Ten curat, luminos și hidratat în doar 3 pași simpli

Toate ne dorim o piele sănătoasă. Ne-am săturat de mască și de problemele pe care aceasta le cauzează tenului. Este și iarnă, o problemă în plus. Cred că obiectivul de frumusețe al tuturor doamnelor și domnișoarelor este acela de a avea un ten cu aspect mereu tânăr și fresh. Tot ceea ce putem face pentru asta este să acordăm o atenție sporită îngrijirii tenului. Doar în felul acesta vom avea rezultatele dorite.

Ce-ați zice dacă v-aș spune că puteți avea un ten sănătos, curat, luminos și hidratat în doar 3 pași simpli?

Sezonul rece ne întâmpină cu temperaturi scăzute, vânt, umezeală, factori de mediu ce lasă urme asupra pielii noastre. De cele mai multe ori aceasta devine uscată, iritată sau chiar crăpată.

Cu ajutorul unor produse cosmetice profesionale, putem scăpa de o grijă în plus. Pe piață se lansează în permanență produse și tratamente special concepute pentru a avea grijă de toate tipurile de piele și problemele acestora.

Pasul 1 – CURĂȚAREA TENULUI

Îngrijirea corectă începe cu o curățare perfectă a tenului. O curățare în profunzime cu un produs demachiant de două ori pe zi. Îndiferent dacă vă machiați sau nu, demachierea dimineața și seara reprezintă baza într-un ritual de îngrijire.

În funcție de problemele cu care vă confruntați, ten gras, piele uscată sau sensibilă, trebuie să alegeți întotdeauna produsele potrivite tipului vostru de piele.

Personal, folosesc două produse pentru curățarea tenului care-mi sunt mai mult decât potrivite.

Apa micelară pentru piele sensibilă  Sensibio H20 de la Bioderma- curătă delicat, îndepărtează machiajul și impuritățile, calmează și reîmprospătează pielea.

Crema de spălare pentru față Toleriane de la La Roche-Posay- aceasta conține doar ingredientele esențiale pentru curățarea și îngrijirea tenului.

Pasul 2 – PEELING FACIAL

După curățare, pentru rezultate optime, tenul are nevoie și de exfoliere. Produsele pentru peeling facial conțin mici microsfere menite să curețe pielea de celulele moarte sau punctele negre. Exfoliantul trebuie să fie delicat și nu grunjos, pentru a nu răni pielea, ci doar pentru  a elimina celulele moarte și mizeria. Indicat este să se aplice prin masaj de cel puțin o dată pe săptămână pentru a avea un ten neted si radiant.

Pasul 3 – SERURI PENTRU TEN

Serurile pentru ten conțin ingrediente active foarte concentrate, rezultatele fiind mai intense și mai rapide decât ale unei creme de față. Au o compoziție ușoară, se absorb foarte ușor și au rezultate excelente.

În funcție de cerințele și nevoile tenului vostru, alegeți cel mai bun și potrivit ser pentru față . Fie că aveți nevoie de un ser pentru iluminare, pentru revitalizare sau unul antirid, pentru rezultate optime aplicați produsul de două ori pe zi. Dimineața și seara, pe tenul uscat și curat.

Personal folosesc de mai bine de un an serul hidratant cu 2% acid Hyaluronic de la Revolution Skincare. De curând am introdus în rutina mea de îngrijire a tenului și Argan Oil Night Repair Serum, un ser de îngrijire pe timp de noapte. Are o formulă îmbogățită cu ulei de argan și îmi place cum îmi simt tenul după ce îl folosesc.

Am mai comandat de pe Notino, căci de acolo îmi comand tot ce am nevoie pentru îngrijirea tenului(inclusiv produsele din acest articol) și un ser iluminator pentru față, gât și decolteu cu Vitamina C de la  Delia Cosmetics. Este un produs mult mai bun decât aș fi crezut. Uniformizează nuanța tenului, decolorează petele pigmentare de pe față, lăsând pielea fină și elastică.

 

Trebuie doar să alegem produsule cosmetice potrivite tipului nostru de piele și să ne creem un ritual zilnic de îngrijire a pielii. Astfel, putem avea un ten curat și hidratat în permanență. O piele sănătosă, așa cum ne dorim.

Care este ritualul vostru de îngrijire al pielii?

10 comentarii
9 like-uri
Articolul anterior: Ținute GLAMI- inspirație pentru petrecerea de RevelionArticolul următor: Mușuroi exotic cu PetitBeurre. Tort fără coacere.

Related posts

Comentarii

  • Neagu Stefan

    martie 24, 2021 at 14:08
    Răspunde

    Foarte bune produsele Bioderma!

  • Lautarescu Adriana

    martie 24, 2021 at 13:46
    Răspunde

    Super produse, le recomandă calitatea lor.

  • Damian Anca

    martie 24, 2021 at 01:44
    Răspunde

    Ador aceste produse de buna calitate

  • Simona Banica

    februarie 1, 2021 at 01:07
    Răspunde

    Foarte bune produse!

  • Valeria Chertes

    ianuarie 31, 2021 at 23:34
    Răspunde

    Și eu folosesc produse Bioderma și sunt foarte mulțumită.

  • Asaftei Simona

    ianuarie 31, 2021 at 21:46
    Răspunde

    Îmi plac mult produsele de la Bioderma ,folosesc și eu produse de la ei și de o perioadă bună de timp am început să […] Citește mai multÎmi plac mult produsele de la Bioderma ,folosesc și eu produse de la ei și de o perioadă bună de timp am început să folosesc serumuri cu acid hialuronic pentru față ,ochi și buze de la Cosmetic Plant ,mă împac foarte bine cu ele și sunt potrivite tipului meu de ten . Read Less

  • Meorcaneanu Elena

    ianuarie 31, 2021 at 21:28
    Răspunde

    Nepoțica mea folosește cu succes apa micelara care este de cea mai buna calitate

  • Lorena Anamaria Zamfir

    ianuarie 31, 2021 at 20:57
    Răspunde

    Eu imi curat tenul cu apă micelara sau gel de curățarea, aplic cremă. 1-2 ori pe săptămână aplic mască.

  • Claudia L Chivu

    ianuarie 31, 2021 at 20:07
    Răspunde

    Mă demachiez cu apa micelară apoi aplic o cremă hidratantă !

  • Inna Alina

    ianuarie 31, 2021 at 19:57
    Răspunde

    Si eu folosesc apa micelara de la Bioderma si o crema hidratanta de la CeraVe atat.Nu am incercat nici un ser pentru fata pana acum

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate