Produse pentru baie pe placul copiilor

Pe vremea când eram însărcinată cu primul copil îmi imaginam că momentul în care îi voi face baie va fi cel mai solicitant. Cel mai greu și complicat lucru. Din fericire pentru mine, nu a fost așa. M-am descurcat singură, fără ajutor. Copilul a îndrăgit apa, mai târziu iubea spuma și adora să se bălăcească. Lăsând la o parte dezastrul din baie, totul era perfect. Apoi a venit bebe doi. Aceleași temeri, același rezultat. Se bălăceau fericiți împreună.

A apărut și mezina, aici deja nu mai aveam temeri. Am folosit la toți trei produse blânde cu pielea până au mai crescut și au dorit să folosească toți trei aceleași produse.

Baia copiilor- chin sau plăcere?

Deși era în elementul lui când vedea cada plină cu apă, pe la 3 ani, mezinul urla din toate puterile în momentul în care îl spălam pe cap. Așa, pur și simplu. Fără să-i intre spumă în ochi. Zicea că nu îi place șamponul. Asta era motivul lui principal. Și-uite așa, pentru a-mi ușura munca, am căutat șamponul perfect pentru el. Și-am luat la rând categoria mama și copilul de pe Notino. În fiecare lună am comandat câte 2-3 produse pe care le testa micul pretențios. În felul acesta am făcut o impresionantă colecție de produse Nivea și Ziaja, căci au devenit rapid preferatele lui.

Nu vă imaginați că am comandat așa, fără să mă asigur înainte că sunt produse bune, care să-i ajute să aibă o piele curată și hidratată, aspect valabil și la păr. De cele mai multe ori am optat pentru produse 2în1, am zis că dacă nu-i vor fi mezinului pe plac pentru spălat pe cap, le va folosi pentru corp. De fapt, toți trei. Folosesc aceleași produse pentru toți trei deoarece îmi este mai simplu, mai practic. Ceea ce a fost chin pentru mine într-o perioadă, a redevenit o plăcere.

Produse folosite la îmbăierea copiilor

De exemplu, acum piticii folosesc pentru spălarea părului Nivea Baby Pure& Sensitive. Este un produs hipoalergenic, blând cu pielea scalpului, curăță și părul foarte bine. Pe lângă acesta, mai folosesc și un produs 2în1de la Ziaja Baby. Tot hopoalergenic. Eu sunt mai mult decât încântată când văd că și-au făcut propriile alegeri și băița a devenit o reală plăcere. Și aici mă refer în special la spălatul pe cap, unde era chin.

Pentru corp au rămas la un produs super spumos, cum spun ei, Ziaja Kids Bubble Cola. Este vegan, îngrijește delicat pielea copiilor, nu creează iritații. Curăță bine, are un miros foarte plăcut și da, face foarte multă spumă, așa cum le place copiilor.

Pe lângă cele de mai sus, prichindeii m-au pus să le comand din nou un spumant de baie care schimbă culoarea apei. Este tot de la Ziaja Baby și le place mult. Eu sunt mulțumită că nu afectează bariera protectoare a pielii.

Toate aceste produse îmi sunt ajutoare de nădejde în fiecare zi. De fapt, datorită lor, baia a devenit o plăcere pentru toată familia. Știți cum este, copii fericiți, părinți fericiți și fără stres.

 

1 comentarii
3 like-uri
Articolul anterior: Cu drag, din natură! Alegerea ne aparține.Articolul următor: Dimineața și pofta de cafea

Related posts

Comentarii

  • GAVRILOVICI Viorica

    februarie 5, 2022 at 10:56
    Răspunde

    Super produse ! Multumim frumos pentru recomandare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate