Perwoll Caps- grijă pentru țesături și culori

Se spune că nu haina îl face pe om ci invers. Dar, oare cum ne simțim când purtăm o haină frumoasă și colorată, deși o avem de ani de zile și am purtat-o de zeci de ori? Eu sunt pro sustenabilitate și chiar mă atașez de piesele vestimentare care-mi plac.

Culori vii și strălucitoare cu Perwoll Caps

Sunt genul de persoana care se întoarce cu aceeași plăcere la hainele pe care le dețin de ani de zile. Mai ales acum, că le pot îngriji corespunzător pentru a mă bucura cât mai mult timp de ele.

Am tot folosit ani de zile detergentul Perwoll lichid , până acum. Până am descoperit Perwoll Caps in cadrul campaniei Buzzstore.

Perwoll Caps este un detergent sub formă de capsule, ce are grijă de țesăturile și culorile hainelor. Capsulele de ultima generatie Perwoll Caps indeplinesc 4 functii: curata, redau stralucirea culorilor, ingrijesc tesaturile si rasfata hainele cu un parfum placut. Atât de ușor și simplu de utilizat , cu rezultate maxime.

Ce mi se mai pare drăguț și foarte important, este faptul că ambalajul detergentului Perwoll Caps este realizat in proportie de 50% din plastic reciclat si este complet reciclabil.

Capsulele Perwoll sunt totalitate biodegradabile si contin cu 85% mai putina apa decat detergentul lichid Perwoll, datorita formulei concentrate. Astfel sunt eficiente la temperaturi scăzute, ceea ce duce la un consum mai mic de energie electrică.

Și dacă tot spuneam la inceput despre sustenabilitate, cei de la Perwoll au lansat mișcarea #rethinkfashion, dorind să promoveze conceptul de „slow fashion”. Astfel ne putem axa pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Acestea vor arata la fel de frumoase și colorate ca în prima zi în care le-am cumpărat.

De ce folosesc Perwoll Caps

Eu am început să folosesc detergent Perwoll de când am devenit mamă și de fetiță, că na, aveam nevoie ca rochițele ei să arate ca noi, deși le spălam chiar și zilnic. Am tot căutat un detergent potrivit care să curețe într-un mod delicat, să îngrijească țesăturile și să le redea intensitatea culorilor.

Am găsit toate aceste caracteristici la detergentul Perwoll. Până de curând am folosit detergent lichid, acum însă am descoperit și testat formula noului detergent Perwoll Caps. Acesta conține un complex de îngrijire special, care reînnoiește culorile și netezește fibrele țesăturilor, oferindu-le și un parfum plăcut.

Anii au trecut și Perwoll s-a reinventat, spre bucuria mea. Acum rochițele roz vor fi la fel de roz și când îi vor rămâne prințesei mici și le va dărui altor fetițe.

Am folosit timp de 2 săptămâni capsulele Perwoll Renew&Care Perwoll Color pentru haine colorate și Perwoll Black pentru haine negre și închise la culoare.
Mă declar mulțumită și încântată de eficiența acestora.

1 comentarii
0 like-uri
Articolul anterior: Piele fină și catifelată pe durata vacanței? Iată câteva soluțiiArticolul următor: De ce să folosim toamna ser cu acid hialuronic- Vichy Mineral 89

Comentarii

  • Inna Alina

    octombrie 6, 2021 at 19:01
    Răspunde

    Foarte bun si eu am început sa îl folosesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate