SOLUȚIE BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICA de la Bioderma

Este perioada asta nebună care deja ține de mai bine de un an. Mâinile noastre sunt sătule de dezinfectanți și fel și fel de produse care pe o parte ne ajuta iar pe alta dăunează pielii. Nu de puține ori m-am trezit că am niste mâncărimi îngrozitoare, usturime, roșeață. Cel mai des fie produsele usucă mâinile, fie sunt prea uleioase, lasă reziduuri sau conțin prea mult alcool.

NAOS și laboratoarele sale dermatologice Bioderma au creat prima soluție bifazică lipo-alcoolică ce dezinfectează și hrănește pielea dintr-o singură mișcare.

SOLUȚIEI BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICA fără parfum

Această soluție dezinfectantă nu are parfum, un lucru important pentru mine.

Are  Dublă Acțiune în îngrijirea mâinilor, un aspect la fel de important:

1. Elimina Virusurile și Bacteriile

2. Reface stratul lipidic și catifelează pielea.

Am folosit fel și fel de produse dezinfectante până acum. Unele bune, altele bunicele iar altele îngrozitoare.

Încă de la prima utilizare am constatat că această Soluție BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICĂ este total diferită de tot ce am folosit până acum, în materie de dezinfectant pentru mâini. Mâinile rămân super hidratate.

Se pulverizează doar după ce se agită foarte bine, are o textură lichidă și cumva pare a fi un pic uleioasă, dar nu e. Nu știu cum să explic în cuvinte textura exactă. Oricum, e o senzație tare plăcută după fiecare utilizare.

Nu rămân reziduuri, nu usucă pielea, nu apar usturimi sau mâncărimi. Practic, este produsul ideal. Te simți în siguranță, la fel cum este și pielea mâinilor.

Oricum, nu aveam dubii, în general produsele Bioderma sunt senzaționale. Și nu o zic doar așa… De fiecare dată mi-au depășit așteptările.

 

Încă ceva…

 

Tot profitul obținut din vânzarea SOLUȚIEI BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICA de la Bioderma va fi donat organizațiilor care luptă împotriva Covid-19. Ceea ce este WoW în zilele noastre. Jos Pălăria!!!

 

În plus, această soluție de dezinfectare se poate folosi și la copiii de peste 3 ani. Lucru extrem de important pentru mine. Nu mai este nevoie să umblu cu N dezinfectanți în rucsac. Nu mai stau cu grijă că pielea mânuțelor celor mici va suferi după fiecare dezinfectare. Este un produs sigur și perfect pentru întreaga familie.

Găsiți Soluția BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICĂ  online și în farmacii.

 

Sper să vă fie utile aceste informații.

Toate cele bune!

 

 

2 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: Exfolierea corpului- moft sau necesitate?Articolul următor: Oferte și reduceri la mii de produse- GLAMI

Related posts

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate