Sănătatea intimă feminină NU trebuie să fie un subiect TABU!

Dacă tot este luna femeii aș vrea sa dedic această postare sănătății intime feminine. Nu vă rușinați, nu aveți de ce! Nu vă ascundeți! Vorbiți despre aceste probleme pentru a găsi rezolvare.

Pentru mulți încă un tabu acest subiect, însă cu siguranță mare parte dintre noi ne-am confruntat cel puțin o dată cu diferite infecții intime. De la disconfort vaginal până la candidoze sau vaginoze, dar și cu diferite alte infecții. Majoritatea doamnelor știu despre ce vorbesc, chiar dacă le este oarecum rușine să recunoască.

Floral’aise pentru sănătatea intimă feminină

Sănătatea noastra intimă este influențată de mai mulți factori. Mai ales in zilele noastre. De aceea trebuie să fim foarte atente la flora vaginală, la echilibrul acesteia. Și nu, nu trebuie să ne mai ascundem, ci să cerem sfatul unui medic. Să ne documentam despre aceste probleme, să găsim produse potrivite fiecărei probleme, astfel încât să avem o viață fericită, fără un stres în plus. Pentru că da, este un stres. Nu este ușor să ai zi de zi probleme în zona intimă și să nu le tratezi.

Printre produsele care ne pot fi de ajutor se regăsește și suplimentul alimentar Floral’aise , cu administrare orală. Are rost două ingrediente naturale și poate menține echilibrul florei vaginale, scăpându-ne de disconfortul intim.

Este recomandat atat preventiv, cât și ca adjuvant în tratamentul diferitelor afecțiuni, în asociere cu antibiotice sau antimicotice. Previne disconfortul intim, dar nu infecțiile vaginale. Pe care, cu riscul de a mă repeta, trebuie să le tratați. Nu vă fie rușine să vorbiți despre ele și să căutați produsele benefice pentru sănătatea intimă.

 

„Floral’aise este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj.”

Acest supliment alimentar poate fi gasit în farmaciile fizice cât și în cele online.

Floral’aise este un produs al companiei Biessen Pharma. Mai multe detalii referitoare la acest supliment puteti gasi pe www.floralaise.ro.

1 comentarii
5 like-uri
Articolul anterior: Epilare în confortul casei tale cu ceara elastică Athina ProfessionalArticolul următor: Rochie personalizată pictată manual

Related posts

Comentarii

  • Lorena Anamaria Zamfir

    martie 23, 2021 at 21:47
    Răspunde

    Foarte util acest medicament pentru doamne...

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate