chertes

    decembrie 28, 2020 at 23:09
    Răspunde

    Foarte frumoase ținutele.

    • Georgiana Popa
      to Valeria Chertes

      decembrie 30, 2020 at 21:04
      Răspunde

      Multe lucruri faine găsești pe Glami.ro,am folosit și eu de câteva ori site-ul și sunt foarte mulțumită ,mai ales de opțiunea cu căutarea după o […] Citește mai multMulte lucruri faine găsești pe Glami.ro,am folosit și eu de câteva ori site-ul și sunt foarte mulțumită ,mai ales de opțiunea cu căutarea după o imagine! ! Ador rochia neagra,! Mulțumim pt recomandări! Read Less

  • Asaftei Simona

    decembrie 28, 2020 at 21:05
    Răspunde

    Foarte faine toate trei ținute,dar preferata mea este salopeta neagră de catifea ,imi place mult și este pe gustul meu .

  • Inna Alina

    decembrie 28, 2020 at 20:09
    Răspunde

    Ce ținute frumoase.

  • Claudia L Chivu

    decembrie 28, 2020 at 19:10
    Răspunde

    Interesante aceste ținute! Nu stiam de acest site! Pentru revelion aș alege o rochiță roșie! Multumim pentru articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate