Epilare în confortul casei tale cu ceara elastică Athina Professional

Sunt câțiva ani buni de când am ales epilarea acasă. Cu ceară. De când cu pandemia m-am simțit o norocoasă, când mai toate cunoștințele mele se plângeau că nu mai pot merge la salon. Am încercat cam toate metodele de epilare, dar m-am oprit la epilarea cu ceară elastică. Mi se pare foarte ușor și rapid tot procedeul. Mai ales de când am descoperit produsele Athina Professional pe site-ul celor de la EpilatPro. De la ei mi-am procurat primul kit de epilat , în urmă cu mai mulți ani, iar acum tot de aici am și aceste produse.

Epilare acasă cu ceara elastică Athina Professional

Din experiența dobândită în timp am ales un kit de epilare mai mult decât perfect pentru rezultate optime. Pentru o piele perfect epilată, fină și catifelată. Am optat pentru toate produsele din aceeași gamă, Athina Professional: ceara elastică, loțiunea pre și uleiul post epilare.

Ceara de epilat elastică Athina Professional este cea mai bună ceară pe care am folosit-o eu până acum. În trecut am folosit ceară sub diferite forme, însă aceasta sub formă de granule mi se pare cea mai ok din toate punctele de vedere.

Să vă spun și de ce:

-Se topește foarte repede la temperaturi joase de 42-45 grade Celsius.

-este o Ceară Film Premium elastică granule de o calitate superioară

– NU conține colofoniu

-Este un produs fullbodywax, ceea ce înseamnă că se poate folosi pe absolut orice părticică de pe corp

-îndepărtează în totalitate părul fără a fi agresivă cu pielea, fiind cremoasă și delicată.

-se întinde foarte ușor și se îndepărtează la fel de ușor fără a se rupe sau a lăsa reziduuri

-NU arde pielea, NU provoacă iritații sau roșeață

Athina Professional este genul de produs tratament, care lasă pielea complet epilată, catifelată și hidratată.

3 PAȘI simpli PENTRU O EPILARE PERFECTĂ

  1. Trebuie să vă pregătiți pielea pentru epilat. Întotdeauna folosiți o loțiune cu Aloe Vera pre-epilat. Aceasta are proprietăți emoliente ți protectoare, înmoaie pielea și se absoarbe rapid. Are proprietăși inflamatorii, antiseptice și antibacteriene. Cu ajutorul acesteia, epilarea va fi rapidă, eficientă și nedureroasă.
  2. Se încălzește ceara elastică granule Athina Professional în încălzitorul electric special. Apoi se întinde pe piele foarte bine în strat subțire, cu o spatulă de lemn. Așteptați câteva secunde pentru a se usca puțin, apoi trageți în direcția opusă creșterii firului de păr, cu mișcări rapide. Dacă pui pe porțiuni mai mici de piele, vei putea îndepărta totul dintr-o songură mișcare.
  3. După epilare este indicat să folosești un ulei pentru a se calma zona epilată, astfel nu vei avea probleme cu roșeața. Eu folosesc uleiul cu Argan, care curăță și hidratează perfect pielea după epilare.

Procedeul este unul foarte simplu, mai ales dacă folosești produse de calitate, precum cele de la Athina Professional. Te poți epila rapid și în siguranță în confortul casei tale. Vei avea aceleași rezultate optime ca la salon. Bonus, vei face economie de timp și bani.

Cum vi se pare opțiunea de a vă epila singure cu ceară elastică?

 

5 comentarii
9 like-uri
Articolul anterior: Cadouri accesibile pentru ea si el de Valentine’s DayArticolul următor: Sănătatea intimă feminină NU trebuie să fie un subiect TABU!

Related posts

Comentarii

  • Apetrei Elena-Mădălina

    martie 24, 2021 at 16:28
    Răspunde

    Și eu am ales de vreo 2 ani să mă epilez acasă. La început a fost mai greu.. Acum a devenit […] Citește mai multȘi eu am ales de vreo 2 ani să mă epilez acasă. La început a fost mai greu.. Acum a devenit ceva normal ♡ ! Read Less

  • Dina Adriana

    martie 24, 2021 at 14:11
    Răspunde

    Merita incercat!

  • Amalia

    martie 23, 2021 at 22:13
    Răspunde

    Nu as putea sa ma epilez singura de frica, abia reusesc cu banda de fata pentru mustata 😪

  • Lorena Anamaria Zamfir

    martie 23, 2021 at 21:49
    Răspunde

    Nu am folosit acest tip de ceară, dar am inteles ca e diferit de ceară clasică.

  • Inna Alina

    martie 2, 2021 at 23:05
    Răspunde

    Nu m-am epilat niciodata cu ceara!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate