Top 3 cadouri parfumate pe care să le oferi în dar în luna cadourilor

Cu pași repezi ne bate Decembrie la ușă. Cea mai frumoasă și darnică lună din an. Perioada în care totul este învăluit în magie. Face parte din noi să dăruim, să fim mai buni și să ne bucurăm de fiecare clipă alături de cei dragi. Nu numai acum, doar că se întâmplă ca în decembrie să trăim totul cu o altă intensitate. Și cum luna cadourilor este la mică distanță, m-am gândit să vin ajutorul vostru cu câteva sugestii ce țin de ceea ce puteți adăuga în desagă și mai apoi în ghetuțe sau sub brad.

Am observat că întotdeauna, indiferent de vremuri, doamnele și domnișoarele au iubit și iubesc să primească cadouri parfumate. Fie că vorbim despre seturi parfumate formate din creme luxoase, spray-uri de corp și alte produse de genul, despre parfumuri de brand sau lumânări parfumate. Bine, pe lângă acestea cele mai apreciate sunt și cosmeticele. Astăzi lansez sugestii doar despre parfumuri, cadouri cu care veți avea mare succes.

Top 3 cadouri parfumate

Yves Saint Laurent Black Opium

Atunci când vă gândiți să oferiți soției, iubitei un parfum elegant, care să emane senzualitate, Yves Saint Laurent Black Opium este varianta ideală. Este un parfum floral, cu nuanțe intense de cafea. Ideal pentru această perioadă a anului.

Combinația dintre pară, mandarină și lămâie, floare de portocal, iasomie și bujor alb la care se adaugă cafea, cacao și paciuli fac ca acest parfum să creeze dependență de la prima mirosire. În plus, mirosul le va face să nu treacă neremarcate pe oriunde pășesc.

Flaconul are un design și o culoare care place oricui, iar particulele strălucitoare completează totul oferindu-i eleganță. Mirosul persistă timp îndelungat.

Armani Sì Passione

Pentru prietena sau sora ta, apa de parfum Giorgio Armani Si Passione ar putea fi cadoul ideal.

Este un parfum de florar-fructat, dedicat femeilor îndrăznețe, independente și sigure pe ele

Parfumul este o super combinație între nectar de coacăze negre și de pere efervescente, vanilia caldă, florile delicate de trandafiri și inedita floare de heliotrop, plus tonurilor lemnoase de cedru și de Orcanox™. Acestea împreună alcătuiesc o simfonie senzuală de flori și fructe. Fix combinația irezistibilă de forță, sensibilitate, grație, independență și maturitate.

Lancome La Vie Est Belle

Iar pentru mame și nu numai, căci este unul dintre parfumurile cele mai îndrăgite din toate timpurile, Lancome La Vie Est Belle.

Este un parfum dulce, sofisticat, dedicat femeii cu încredere în sine, libere, fericite, care știu ce își doresc de la viață.  Aroma exclusiv feminină a fost creată pentru a le aduce tuturor zâmbetul pe buze.

Esențele suculente de coacăze negre și de pere dulci, iasomia mătăsoasă, tonurile de iris, florile de portocal, boabele de tonka, praline, paciuli exotic și gurmanda vanilie fac o combinație ideală de purtat în orice anotimp. Încă de la primul puf simți că se deschid noi orizonturi. Ascunde o combinație echilibrată de frumusețe și forță, de rafinament și bucurie.

Notele florar-fructate, mirosul, persistența cât și designul flacoanelor fac ca aceste trei parfumuri să fie niște cadouri parfumate ideale de oferit în dar în luna cadourilor. În plus, le găsiți la Notino, locul in care perioada aceasta este plin de surprize, reduceri, cadouri.

 

2 comentarii
7 like-uri
Articolul anterior: Dimineața și pofta de cafeaArticolul următor: 4 parfumuri de bărbați pe care le puteți dărui de Crăciun

Comentarii

  • Inna Alina

    februarie 5, 2022 at 10:19
    Răspunde

    Mulțumesc pt recomandare!

  • Adriana

    decembrie 6, 2021 at 21:38
    Răspunde

    Multumesc mult pentru recomandari :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elena

contact@elenisme.ro

Articole recente
Cele mai comentate