Oferte și reduceri la mii de produse- GLAMI

Suntem femei și este de la sine înțeles faptul că iubim shoppingul. Oricând. Mai ales dacă găsim reduceri. Eu ador reducerile de sezon. Rar îmi iau chestii la preț întreg. Prefer să fac economii sau să urmăresc ofertele și să îmi iau mai multe articole vestimentare la preț mult mai mic. Da, știu, vi se pare complicat să urmăriți ofertele tot timpul, uneori uitați, alteori mai considerați pierdere de timp… Înțeleg perfect. Până de curând eram de aceeași părere. Mai exact, până am descoperit și început să folosesc opțiunea de wishlist pe GLAMI.ro .

GLAMI.ro și opțiunea de wishlist.

Dacă-mi amintesc bine, v-am mai povestit despre GLAMI. Dacă v-a scăpat articolul trecut sau ați uitat, mai „spun” o dată.  GLAMI.ro este primul motor de căutare de modă online din România. Este „pe piață” din iunie 2017 și a devenit rapid prima alegere pentru cumpărătorii online atunci când caută prețuri bune și o gamă variată de produse. Fie că vorbim de produse pentru femei, bărbați sau copii. Găsiți peste 11 000 branduri ți 800 000 de produse de la sute de magazine de e-fashion din România, toate într-un singur loc. Mă bucur că am descoperit GLAMI citind articolele din revista online Flawless, pe care chiar vă recomand să o „răsfoiți” . Este de mare ajutor.
Cu siguranță vă întrebați cum funcționează opțiune de wishlist. Este atât de simplu și ușor de folosit. Doar alegeți produsele care vă plac și pe care doriți să le achiziționați la un preț redus, le adăugați în wishlistul GLAMI și asta-i tot. În momentul în care intră la reducere veți primi o notificare prin e-mail sau prin alertă pe telefon dacă utilizați aplicația. Și chiar vă recomand să o instalați, o să vă placă mult! Încă de la prima alertă de preț scăzut.

Opțiune nouă- căutarea prin imagini.

Asta da noutate. Noua funcționalitate mi se pare extrem de utilă în zilele noastre. Pur și simplu găsiți orice articol vestimentar doriți doar cu imaginea cestuia. Spre exemplu, îți plac niște rochii de vară pe care le-ai văzut pe internet și nu știi din ce magazin le poți cumpăra, apelezi la căutarea prin imagini pe GLAMI! Încarci poza de pe telefon sau laptop iar acest motor de căutare îți livrează toate produsele
din catalogul GLAMI similare cu ceea ce cauți. Mie îmi place să setez preț de la cel mai mic la cel mai ridicat. Astfel mă uit până unde mă duce buzunarul.

GLAMI- motor de căutare de fashion

Wishlist, Notificări la preț mic, căutarea folosind imagini, totul într-un singur loc.
GLAMI.ro nu este un magazin online ci mai mult de atât. Este un motor de căutare de fashion. Adună în același loc sute de mii de produse și oferte ale magazinelor de modă, pentru toate gusturile și buzunarele. Practic, este un catalog care listează produsele de pe alte magazine.
Îți poți alege doar cu un click orice outfit dorești, cu genți și piese vestimentare de la diferiți designeri. Eu mi-am tot adăugat deja în wishlist câteva articole de sezon. Mă gândesc numai la cât timp economisim folosind aplicația lor, în detrimentul orelor pierdute prin mall-uri sau pe zeci de site-uri. În plus, economisim și banii de combustibil. Nici că se putea mai bine!
Voi ați folosit GLAMI pentru a căuta ținutele dorite la cel mai bun preț?
1 comentarii
2 like-uri
Articolul anterior: SOLUȚIE BIFAZICĂ LIPO-ALCOOLICA de la BiodermaArticolul următor: Marea deschidere SMYK All For Kids în City Park Mall Constanța

Related posts

Comentarii

  • Inna Alina

    mai 28, 2021 at 10:23
    Răspunde

    Am auzit de Glami dar nu l.am folosit niciodată .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate