Floral, fructat și citric – noile arome Fairy

Îmi place la nebunie când cei de la BuzzStore au campanii cu produse de acest gen, în cazul de față, pentru bucătărie. De fiecare dată mă bucur mult când descopăr produse noi, menite să mă ajute la tot ce tine de curățenia casei.

Astăzi vă povestesc despre noile arome de detergent de vase de la Fairy .

 

Floral, fructat și citric – noile arome Fairy

Toate trei arată bine. Nu știam pe care să o aleg prima dată, atât de mult îmi plac.

Noile variante de detergent lichid de la Fairy sunt cu 50% mai eficiente, îndepărtează grăsimea mai repede, reducând la jumătate timpul de acțiune.

Acum totul este mult mai simplu și ușor. Vasele nu mai trebuie să stea la înmuiat, se curăță rapid, cu o cantitate mică de produs. Ceea ce este îmbucurător pentru mine. Câștig timp pe care să îl petrec alaturi de piticii mei, jucandu-ne sau gătind ceva bun.

 

Personal, mi se pare că noile arome de la Fairy sunt senzaționale. Miros foarte bine, floral, fructat și citric. Oare care credeți că este preferata mea?

Dacă sunteți curioși care dintre variante a ajuns preferata mea, am ales ceea ce aleg de obicei când este una dintre opțiuni. Fructe de pădure roșii .Vizual îmi place la nebunie culoare, apoi mirosul îmbietor, nu mai zic și calitate.

 

Voi ce variantă ați încerca prima dată : liliac, citrice sau fructe de pădure rosii?

 

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Rochie personalizată pictată manualArticolul următor: Mătreață, păr gras și bucle rebele? Am găsit rezolvarea!

Related posts

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate