Cu drag, din natură! Alegerea ne aparține.

Încă de când mă știu am locuit la țară, înconjurată de natură. Pe vremuri chiar era țară. Casele mai rare, grădini și curți imense, pline de pomi și verdeață. Aer curat, verde cât puteai vedea cu ochii. Sănătate curată!

Deși vremurile s-au schimbat, am ales să rămân la țară și după ce am rămas însărcinată prima dată. Tot aici sunt și acum, cu cei trei copii. Și sunt împăcată cu mine că am făcut alegerea potrivită. Întotdeauna putem alege.

Alegeri naturale pentru întreaga familie

Atunci când eram mici și venea toamna, eram cu secrețiile nazale până la genunchi. Să nu zic cuvântul ăla care începe cu m și se termină cu uci. Ne trata mami cum știa ea mai bine, cu ceaiuri din plante, sirop făcut din ridiche neagră, ceai de ceapă cu nuci și alte cele. Asta când nu ajungeam la dispensar și nu ni se băgau antibiotice pe gât de la prima tuse.

Mai târziu am stat și printre betoane, unde simțeam că mă sufoc. În permanență îmi scădea imunitatea, mă simțeam obosită și atunci când răceam ajungeam să zac câte două săptămâni. Am zis STOP!

Am vrut să-mi cresc copiii diferit din acest punct de vedere. Am ales, căci alegerea e întotdeauna la noi, să stăm în continuare la țară. Aici avem curte, grădină, pomi, verdeață, fix ca pe vremea copilăriei mele. Își iau fructe direct din copac, naturale, aleargă cât e ziua de mare, stau bot în bot cu toată orătăniile din ogradă, profită de fiecare moment al zilei pentru a-și forma sistemul imunitar. Consider că au o copilărie ideală!

Produse naturiste – alegerea mea

Când totuși se întâmplă să se lipească o răceală de noi, în special de copii, ne îndreptăm și mai mult spre natură. De 8 ani folosim produse Fares în care avem extrem de mare încredere. Am inceput cu produse pentru mine și soț, apoi în urmă cu 7 ani cu  gama Mami și bebe care m-a scos din încurcătură la capitolul colici și răceli.

Acum nu ne mai lipsesc din casă Siropul Biosept, gama Plantusin, ceaiul de Frăguțe pentru pitici și preferatul meu, ceaiul de fructele Carpaților. Uleiuri esențiale, Hapciu pentru masaj și alte cele. Ne putem declara fără doar și poate, unii dintre cei mai mari fani Fares.

Pentru un sistem imunitar crescut facem plimbări multe în natură, pe malul mării și al lacului Techirghiol, unde facem aerosoli și ne încărcăm cu energie. Prefer să previn decât să tratez.

Am făcut această alegere cu sufletul deschis și cu speranța că natura este întotdeauna cea mai sigură și ușoară cale spre un stil de viață cât mai sănătos.

Din experiență vă pot spune că dau piticilor siropurile din plante de la Fares la primul semn de răceală, astfel încât să le țină imunitatea sub control și să nu ajungem la alte tratamente. Astfel nu a fost niciodată nevoie să le administrăm antibiotice. Menționez că de fiecare dată merg cu cei mici la consult la medicul de familie. Acesta m-a susținut și chiar mi-a recomandat încă de la început produse naturiste.

Atunci când există mai multe variante e și păcat să nu ne îndreptăm fața către alegerile naturale. Din natură ne luăm inspirația și tot ea ne poate influența stilul de viață . Trebuie doar să credem !

 

 

*Articol scris pentru SuperBlog2021

10 comentarii
7 like-uri
Articolul anterior: SUPERBLOG de toamnă… ediție aniversară 10 aniArticolul următor: Produse pentru baie pe placul copiilor

Related posts

Comentarii

  • Mara

    octombrie 30, 2021 at 19:12
    Răspunde

    Viata la tara e cea mai frumoasa ;)

  • Ionela

    octombrie 29, 2021 at 15:39
    Răspunde

    Superbe fotografii, multumesc mult pentru recomandare :D

  • Daniela

    octombrie 21, 2021 at 20:30
    Răspunde

    Sunt foarte bune, merita!

  • Izabella Stefania Stoica

    octombrie 20, 2021 at 16:51
    Răspunde

    Este bine sa avem grija de sistemul nostru imunitar in orice moment iar Fares cred ca au produse chiar ok.

  • Mihaela

    octombrie 14, 2021 at 18:53
    Răspunde

    Este foarte buna gama aceasta, merita ;)

  • Asaftei Simona

    octombrie 13, 2021 at 13:19
    Răspunde

    Și eu tot la tară locuiesc ,insă nu m-aș duce pentru nimic in lume la oraș,la bloc să stau nu aș rezista .Produsele de la […] Citește mai multȘi eu tot la tară locuiesc ,insă nu m-aș duce pentru nimic in lume la oraș,la bloc să stau nu aș rezista .Produsele de la Fares sunt tare bune ,prea multe nu am încercat de la ei ,dar tot ce am folosit mi-a plăcut . Read Less

  • Valeria Chertes

    octombrie 13, 2021 at 13:05
    Răspunde

    Fares au produse foarte bune,și noi le folosim.

  • Inna Alina

    octombrie 13, 2021 at 11:50
    Răspunde

    Cele mai bune sunt produsele Fares din gama Plantusin,am fost răcită și mi.am revenit datorita lor.

  • GAVRILOVICI Viorica

    octombrie 13, 2021 at 11:49
    Răspunde

    Foarte interesant este acest articol ! Multumim frumos pentru informatii ! Foarte bune sunt aceste produse ! Si eu le am incercat […] Citește mai multFoarte interesant este acest articol ! Multumim frumos pentru informatii ! Foarte bune sunt aceste produse ! Si eu le am incercat ! Read Less

  • Anghelina Irina Gabriela

    octombrie 13, 2021 at 10:30
    Răspunde

    Tot la tara am decis și noi sa ne mutam când eram însărcinată cu primul copil.Cat despre produsele Plănuind,deși am citit numeroase articole pozitive,nu am […] Citește mai multTot la tara am decis și noi sa ne mutam când eram însărcinată cu primul copil.Cat despre produsele Plănuind,deși am citit numeroase articole pozitive,nu am avut încă ocazia sa le incerc Read Less

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate