Dermato-cosmetice pentru ten sensibil – Dermacare

A venit primăvara și cu această ocazie stau mai mult afară. Ador să ies dimineața în curte, să văd răsăritul. Îmi place și aerul rece de primăvară. Îmi plac și razele soarelui care ies dintre nori.

Totul e frumos. Mai puțin felul în care se simte tenul meu, care resimte fiecare schimbare de temperatură. Asta adăugat la purtarea măștii. Mi-au apărut coșuri, pete roșii, uneori am senzația de mâncărime, chiar usturime în zona bărbiei. Din fericire, am început să folosesc produse Dermacare din gama Biorga și crema de față face minuni.

Dermacare – importator și distribuitor produse dermato-cosmetice

Dermacare este o companie înființată în anul 2010, iar în prezent ocupă un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Compania Dermacare are sediul social și depozitul în București, dar au și reprezentanți medicali și comerciali în cele opt regiuni istorice ale țării.

„Alegem întotdeauna, în portofoliul nostru, produsele care combină ingrediente rafinate cu o  tehnologie avansată și o eficiență demonstrată pentru consumator. Colaborăm cu mai bine de 600 de farmacii și alte categorii de clienți din toată țara, mizând pe relații parteneriale strânse, corectitudine și încredere reciprocă.
În contextul actual, mizăm și ne îndemnăm clienții să comande produsele lor preferate online, de pe site-ul nostru: www.dermacare.com.ro. Împreună, putem ajuta medicii și farmaciștii să facă față actualei crize și ne putem distanța social, făcând cât mai multe cumpărături online.”

 

Produse Dermacare din gama Biorga

Sunt câțiva ani de când am început să aleg să folosesc produse cât mai prietenoase cu tenul, iar de când a venit pandemia cu atât mai mult. Am făcut un obicei din a alege produse cât mai curate, când vine vorba de ingrediente, fără parfum, parabeni sau alti brontozauri care îmi fac mai mult rău decât bine. Primele pe lista produselor pentru îngrijirea tenului sunt clar, dermatocosmeticele.

Sunt deja câteva săptămâni bune de când am început să folosesc produsele din gama Biorga și pot să vă scriu câteva detalii despre ele, poate veți vrea să le incercati și voi.

Biorga Apaisac Cremă anti-roșeață pentru piele cuperozică și sensibilă

Această cremă este o emulsie trifazică apă/ulei/apă și nu conține parabeni, parfum sau fenoxietanol. A fost creată special pentru persoanele cu ten sensibil, în special pentru persoanele care suferă de rozacee/cuperoză. Este o emulsie trifazică apă/ulei/apă, fără parfum, fără parabeni și fără fenoxietanol.

Am folosit crema destul de des, chiar mi se pare cea mai bună cremă de față pe care am folosit-o în ultima vreme. Calmează senzația de mâncărime și roșeață, diminuează vizibil problemele cu acneea și hidratează tenul în profunzime.

Biorga Apaisac Gel Micelar Demachiant

Are textura de gel și este perfect pentru față și ochi. Ce-i drept, pentru mine este o noutate, nu îmi amintesc să mai fi folosit un demachiant gel până acum. Sau cel puțin nu am folosit în ultimii ani.

Este destinat tenului sensibil, la fel ca și crema. Reduce iritațiile, lăsând pielea fetei moale și curată.

Șamponul Cystiphane Împotriva Căderii Părului

A fost creat special de laboratoarele BIORGA pentru a încetini ritmul căderii părului și pentru a proteja fibra capilară.

Acest produs este recomandat atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Acesta conține ingrediente care încetinesc căderea părului și ajută la creșterea densității acestuia, care previn uscarea excesivă a scalpului și apariția iritațiilor.

Sunt produse dermato-cosmetice foarte bune cărora merită să le dați o șansă.

2 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Mătreață, păr gras și bucle rebele? Am găsit rezolvarea!Articolul următor: Exfolierea corpului- moft sau necesitate?

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate