120 ani Milka- La mulți ani!

Nu știu cum să vă spun, dar astăzi se lasă cu urări de bine, cu felicitări și ceva dulce. Anul acesta Milka sărbătoreşte 120 de ani! La mulți și la fel de dulci ani!😍 Să ne îndulcești viețile cel puțin încă pe atât!

Cu această ocazie, Milka ne provoacă să ne gândim la momentele de tandrețe oferite celor din jur, momente în care suntem mai aproape de cei dragi, mai atenți, înțelegători și răbdători .

120 ani Milka

Am avut bucuria să fiu aleasă în campania celor de la Buzzstore, unde am primit spre testare un imens colet cu produse Milka. Majoritatea dintre ele fiind preferatele noastre de mult timp.

Coletul campaniei Milka Anniversary cuprinde 12 produse absolut delicioase:

Milka Alpine Milk

Milka Dark Milk Alpine Milk

Milka Almond

Milka Strawberry Cheesecake

Milka Oreo White

Milka Peanut Caramel

Milka Bubbly White

Milka Moments Assorted

Milka Just for you pralines

Milka Choco Crème

Milka Brownie

Milka Oreo Cookie Sensations

Kit Aniversar (Farfurie si rețetă tort aniversar Milka)

 

Bine că am reușit să fac câteva poze înainte să fie văzute de pitici. Dar imediat după aceea ne-am întins cu toții pe iarbă și a urmat un moment tandru în familie.

Ne-am conectat cu natura, am privit cerul senin, am simțit mirosul proaspăt de mușețel și iarbă verde, am povestit, am râs, am cântat și am servit biscuiții Oreo Cookie Sensation împreună cu câteva cuburi de ciocolată. Ne-am îmbrățișat, ne-am făcut planuri, am petrecut timp de calitate împreună. În familie.

Zilnic trăim astfel de momente și ne simțim binecuvântați că suntem bine și împreună. Și suntem recunoscători că astăzi am acceptat provocarea de la Milka, care ne-a fost alaturi în aceste momente. Astfel am ajuns să scriu aici stările și trăirile noastre.

Bineînțeles că vom savura cu plăcere până la ultima bucățică de ciocolată cu care ne-ati făcut cinste. La mulți și la fel de dulci ani, Milka!

 

0 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Rochiță de plajă perfectă pentru acest sezonArticolul următor: Ce este alergia la soare și cum o prevenim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate